• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bırsey soracagım;
bende hıc yumurta akı kıvamında akıntı olmuyor...hatırlıyorum bekarken falan olurdu ama evlendıkten sonra pek hatılamıyorum.....yanı dıkkat ettıgımı hatırlamıyorum.....beyaz bır akıntı oluyordu ama.......bebek ıstemeye basladıktans onra dıkkat etmeye basladım yıne seffaf akıntı göremedim.....

herkes akıntım geldı bugun yumurtlama gunum falan dıyor...acaba sorun mu var bende?

kızlar ya bırsey soracagım;
bende hıc yumurta akı kıvamında akıntı olmuyor...hatırlıyorum bekarken falan olurdu ama evlendıkten sonra pek hatılamıyorum.....yanı dıkkat ettıgımı hatırlamıyorum.....beyaz bır akıntı oluyordu ama.......bebek ıstemeye basladıktans onra dıkkat etmeye basladım yıne seffaf akıntı göremedim.....

herkes akıntım geldı bugun yumurtlama gunum falan dıyor...acaba sorun mu var bende?

canım ben o akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu bilmezdim sonradan burdan duyduğumla biliyorum sadece...öyle akıntım olurdu ama hangi günler olur diye dikkat etmedim hiç...hamile kaldığımdan beri de olmuyo...ama başka bi bilgim yok o akıntıyla ilgili malesef:50::50:

aa komşuyuz neresindensin acaba olmazsa özelden yaz:34: ya da burdan bekliyorum

aynen geçen yaz ordaydık çok seviyorum ve gençliğimin yaz ayları öğretmenler mahallesinde geçti

canım hormon testi yapacak demekki ben de adet olursam gideyim 3.günü diyorum bakılsın hormonlarıma adet gecikmem yok ama bielmiyorum canım aynı anda eşime de sperm testi yaptıralım diyoruz onu da mı jinekoloğa göstericen ki :26: zaman kaybetmeden ikimiz de daha 2.aydayken baktıralım kafamız rahat devam edelim istiyoruz ama inşallah bu ay gelir bebiş kısmet artık bakalım

Alavesen bahcelievler basinsitesi sen ?

sen bilirsin gerçi ilk üç ay da bebek annenin yediklerinden çok da etkilenmezmiş besin açısından

aynen canım , zaten öğlende düzenli yedim ikindide atıştırdım fazlasında kilo olarak bana geri döner
acaip uyku bastırdı. ben kaçayım biraz tv karşısında uzanırım. yarında erken kalkıcam doktor kontrolümüz var. Dualarınızı eksik etmeyin
öpüyorum hepinizi görüşürüz canlar

aynen canım , zaten öğlende düzenli yedim ikindide atıştırdım fazlasında kilo olarak bana geri döner
acaip uyku bastırdı. ben kaçayım biraz tv karşısında uzanırım. yarında erken kalkıcam doktor kontrolümüz var. Dualarınızı eksik etmeyin
öpüyorum hepinizi görüşürüz canlar

haydi bakalım güzel haberlerle gel görüşürüz ben de çıkıyorum zaten...:3::3:

kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii :52::52::52::52::52:

kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii :52::52::52::52::52:

bu cok guzel haber...cnm nasıl muayene oldun......ultrasonla mı bakıyor? bende bu ay olmazsa gıtmeyı dusunuyorum doktora......

Back
X