• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu ceza ıle ılgılı bırkaç bir şey söylemek istiyorum......
bir derdım var topiğinde bırı konu acmıstı bende yorum yaptım.kız yanlış anlamıs olacak kı bana ters cvp verdı hakarete varıyordu ucu....
bende cvp olarak senın ne haddine benımle böyle konusuyorsun gıbı bir yorum yaptım ve ceza aldım hem de 4-5 gun....
yanı burayla alakalı kişiye özel bir şey değil cezalar.......

benim sucum yoktu bana göre , çok sınırlenmiştim karsıda ki kişi başlatıyor olayı bana hakaret edıyor ve ben cvp vermıstım ....ama bende ceza aldım.......burdan anlayabilirsiniz.sinirlensek de sitenın kurallarıymış! yapacak bir şey yok....sözlerımıze dıkkat edecegız...

yha arkadaşlar bugün sabah 9 da idrardan test yaptım pozitif çıktı hemen kesinleşsin diye sağlık ocağına gittim kan verdim ama negatif çıktı kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda teselli vermek içinmi dedi yoksa öle bir şey mi varr bilmiyorum ama daha adetin gelmedi kan tahlillerindede eğer 2 3 günlük birşeyse çıkmaz dedi bilmiyorum artık napsmkii ama ne ümitle gittim istediğimsonucu alacam artık diye ama gene negatif sonucu görünce hüsrana uğradım kendimi ağlamak ile teselli ettimmm inş ufak tefek birşeydirde kanda çıkmamıştır allahım bana nasip etsin bebeğimi :'( benden dualarınızı eksik etmeyin 2 3 gün sonra gittiğimde 2 ye katlamış olsunda allahım benide sevindirsin yüzümü güldürsün rabbim

canım üzülme arkadaşının dediği gibi bir kaç gün bekle bakalım. ümit vermek istemem ama belki de geç döllenme olabilir kiminin testte çıkıyor kiminin çıkmıyor. Rabbim istediğin anda hayırlı bir şekilde sana bebek nasip etsin.

arkadaşlar bir hafta önce kanda beta değerim 416 idi bugün 11492 sizce nasıl 2 günde ikiye katlasa bu değer fazla değil mi bana mı öyle geliyor umarım herşey yolundadır çarşamba günü randevum var kalp atışını da duyabilir miyim dersiniz:16::16:
bebegm bence dege ck guzell ılla 2katı dıye sınırlama yok 3katıda olablr dr bana ılk basta du gun gldgnfe 240olmalı dmstı 575 olmustu;) hadı mutlu haberlerle gell bnde cuma gunu gıdeyım dıyorum kalp atısını duyayım yawrumun dıye. kızlarrr sızler nasılsınızz giremedm bn annem yegenım gldı dugunumuz vardı hersey yolundadır umarımmm

Arkadaşlar burada cezalı olmayan arkadaşlarım kardeşlerim 38s bu başlığı atıp ilk yazıyı yazdıktan sonra hiçbir sürtüşme olmadı herkes birbirine kardeşi gibi davrandı topiğe sahip çıktı.gelen herkese yardımcı olmaya çalıştı birbirine güvendi.kalbim sıkıştı resmen okurken...

Bizden olan herkes sahip çıkar birbirine yardımcı olur sever birbirini alınganlık olur ama sonra geçer..dışarıdan görünen başlangıçtaki tartışmada kimsenin bir suçu yok gerginlik stres tetiklemiş.ama...sonrası...

Bu gün şöyle yapalım mı 38s i tanırsınız böyle olmasını isterdi bence.bugün olmayanlar adına daha çok sahip çıkalım topiğe.rahatsız olduğumuz bir konuşma yapılırsa cevap vermeyelim hiçbir şekilde. Herkes bir araya gelene kadar bütün sevdiklerimizle buluşup toplanana kadar başka bir kışkırtmaya mahal vermeyelim.bu evimiz bildiğimiz yerin dağılmasına sebep olmasın...

Yazdıklarım belki haddime değil ama 38 s i çok iyi tanıyorum oda böyle yapalım isterdi ve inanmıyorum ki 38sim de dahil bucshy m caydinim meramm siboti hepsi ceza almışlar offf yaa şaka gibi...!!!bide daha nickini hatırlayamadığım arkadaşlarım var...

Canım tanışamamış olabiliriz bi kaç haftadır giremiyorum ama,testin silik çıkmış hamileymişsin canım çok sevindim adına.hayırlı uğurlu sağlıklı büyütmeyi nasip eder rabbim inşallah:)))

Canım tanışamamış olabiliriz bi kaç haftadır giremiyorum ama,testin silik çıkmış hamileymişsin canım çok sevindim adına.hayırlı uğurlu sağlıklı büyütmeyi nasip eder rabbim inşallah:)))

çok teşekkür ederim canım çarşamba ultrasona gircem inşallah bir sorun çıkmaz :18: kan tahlili yaptıramadım sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi.. hayırlısı bakalım..

ama ben çok üzüldüm bu durumlara:43: yeni okudum herşeyi arkadaşlar yasaklanmış topiğin neşesi gitmiş :43: hepsini şimdiden özledim umarım uzun sürmez yasakları. nazar değdi topiğimize :nazar: umarım tekrarlanmaz bu durum hepinizi çok seviyorum kızlaarrr bi halay bile çekemedikkk :43::43::43:

çok teşekkür ederim canım çarşamba ultrasona gircem inşallah bir sorun çıkmaz :18: kan tahlili yaptıramadım sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi.. hayırlısı bakalım..

ama ben çok üzüldüm bu durumlara:43: yeni okudum herşeyi arkadaşlar yasaklanmış topiğin neşesi gitmiş :43: hepsini şimdiden özledim umarım uzun sürmez yasakları. nazar değdi topiğimize :nazar: umarım tekrarlanmaz bu durum hepinizi çok seviyorum kızlaarrr bi halay bile çekemedikkk :43::43::43:

Ayy hadi hayırlısı canım sen ferah tut içini rabbim güzel kader yazsın inşallah bebişinle.bi sorun çıkmadan kucağına da alırsın evlendirirsin de:))

Merak etme onlar dönecek.açıklama yaptılar bir gün süreyle diye inşallah yarın yanımızdalar.onlar demirbaş sayılır onlar olmazsa bir yarım kalırız zaten... Gelsinler sana halayın büyüğünü çekerler acısını çıkartırız kutlamanın merak etme;)))

Ayy hadi hayırlısı canım sen ferah tut içini rabbim güzel kader yazsın inşallah bebişinle.bi sorun çıkmadan kucağına da alırsın evlendirirsin de:))

Merak etme onlar dönecek.açıklama yaptılar bir gün süreyle diye inşallah yarın yanımızdalar.onlar demirbaş sayılır onlar olmazsa bir yarım kalırız zaten... Gelsinler sana halayın büyüğünü çekerler acısını çıkartırız kutlamanın merak etme;)))

ayy güldürdün beni gece gece :1: şuan iğne deliği kadarmış tahminen ama evlendirdik bile :1:
gelsin arkadaşlarımız yaa doğru söylüyosun onlar olmadan olur mu :53: neyse ki 1 güncükmüş :16:

Herkese günaydın ;
dün sabah en son girmiştim yine şişmiş daha okuyamadım :) umarım herkes iyidir.

ne oldu dün yaa okuyamıyorum geçmişideeee:ssz::ssz::ssz: kızlar ceza almış altta buschy i gördümmm:31::31:

ne oldu dün yaa okuyamıyorum geçmişideeee:ssz::ssz::ssz: kızlar ceza almış altta buschy i gördümmm:31::31:

ben birazcık okudum. kızlar birbirini faceten eklemişler falan. Bir bayanda burası hamilelikle ilgili bir topic ama siz konuyu değiştiriyorsunuz gibisinden birşeyler yazmış. ondan sonra sanırım tartışma büyümüş.
çok üzüldüm ben burada sanki 20 yıllık arkadaşlarımla konuşuyor gibiydim hem mutluluğumu hem hamilelik belirtileerimi herşeyiimi burada paylaşıyorum çok üzüldüm :(

Arkadaşlar kızların cezaları uzun süreli değil. Bir kaç güne hepsi dönecek. Bizler de kimsenin kışkırtmasına gelmiyoruz, kıskançlığına, fesatlığına fırsat vermiyoruz topiğimiz eskisi gibi devam edecek. Ayrıca burası yol geçen hanı da değil kimse gelip buradaki arkadaşlığı kıskanıp talan edip gidemez. Günaydın bu arada...

canım üzülme arkadaşının dediği gibi bir kaç gün bekle bakalım. ümit vermek istemem ama belki de geç döllenme olabilir kiminin testte çıkıyor kiminin çıkmıyor. Rabbim istediğin anda hayırlı bir şekilde sana bebek nasip etsin.

hala adetim olmadı çünkü hem mide bulantısıda var ama idrarda çıkıpta kan tahlilinde çıkmayışına hayret ettim yhaa inş rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım aratmasın ... öle bir şey olabilirmi kan tahlilinde çıkmayıpta sonra çıkan bana destek olun çok üidim kırıldı

hala adetim olmadı çünkü hem mide bulantısıda var ama idrarda çıkıpta kan tahlilinde çıkmayışına hayret ettim yhaa inş rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım aratmasın ... öle bir şey olabilirmi kan tahlilinde çıkmayıpta sonra çıkan bana destek olun çok üidim kırıldı

idrarda çıkıp kan tahlilinde mi çıkmadı tekrar yaptın mı testi? Kan tahlilinde genelde kesin çıkıyor ama idrar testinin yanılma payı var sağlık ocağına bir git istersen

benim tanıdığım var tatlım hemde iki kere kanda baktırıyo çıkmıyo
bi hafta sonra idrarda çıkıyo. garip ama gerçek :53::53:

idrarda çıkıp kan tahlilinde mi çıkmadı tekrar yaptın mı testi? Kan tahlilinde genelde kesin çıkıyor ama idrar testinin yanılma payı var sağlık ocağına bir git istersen

ewt dün sabah 9 da yaptım ilk idrar ile 2 çizgiçıktı yani pozitif anında gittim kesinleşsin diye 4.30da sonucu aldığımda ise doktor yok gözüküyor dedi ama kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda söledi eğer küçükse kanda çıkmama ihtimali var bi kaç gün daha baarız olmazsa ben götürürüm seni kadın doğum ewine dedi geç döllenme olurmu kanda çıkmaynca 2 3 gün sonra gitsem çıkarmı acaba

kızlar bizde aralık ayından bu yana korunmuyrz ama sonuç yok:( ne kadar zor bi beklemek bu idrar yolu enfeksiyonum var ondan mı olmuyor ne :(

benim tanıdığım var tatlım hemde iki kere kanda baktırıyo çıkmıyo
bi hafta sonra idrarda çıkıyo. garip ama gerçek :53::53:

bende dün baktım idrarda çıktı ama kanda çıkmadı belki küçükse çıkmaz dediler kanda bakayım bi kaç gün geçsin gidecem hastahanede baktıracam bu sefer

Back
X