• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hey hamileler adet yerine kahverengi akıntınız oldu mu :26:

canım ben sana mesaj yazamadım üyeliğim yeni olunca kabul edilmedi. bu kahverengi akıntı eğer benim gibi adetlerin düzensiz ve yumurtlamada sıkıntın var ise "östrojen kırılması kanaması" gibi anormal bir kanama yaşıyorsun. Aynı implantasyon gibi başlıor. hatta ilk gelişi pembe içinde kırmızı parçacıkların olduğu bir lekenme ile oluyor. ben artık umudumu yitirdim :))) doktor ile benim bu sürecim ilerleyecek .....

inşallahh senin gönlündeki olur, inş bir bebiş haberi alırız ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin..

teşekkürler....

bu arada kızlar burada sohbette imiş tanımıyorum sizleri ama benden de kocaman bir GÜNAYDIN hepinize iyi çalışmalar :)))))))))

günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz daha :59: dün gece hiç uyumadım hiççç meraktan :31:

çatlıcammm meraktannnnnn:52::52::52::52::52: inşallah hamilesin meracımmm:49::49:

günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz daha :59: dün gece hiç uyumadım hiççç meraktan :31:

O kadar bekledik 1 güncük daha bekliyelim bakalım çatlamayız umarım :9::9::9: inşallah hamişsindir canım dualarım sneinle:16::16:

kırmızılar göründü :( önümüzdeki aylara umutlar..

Olsun canım demek hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsun 1 ay geç olsun.... :8::8:

bu arada kızlar burada sohbette imiş tanımıyorum sizleri ama benden de kocaman bir GÜNAYDIN hepinize iyi çalışmalar :)))))))))

Sana da kocaaammannn GÜnayydııınnnn:16::16:

Günaydıınn kızlaar :16::16::16:

Meracım inşallah bekleyişlerin boşuna değildir inşallah bebiş vardır :16:

Günaydın şekerriiimmmm :16::16::16: inşallahh inşallaahhhh :21:

herkese günaydııııııııın :16:
ayy dün gece düzgün uyuyamadım yaaa kasıklarım ve belim ağrıdı nedense :53::53:bacaklarıma bile vurdu ağrısı. bata 11 gün var dahaaa:53::53:

herkese günaydııııııııın :16:
ayy dün gece düzgün uyuyamadım yaaa kasıklarım ve belim ağrıdı nedense :53::53:bacaklarıma bile vurdu ağrısı. bata 11 gün var dahaaa:53::53:

Günaydddıınn akrilimmmm :16::16::16:

bende sabaha karşı bir karın ağrısı ile uyandım ondan sonra uyuyamadım :ssz::ssz::ssz: sanki adet olucakmışım gibi şimdi de psikolojik mi acaba :26::26::26:

Günaydddıınn akrilimmmm :16::16::16:

bende sabaha karşı bir karın ağrısı ile uyandım ondan sonra uyuyamadım :ssz::ssz::ssz: sanki adet olucakmışım gibi şimdi de psikolojik mi acaba :26::26::26:

ay evet canım aynısı adet olacak gibiyim sanki. diyorum erken mi olacak bu ay acabaa:26::26:

günaydın canımmm

inşallah bebeğim yha dua et bna :59: hamile değilsem eğer çok üzülcem :14::14:

Dualarım sizlerle canım benim. Yarın mı yapacaksın testi? Adetlerin düzensiz değil değil mi? İnşallah istediğin beklediğin haber çıkar ben umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah :16::16::16:

Dualarım sizlerle canım benim. Yarın mı yapacaksın testi? Adetlerin düzensiz değil değil mi? İnşallah istediğin beklediğin haber çıkar ben umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah :16::16::16:

geçikmelerim nadir olur oda en fazla 2 gün dür... bgün geçikmenin 5. günü :18:yarın kana gitcem bebeğim :18:

Back
X