o zaman ben de baktım görünmüyodu adın canım aşşada
evet küçükmüş ama başlamış...![]()
bir süre tıklamayınca atıyor sanırım tekrar kullanıcı adı girmemi istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ben de baktım görünmüyodu adın canım aşşada
evet küçükmüş ama başlamış...![]()
beni saymıyon galiba hıhh![]()
bir süre tıklamayınca atıyor sanırım tekrar kullanıcı adı girmemi istiyor
Allaalla....hiç olmuyo öyle şeyler bende ama:26::26:ayarı falan mı var ki
belkide internet bağlantısı kopudour bende anlamadım valla
aa evet bağlantıda sorun olabilir:26:
kızlar ya bırsey soracagım;
bende hıc yumurta akı kıvamında akıntı olmuyor...hatırlıyorum bekarken falan olurdu ama evlendıkten sonra pek hatılamıyorum.....yanı dıkkat ettıgımı hatırlamıyorum.....beyaz bır akıntı oluyordu ama.......bebek ıstemeye basladıktans onra dıkkat etmeye basladım yıne seffaf akıntı göremedim.....
herkes akıntım geldı bugun yumurtlama gunum falan dıyor...acaba sorun mu var bende?
bişi yemedim büyük bir bardağa günlük süt koydum onu içiyorum güzel geldi ya
ama bişey yemeden olmaz bisküvi kraker gofret vs.herşey olur
aa komşuyuz neresindensin acaba olmazsa özelden yazya da burdan bekliyorum
aynen geçen yaz ordaydık çok seviyorum ve gençliğimin yaz ayları öğretmenler mahallesinde geçti
canım hormon testi yapacak demekki ben de adet olursam gideyim 3.günü diyorum bakılsın hormonlarıma adet gecikmem yok ama bielmiyorum canım aynı anda eşime de sperm testi yaptıralım diyoruz onu da mı jinekoloğa göstericen ki :26: zaman kaybetmeden ikimiz de daha 2.aydayken baktıralım kafamız rahat devam edelim istiyoruz ama inşallah bu ay gelir bebiş kısmet artık bakalım
yok tatlım ya bu saatten sonra o tarz şeyler yemeyeyim diyorum yine midem kıyılırsa meyve yerim artık napim![]()
sen bilirsin gerçi ilk üç ay da bebek annenin yediklerinden çok da etkilenmezmiş besin açısından
aynen canım , zaten öğlende düzenli yedim ikindide atıştırdım fazlasında kilo olarak bana geri döner
acaip uyku bastırdı. ben kaçayım biraz tv karşısında uzanırım. yarında erken kalkıcam doktor kontrolümüz var. Dualarınızı eksik etmeyin
öpüyorum hepinizi görüşürüz canlar
hadi inşallah döllenmiştir :)
hemen döllenir mi dersinizz:)) hamilelerr en erken ne zaman belli oldu ultrasondaaa:44:
kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii![]()
kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii![]()