Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim çok istiyor isyan 1 yılı geçtik diyor artık bir bebeğimiz olmalı diyor

şimdi ne yapmam lazım canım bi önerin var mı

canım sana şöyle söyleyeyim benim ksiti doktor adet gecikmesinde gördü söktürücü ile adet görünce adetin 3.günü gel bakıcam dedi eğer duruyorsa doğum kontrol hapı vericem dedi zaten adetle atılansa gitmiş olacaktır dedi.adetin 3.günü gittim ki duruyor 4 cm olarak.doğum kontrol hapını içtim 21 tane bitti 7 gün içinde adet oldum tekrar 3.günü gittim doktor baktı er,miş gözün aydın dedi.

yani adet tarihin yakınsa adetin 3.günü doktora git direk kistim vardı erimiş mi diye baktırmak istiyorum de bakılsın adetin 3.günü erimemiş duruyorsa o ilaçla erir çünkü ancak.yani doktora gidip dediklerini yap canım mutlaka gelişemlerden beni de haberdar edersen ben de sana yardımcı olamya çalışırım tekrar

kıs vakit de geçmio sıkıldım:31::31::31: ayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı:52::52:

nasıl ya idrarı bir kabamı yaptın yoksa klozete mi döktün çamaşır suyunu..
daha neler öğrenecez:52::52::52::52::52::52::52:
sen yarın hamiş çıkarsan ben de o yöntemi deneyeceğim :32::32::32::32::32::32::32:

wuuuhuuuu köpürdü demekkk...ben de cinsiyetle ilgili bişey duymuştum arpa ve buğday ekip ilk su niyetine çişini mi döküyomuşun ne önce önce arpa olursa kızın mı oğlun mu oluymuş...bilmiyorum karmaşık bişey....

.

hea bende biliyodum onu hamile kadınlara işettiriyolarmış :27::27::27::27: bilmiyorum bende tam :9::9::9:

ben de bir ara bir yerde okumuştum iğneyi idrara batırıyorsun rengi mi değişiyorsa hamileydin paslı renk olursa mı kafamı toparlayamadım ki tam anlatayım ama nette vardır yine bizim kk da okumuştum:kkk:

buschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52: abbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı:66::66::66:
ayyyyyyy canım çok güldüm bunaaa yaaa. ne deli kızsın heee :52::52::52::52::52::52::52:
dün akşam çalılşma olmadı...moralim alt üstttt:19::19:

geldimmm çekilinnn:10::10:

hoşgeldin bebişiiiim . bugün sıkı çalışır telafi edersin canım:17::17::17:

nasıl ya idrarı bir kabamı yaptın yoksa klozete mi döktün çamaşır suyunu..
daha neler öğrenecez:52::52::52::52::52::52::52:
sen yarın hamiş çıkarsan ben de o yöntemi deneyeceğim :32::32::32::32::32::32::32:

bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdü :1::1::1: yarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak :1:

canım sana şöyle söyleyeyim benim ksiti doktor adet gecikmesinde gördü söktürücü ile adet görünce adetin 3.günü gel bakıcam dedi eğer duruyorsa doğum kontrol hapı vericem dedi zaten adetle atılansa gitmiş olacaktır dedi.adetin 3.günü gittim ki duruyor 4 cm olarak.doğum kontrol hapını içtim 21 tane bitti 7 gün içinde adet oldum tekrar 3.günü gittim doktor baktı er,miş gözün aydın dedi.

yani adet tarihin yakınsa adetin 3.günü doktora git direk kistim vardı erimiş mi diye baktırmak istiyorum de bakılsın adetin 3.günü erimemiş duruyorsa o ilaçla erir çünkü ancak.yani doktora gidip dediklerini yap canım mutlaka gelişemlerden beni de haberdar edersen ben de sana yardımcı olamya çalışırım tekrar
çok net yazmışsın canım bende aynen yazdığın gibi yapıcam çünkü artık sıkıldım şu kist yüzünden

ne pislik yaaa biri hamile kalsa da oraya buraya işetip saçma salak şeyler uydursak diye uğraşmışlar ne manyak atalarımız varmış:1::1::1::1:

bide o arpa bugdayı yiyolar :1::1::1::1: :9::9: haklısın bebeğim saçmalık p,islik bişey

bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdü :1::1::1: yarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak :1:

ben de deneyeyim mi :D benimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün:27::27::27::27:

bunu bende denemek istiyorummm :))) ne zaman yapınca sonuç gösteriyooo :) yumurtlama gününden itibaren düşünürsek:)))

canım böyle bi kriter olduğunu sanmıyorum...eskiden yumurtlama günü mü biliniyomuş...gecikince hemen yapıyolardır o zaman çıkıyodur bence:31::31::31:

ben de deneyeyim mi :D benimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün:27::27::27::27:

benimkide bim den alınma kuzum :27::27::27::27::27: ay bak kalk çişin varsa yap benim için hem aynı yerin malıymıs :9::9::9::9::9: bekliyoruuuuuuuuuuuuuumm:10:

Back
X