• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dün baktım idrarda çıktı ama kanda çıkmadı belki küçükse çıkmaz dediler kanda bakayım bi kaç gün geçsin gidecem hastahanede baktıracam bu sefer

inşallah çıkar canım kanda da. az daha bekle sen. bi idrar testi daha yapsana onda çıkacakmı bakalım. batın ne zmandı bide:26:

günaydın kızlarrrr :16:benim bat yarın sabırsızlıkla bekliyorum :52:bugün dayanamayıp test yapacaktım ama vazgeçtim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...

ben birazcık okudum. kızlar birbirini faceten eklemişler falan. Bir bayanda burası hamilelikle ilgili bir topic ama siz konuyu değiştiriyorsunuz gibisinden birşeyler yazmış. ondan sonra sanırım tartışma büyümüş.
çok üzüldüm ben burada sanki 20 yıllık arkadaşlarımla konuşuyor gibiydim hem mutluluğumu hem hamilelik belirtileerimi herşeyiimi burada paylaşıyorum çok üzüldüm :(

yaa ama iyide bizde başka topikte böle şeyleri konuştuk..o şikayet eden kişiden kaynaklanmış..
off yaa ama olmazki böle :ssz::ssz:

herkeslere günaydın. caydinim ne oldu test bakayım du öğrenirim ben az sonra :52::52:

bizimde 1 hafta kaldıııı :46::46::46: ayy çok heyecanlıyım bennnn:24::24:
caydini bende merak ediyorum...öğrenirseniz haber edin kızlar yaa:16:

yaa ama iyide bizde başka topikte böle şeyleri konuştuk..o şikayet eden kişiden kaynaklanmış..
off yaa ama olmazki böle :ssz::ssz:

bizimde 1 hafta kaldıııı :46::46::46: ayy çok heyecanlıyım bennnn:24::24:
caydini bende merak ediyorum...öğrenirseniz haber edin kızlar yaa:16:

istediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım allahım artmasın herkese nasip etsin

bakayım işte olmazsa bidaha gidecem baktıracam kan tahliline eklesene beni arkadaşolarak

çok ilginç valla idrarda çıkıp kanda çıkmaması :53: adetinden 10 gün geçmiş hemde daha önce adet gecikmesi yaşıyor muydun? Benim ilk gün idrarda çıkmış sonrasında 5 gün sonra da kanda çıkmıştı

çok ilginç valla idrarda çıkıp kanda çıkmaması :53: adetinden 10 gün geçmiş hemde daha önce adet gecikmesi yaşıyor muydun? Benim ilk gün idrarda çıkmış sonrasında 5 gün sonra da kanda çıkmıştı

adetim bu kadar gecikmezdi geçerse 2 gün falan geçerdi ama anlamadım arkadaşım küçükse ondan çıkmamıştır diyo artık öle bir şey varmı bilmiyorum benim bildiğim 1 günlk bile olsa çıkar diye düşünüyorum ama o daha iyisini biliyordur sonuçta kadın doğum ewinde çalışıyor

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?? Caydin siboti fln burada ama yazamıyorlar sanırım öyle mi??

benimde arkadaşıma öle olmuş..günü geçmiş karın ağrısı şikayeti ile acile gitmişler 2 defa...2 sinde de negatif çıkmış..
gaz ağrısıdır demişler..ilaç vernmişer ama arkadaşım içmemiş..10 sabretmiş sonra evde hamilelik tesi yapmış pozitif çıkmışş :1::1:
eğer o ilaçlaı içseydi mazallahhh kötü bir sonuç çıkabilirdi :18::18:

sanada günaydın arkadaşım h.g

Hoşbulduk canım ortalık biraz karışmış ama düzelir çok çabuk herşey bi kaç gün burası boş olur sonra eski Şenliği'ne döner :)) seninle de ilgilenmedik kusura bakma.yaa bende de aynı şey oldu idrar testinde pozitif çıktı kanda baktırdım aynı an 6.87 çıktı. Benim yaptığım testte 2 dkdan sonra geçersizmiş bende 5-10 dk diye bekleyince silik çizgi çıkmış ona dikkat ettin mi kaç dk da sonuç veriyordu testin??

kızlar bu hafta bende doktora gidiyorum bakalım nedir durum diye kistim hala var mı bilmiyorum akıntılarımda devam ediyor adetede takribi 1 hafta kaldı

benim haftaya bat günüm ama hiçbir belirti yok hamilelik ile alakalı...:31::31:

benim haftaya bat günüm ama hiçbir belirti yok hamilelik ile alakalı...:31::31:

Canım boşver belirtiyi kendini strese sokma hiç çünkü zaten erken belirti diye pek bişi yok inşallah hamilesin bu sefer inşallahhh âmin :))

benım de yarın ama kendımı strese sokuyorum gıbı gelıyor sırf stresten gecıktırıyoruz bu adetlerı:31::31::31::31:

aynen öle oluyor ama elde değilki stres yapmamak...

Canım boşver belirtiyi kendini strese sokma hiç çünkü zaten erken belirti diye pek bişi yok inşallah hamilesin bu sefer inşallahhh âmin :))

doğru sölüosun şekerimmm..inş hamileyimdir...:16::16:

Back
X