• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yenidoğan eşyalarımızın hepsi duruyor. Kızımız bir süre abilerinin kıyafetlerini giymek zorunda 😄 Yeni olarak biberon ve emzik alınacak. Benim ikizler hala park yatakta yatıyorlar. Onları karyolaya geçirmek istiyorum. Çocuk odası yapmak istiyorum. Başka ihtiyaçları da var. Asıl masraf yine ikizlere yapılacak çifter çifter. 😄
Bende kızıma abisinin,pijama,atlet,zıbın,çorap,eşofman altı giydirmistim,aldım da tabi epey ,ama evde elimin altında özellikle hastalanınca kusunca insana kurtarıcı oluyor , giydirip geçtim,ne olacak sanki pijamanin ,çorabın kızı erkeği mi.olur el kadar çocuklarda

Arkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi
Sektör olduğu konusunda hemfikirim benim doktorum direkt fetal dna yapmak istedi ama zaten benim de aklımdaydı tek test ile net sonuçlar alalım diye.450 usd ödedim yani cidden çok pahalı umarım zamanında sonuç çıkar düzgün bir şekilde.içimiz rahat etsin diye denileni yaptırıyoruz valla ama ciddi de bir ticaret dönüyor

4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Daha cinsiyet bile belli değil ama eşim bebek arabalarına taktı, bütün gün bebek araba videosu seyrediyor, bir tane beğenmiş alıcam diye tutturdu, alıp da napıcak bilmiyorum salonun ortasına koyucak seyredicez herhalde 🤣 çocuk daha 4cm yani ne diyeyim

4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Ben bu konuda çok aceleci davrandım sanırım 🫣
Türkiye'den gelecek olan arkadaşlarımıza yeni doğan tulumları, ağız bezi, çorap, eldiven, şapka aldırdım 😊
Şimdi de beşik ve bebek arabası bakıyorum ama onları 30.haftaya doğru alırım.

Arkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi
Kesinlikle ben de bunun bir sektöre dönüşmüş olduğunu düşünüyorum. Sağlık söz konusu olunca insanların gözü parayı görmüyor ve fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Benim ilk gebeliğim 2017 yılındaydı, o zaman bu test yoktu. Son yıllarda çıkmış sanırım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için yaptırdım ben yoksa detaylı da sorun olursa yaptırırdım sanırım.
Tabii bu uzman görüşü değil, sadece benim fikrim 😊

Kesinlikle ben de bunun bir sektöre dönüşmüş olduğunu düşünüyorum. Sağlık söz konusu olunca insanların gözü parayı görmüyor ve fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Benim ilk gebeliğim 2017 yılındaydı, o zaman bu test yoktu. Son yıllarda çıkmış sanırım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için yaptırdım ben yoksa detaylı da sorun olursa yaptırırdım sanırım.
Tabii bu uzman görüşü değil, sadece benim fikrim 😊
Bende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırım

Tabii bu uzman görüşü değil, sadece benim fikrim
Daha cinsiyet bile belli değil ama eşim bebek arabalarına taktı, bütün gün bebek araba videosu seyrediyor, bir tane beğenmiş alıcam diye tutturdu, alıp da napıcak bilmiyorum salonun ortasına koyucak seyredicez herhalde 🤣 çocuk daha 4cm yani ne diyeyim
Hahaha benimde eşim 190 ,bizim bebek incir kadar dedi doktorumuz dedim sana yetişmesine surda ne kalmış 🤣🤣

Bende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırım
Değil mi? Yeni popüler olmuş bir test.
Ben 35 yaş üstü olduğum için sigortam karşıladı yoksa ben de detaylıda sorun çıkarsa yaptırırdım.
İnşaallah sizin için de hiç gerek kalmaz.

Aaa ben sağlık sigortasını hiç düşünmemiştim karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum hiç, siz sorup mu öğrendiniz? Ben de sorayım 🙈

Ben kendimden önce çok sevdiğim bir arkadasim var onun bebeği için ve kendi bebeğim için hastane çıkışı alacağım,maddi durumu çok iyi değil onun ilk kızı olacak coook istiyordu kız bebek ,2 oğlu vardı,ona süslü güzel 10 lu alacağım içimden geçirmiştim,kendi bebeğime de alacağım ama dizim ağrıyor düzelsin alacağım
Benim ablam isimli hastane çıkışı setleri satıyor kendisi yapıyor nakışlarını :) almak istediğinde sayfasının ismini veririm bir bakarsınız isterseniz :)

Aaa ben sağlık sigortasını hiç düşünmemiştim karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum hiç, siz sorup mu öğrendiniz? Ben de sorayım 🙈
Eşim banka çalışanı benim sigortam o şekilde. Her sigorta aynı mı oluyor inanın bilmiyorum. Biz poliçeye baktık öyle gördük

Back
X