• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallah darısı bizlerin başına :)

Son düzenleme:
geniş aile dizisini baştan çekelim topikcek.... kocamaaaaan bi aile olduk bi de hamile kalıp çoğalıyoz ooohhhh maşallahımız var :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:

doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim.....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......

ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....

ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....

yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:

doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim.....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......

ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....

yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:

hadi hayırlısı canım bir sorun çıkmaz inşallahh Allah yardımcın olsun

hoş geldin canım.. sevindim herşeyin yolunda olmasına.. ve kan vermekle çook iyi yapmışsın:46::46::46:

kızlar selam :16:dün regl olmadım :64:bugün test yapıcam ama her an da regl olacakmışım gibi dua edin bana :16:

Back
X