yok canım daha yapıyı oluşturcak bilmemneler oluşuyo...sen böyle dedin ya kıl yumağı yutmuş kedi gibi öğürdüm:120::120::120::120::120::120::120:
hahahahahahahha kıllanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım daha yapıyı oluşturcak bilmemneler oluşuyo...sen böyle dedin ya kıl yumağı yutmuş kedi gibi öğürdüm:120::120::120::120::120::120::120:
evet öyle diyorlar bende okudum onu canım... Benimkisi silik silik sonra koyulmaya başladı sonra yine silikleşti... :26::26: Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alıcaz![]()
hiç anlamıyorum canım bunlardan:26:
hahahahahahahha kıllanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
napim kuzum işte böyle böyle güzel haberi alabilmek için çabalıyorum günler geçmiyor![]()
eevveettt neyse hafta sonu çabuk geçer pazartesiii salııııı :18::18::18::18::18::18:
mera gitti ya.. yani gidicektiMerhaba kızlarr benn geldimmm Keyifler nasıll hamiş annelerimi nasıll
Meracığım dr a gitmedinmi daha sen :26:
radyologg yerleşme kanaması olabilir dra gitsen iyi olur
bata 1 hafta var hadi hayırlısı![]()
Merhaba kızlaaar naber nasılsınız?
Mera22 den haber var mı hamiş mi inşallah hamiştir :)))
Merhaba kızlaaar naber nasılsınız?
Mera22 den haber var mı hamiş mi inşallah hamiştir :)))
bhcg'si 1.2 çıkmış doktora gittiler canım
inşallah vardır yaaradyolog ne yaptı acaba lekelenmesi olmuştu onun umudum var diyordu :44::44:
canım değer yükselebilir aslında geç döllenme falan olduysa ama bakalım bi dönsün doktordan...kesin ne olduğunu merak ediyoruz biz de...yanı gebelik yok mu?:2::2::2:
Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn![]()
aslında avrupa yakasındakiler bi haftasonu buluşsak yüzyüze gelsek tanışsak birbirimize destek versek güzel olmazmı ?