• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy inşallahhhhh :) ama şöle bi durum var adetime 1 hafta kala kan testi yaptım dayanamdım 0,100 çıktı :( belki değişir die umut ediyorum bakalım hayırlısı

bak kendin de söylüyosun bi hafta kala yapmışsın çıkmaması normal.. hele ki geç döllenme olmuşsa hiç çıkmaz:34::34:

Ayyy inşallahhhhh :) ama şöle bi durum var adetime 1 hafta kala kan testi yaptım dayanamdım 0,100 çıktı :( belki değişir die umut ediyorum bakalım hayırlısı

bende yapmıştım erkenden ama çıkmamıştı canım bak şimdi var :16: iyi düşün iyi olsun ama çok da umutlandırma kendini üzülmemek için. herşeyin hayırlısı canım

Son düzenleme:
bak kendin de söylüyosun bi hafta kala yapmışsın çıkmaması normal.. hele ki geç döllenme olmuşsa hiç çıkmaz:34::34:

bende yapmıştım erkenden ama çıkmamıştı canım bal şimdi var :16: iyi düşün iyi olsun ama çok da umutlandırma kendini üzülmemek için. herşeyin hayırlısı canım

Bende hep öle diorum herşeyin hayırlısı ama elde değil işte erkenden yapıveriyorum iki aydır şuan adet geçikmemi bekliyorum bakalım göğüslerimde de damarlar çok belirginleşti herşey bi umut :D

Bende hep öle diorum herşeyin hayırlısı ama elde değil işte erkenden yapıveriyorum iki aydır şuan adet geçikmemi bekliyorum bakalım göğüslerimde de damarlar çok belirginleşti herşey bi umut :D

bu güzel bi belirti:21::21::21::21:

mrb canım hoş geldin aramıza kendini tanıtır mısın bizlere:3:

merhaba : ) 30 yasındayım ben 7 yasında bı kızım var ve bu ay korunmayı bıraktık cok cok ıstıyorumm yalnız bana verılen cevapları bı turlu bulamıyorum : (

Bu güzel belirtinin ardından inşallah güzel haberlerde vericem sizlere.. Aminnn
amin canım benim inşallah:16::16::16:
merhaba : ) 30 yasındayım ben 7 yasında bı kızım var ve bu ay korunmayı bıraktık cok cok ıstıyorumm yalnız bana verılen cevapları bı turlu bulamıyorum : (

allah bağışlasın canım tekrardan mrb:3:
inşallah en kısa zamanda 2. meleğin de gelir..
neden bulamıyosun ki:26:

amin canım benim inşallah:16::16::16:

allah bağışlasın canım tekrardan mrb:3:
inşallah en kısa zamanda 2. meleğin de gelir..
neden bulamıyosun ki:26:

nerden bakıldıgını bılmıyorum bıldırımlerde sadece begenıler cıkıyor var mı bı kolay yoluu : )

Back
X