• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım geçmedi mi ayağın hala :5: Buz uyguluyor musun?

Özelden!!!!! at sen bana ben bulabilirsen eklerim :51::51: Yoksa başka bir yol bulucaz artıkın :51::51:
Attm canım özelden msjı. bulursun yaa okadar bulunmıcak bi insan değilm ki ben :1: walla ayağm hala gecmedi üstelik git gide daha da kötüleşiyor. annem tutturmuş çıkık o cıkıkcıya gidelim sen 5 yaşındayken aynı ayağın böyle olmuştu o bakmıştı hemen iyi etti bak yine aynısı olmuş kesin cıkık diyo. :1: anne dedim cıkıkcımı kaldı bu devirde dedm abime söyledim oda aynısını söyledi :1::1: Bende ne yapcağmı şaşrdm artıkkk

ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun karamelim kendine dikkat et emi:)

evet aynen öyle şekerim güzel düşün güzel olsun bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun:34:
bak sana bir şey anlatayım benim teyzem oğluna hamişken eve kuduz köpek girmiş çok korkmuş geceler boyu yatamamış etkisinde kalmış..şimdi oğlu kocaman üniversiteye gidiyor ama çocuk fino köpeğe bile yaklaşamıyor..

bir insanın kişiliği ve duygusal IQ su anne karnında oluşmaya başlıyormuş.. hep onu düşünmen lazım ve bunun içinde kendine iyi bakmalısın:34:
saol canım inşallah geçer.. pek söylemek gelmedi içimden bıktım artık. hep byerlermi sakatlıyorum.. :14: moralm kaç gündr çok bozuk ya. 4gecedir ağlaya ağlaya uyuyorum.. inşallah geçer artık bu dertler biter:14:

yakın zamanda koşuşturmacam başlıcak kızlar:26: taşınıcam...hem de sadece bi ev değişikliği değil bu şehir değişikliği:5::5:
hayırdır nereye taşınıyorsun?

saol canım inşallah geçer.. pek söylemek gelmedi içimden bıktım artık. hep byerlermi sakatlıyorum.. :14: moralm kaç gündr çok bozuk ya. 4gecedir ağlaya ağlaya uyuyorum.. inşallah geçer artık bu dertler biter:14:

ya canım benim kıyamam olur böyle sen moralini yüksek tut olabiliyor böyle şeyler..dalgınsındır o yüzden bi yerlerini sakatlayıp duruyorsundur..ağlama canım ya öyle:19:

memlekete....dedikoduların çekiştirmelerin yüze gülüp arkadan konuşmaların merkezine....ve bunu şimdiden hissettirdiler...

ayyy canım hoşgeldinnnn kızların cezaları bitmişş yuppppiiiii :32:
ne kafanı takıyosun millete boşver canım dedikoduyu falan sen hiç bişey duyma kendine ve bebişe zarardan başka bişi değil herkesin söylediği de ettiği de kendine.. herşey de bi hayır var derler ya belki taşınmak senin için hayırlıdır öyle düşün

kızlaaarrr bebişim 4+1miş :49: :52::52: bıldırcınım gelio kesinleşti sonundaa :52:

hem bebişimi öğrendim hem kızlar geri dönmüş ç,fte bayram oldu bugün benim için :52::52: :32::32:

ne kafanı takıyosun millete boşver canım dedikoduyu falan sen hiç bişey duyma kendine ve bebişe zarardan başka bişi değil herkesin söylediği de ettiği de kendine.. herşey de bi hayır var derler ya belki taşınmak senin için hayırlıdır öyle düşün

kızlaaarrr bebişim 4+1miş :49: :52::52: bıldırcınım gelio kesinleşti sonundaa :52:

hem bebişimi öğrendim hem kızlar geri dönmüş ç,fte bayram oldu bugün benim için :52::52: :32::32:

aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım tebrik ederim ayyy şimdi bana de bakalım senin bat kaç temmuzdu da öğrendim kafamı tam toplayamadım ben de bir an evvel öğrenmek istiyorum ama daha 7 gün var mide bulantım mahvetti beni bir an evvel ilaç almam lazım

ayy hadi 2000 uğurlu geldi inşallah bu güzel haberler çoğalıcaaakkkk
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Kesinleşti mi canım :53::53:

kesinleşti:14::14::14:

canımmm hayırlı olsun... allah analı babalı büyütsün :52::52::16::16::16::16::16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kesinleşti mi canım :53::53:

evet tatlım sonunda kesinleşti senin kırmızılar gelmiş çok merak ediyodum seni ama umut kaybetmek yok Allah en doğrusunu bilir :54:

aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım tebrik ederim ayyy şimdi bana de bakalım senin bat kaç temmuzdu da öğrendim kafamı tam toplayamadım ben de bir an evvel öğrenmek istiyorum ama daha 7 gün var mide bulantım mahvetti beni bir an evvel ilaç almam lazım

bat 2 temmuzdu canım ben 1 temmuzda test yaptım silik çıktı kasık ağrılarımdan şüphelendim ben çünkü normalde adetten sonra ağrır yada 1kaç saat önce benimse 3 gün önceden başladı gece uykumdan uyanıodum belki seninki de bi belirtidir :52:

:64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
tebrik ederim güzelim allah analı babalı büyütsün..
sağ salim kucağına alırsın inşallah:nazar::emir_bebek:

evet tatlım sonunda kesinleşti senin kırmızılar gelmiş çok merak ediyodum seni ama umut kaybetmek yok Allah en doğrusunu bilir :54:

Geldi canım maalesef deneme:3 fossss :14::14::14::14: canım sıkkın ama atlatıcam inşallah bu ay çok umutluydum olmadı :43::43::43: Kısmet :43::43:

canımmm hayırlı olsun... allah analı babalı büyütsün :52::52::16::16::16::16::16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy hadi 2000 uğurlu geldi inşallah bu güzel haberler çoğalıcaaakkkk
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kesinleşti:14::14::14:

:64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
tebrik ederim güzelim allah analı babalı büyütsün..
sağ salim kucağına alırsın inşallah:nazar::emir_bebek:

ççooookkkkk teşekkür ederim kızlarrr siz bana uğurlu geldiniz hepinizi çokkk seviyorummmmm :32::32::32::32:

caydin.im kusura bakma kesinleşti mi die bana yazdın sandımm heyecan işte aklım başımda değil galibaa :52:

Geldi canım maalesef deneme:3 fossss :14::14::14::14: canım sıkkın ama atlatıcam inşallah bu ay çok umutluydum olmadı :43::43::43: Kısmet :43::43:

üzülme canım benim hepimizin kaderi belli aslında çocuklarımızında öyle nezman doğcak kimle evlencek ne iş yapcak herşey belli vakti zamanı var demekki sakın üzme kendini umutlar tükenmez bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallah canımm

ççooookkkkk teşekkür ederim kızlarrr siz bana uğurlu geldiniz hepinizi çokkk seviyorummmmm :32::32::32::32:

caydin.im kusura bakma kesinleşti mi die bana yazdın sandımm heyecan işte aklım başımda değil galibaa :52:

bizde seni seviyoruz güzelim:16::16::16::16:

Back
X