• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm canım inşallah allahım çıkar bu seferde bu kadar üzülmeye karşılık benimde yüzüm güler

Son düzenleme:
İdrarını bi süre tut canım 4 saat en az ondan sonra testi uygula da yanlış çıkmasın kafan karışmasın yada yarın sabahtan yapmalısın bence aminnnn bebeksiz kucak kalmasın inşallahhhhh:)

Evet canım ama gelecekler inşallahh kısa zamanda hurdalar.maşallah senin bebiş kocaman olmuş nazar değmesin cinsiyeti belli oldu mu??

sağol canım.
kızımız oluyor inşallah..
ben pek kokoş değilimdir. kız çocuk beni biraz zorlayacak :1:

hani hep derler ya kız çocuğu giydirmek çok güzel tokası var eteği var vs.
benim gibi anası olunca yazık.. artık 3-5 tane tokası olur :1:

sağol canım.
kızımız oluyor inşallah..
ben pek kokoş değilimdir. kız çocuk beni biraz zorlayacak :1:

hani hep derler ya kız çocuğu giydirmek çok güzel tokası var eteği var vs.
benim gibi anası olunca yazık.. artık 3-5 tane tokası olur :1:

kesinlikle senin gibiyim kızım olursa hiphop pantolonlarıyla dolaştıracağım ne istiyosa onu giycek teyzesi :) kız gibi giydirmeyeceğim hep inşallah rabbim nasip ederse tabii:)

benim gibi yaşayanlar varmı idrar testinde pozitif ama kan tahlilinde negatif görenler :(

ben varım canım idrarda pozitif gördm 2 gün sonra kanda negatif kimyasal olabilir dedi doktor:(

ben varım canım idrarda pozitif gördm 2 gün sonra kanda negatif kimyasal olabilir dedi doktor:([/QUOTE]

pekibirşey soracağım kimyasal gebelik ne oluyor ben hiçduymadım bilmiyorum

ben varım canım idrarda pozitif gördm 2 gün sonra kanda negatif kimyasal olabilir dedi doktor:(

pekibirşey soracağım kimyasal gebelik ne oluyor ben hiçduymadım bilmiyorum[/QUOTE]

canım bende de oldu o ama benim farkım kistim de vardı söktürücü vermişti doktor içerken test yaptım silik doktora söyledim beta hcg 38 sonra değer düşmeye başaldı düşük yapmış sayılmadım kistim olduğu için net kimaysal gebelik de demediler gebelik dışarıda olşuyormuş çok bayanda olurmuş doktor söyeldi adet gecikmesi olur sonra adet olurlar farkında bile olmazlar dedi

hım anladm bende kist falan yok allaha şükür ama adetim geçende böle gecikti tam sağlık ocağına gidip test yaptıracağım zaman adet oldum ama bu sefer ap ayrı 1 aydır olmadı en son adet tarihim 22 mayıs anlamadım kimyasal gebelik dış gebelik oluyor demi bebek gibi büyüyor oda ama bebek yok onda

hım anladm bende kist falan yok allaha şükür ama adetim geçende böle gecikti tam sağlık ocağına gidip test yaptıracağım zaman adet oldum ama bu sefer ap ayrı 1 aydır olmadı en son adet tarihim 22 mayıs anlamadım kimyasal gebelik dış gebelik oluyor demi bebek gibi büyüyor oda ama bebek yok onda

canım büyüyor mu bilmiyorum ama dış gebelikten farklı bildiğim kadarıyla

yaa ama iyide bizde başka topikte böle şeyleri konuştuk..o şikayet eden kişiden kaynaklanmış..
off yaa ama olmazki böle :ssz::ssz:

bizimde 1 hafta kaldıııı :46::46::46: ayy çok heyecanlıyım bennnn:24::24:
caydini bende merak ediyorum...öğrenirseniz haber edin kızlar yaa:16:

isyancım sende hiç belirti varmıııı canım. batımız aynı bizim :26:

pekibirşey soracağım kimyasal gebelik ne oluyor ben hiçduymadım bilmiyorum[/QUOTE]

canım bende kist fln yoktu kuzum döllenmiş yumurta rahim çine kadar geliyo tutunamıyo fln fln işte beta hcg n biraz yükseliyo ama sonra düşüyor. çou kadında olurmuş ve farkedilmezmiş bile adet gördüğünde aslında düşük yaşıyor olurmuşsun ama herhangi bir sorundan kaynaklanmıyormuş %50 gebelik biz farketmeden böyle sonlanıyormuş.

ben şimdi çıkıyorum midem de kötü stresten oldum sanırım hepimiz bir araya geldiğimizde keyifli sohbetimize devam ederiz

isyancım sende hiç belirti varmıııı canım. batımız aynı bizim :26:
hiçbirşey yok şekerimm yaa...sadece bacaklarım ağrıyor ama o da dün cırcır oldum ondan ağrıyor olabilir diye düşünüyorum...
sende varmı bişiler..

hiçbirşey yok şekerimm yaa...sadece bacaklarım ağrıyor ama o da dün cırcır oldum ondan ağrıyor olabilir diye düşünüyorum...
sende varmı bişiler..

oooo canım bende ne yokkiiiii. adetime 12 gün varken bi ağrı başladı kasıklarımda baya ağrıdı. takii düne kadar. belim ve bacaklarım komple ağrıyodu. şimdi belim biraz zorluyo. onun dışında kasıklarımda batma var arada. bide bugün başlayan göğüs ucumda batma var. bakalım ne olacak :53::53:

oyyyyyyyy sılam gelmiiiiiiiiiiiiş :16::16::16:
yazamasanda görüşemesek tee kalplerimiz bir bizim kavuşmayı dört gözle bekliyoz hepimiz :16::16:

oooo canım bende ne yokkiiiii. adetime 12 gün varken bi ağrı başladı kasıklarımda baya ağrıdı. takii düne kadar. belim ve bacaklarım komple ağrıyodu. şimdi belim biraz zorluyo. onun dışında kasıklarımda batma var arada. bide bugün başlayan göğüs ucumda batma var. bakalım ne olacak :53::53:

ooo bu süperrr sende bütün belirtiler var...
bendede ağzımda tatsızlık ve işte bel bacak ağrısı var ama dediğim gibi dün rahatsızlandım cırcır oldum ona bağlıyorum hepsinş..
ayy inşş bu ay müjedeli haberler alırız hepimiz...:26::26:

ooo bu süperrr sende bütün belirtiler var...
bendede ağzımda tatsızlık ve işte bel bacak ağrısı var ama dediğim gibi dün rahatsızlandım cırcır oldum ona bağlıyorum hepsinş..
ayy inşş bu ay müjedeli haberler alırız hepimiz...:26::26:

inşallaaah canım. tabi benimki yalancı gebelik değilse :53::53::53:

inşallaaah canım. tabi benimki yalancı gebelik değilse :53::53::53:

olumsuz düşünmek yok...bak bat günümüz ramazanın ilk gününe den gelicek..9 temmuzda gelmezse 10 temmuzda inş müjdeleri alıcaz..ramazanın ilk günü ne kadar büyük bir şans...hayırlı günde böyle bir haber almak süper olacak inşşş :46::46:

yemeğe çıkıyorumm şekerlerrr öpüldünüzz :54::54:

Back
X