Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese mrb kızlar nasılsınız???
ramazanın bereketiyle hepimiz annelik duygusunu tadarız inşallah bu ay![]()
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi![]()
tamam düzelteyim canım ama moralini bozma bu ay herkes hamiş kalacak allahın izniyle
peki tatlım çalışırım zaten![]()
günaydın:) üzülme canım inşallah Allah hepimize nasip eder annelik duygusunu yaşatırKızlar günaydın ben bu ay batımdan 1 gün gecikmeli kırmızıları görmüş bulunuyorum( Çok üzüldüm ama hayırlı zamanda olsaydı rabbim verirdi die düşünüp kendimi teselli ediyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir benim umutlarım bidahaki aya kaldı
![]()
benim bat 20 gün sonrası.. bakalım belki benımde gelmez ha ? ne dersiniz ??![]()
günaydın:) üzülme canım inşallah Allah hepimize nasip eder annelik duygusunu yaşatır
belli mi olur gelmez belki de 9 ay boyunca![]()
hahh şöyle çalışmayana ekmek yok
amin ramazanın bereketi bizim göbişlere de uğrar inşallah yaa![]()
dün annem rüyasında hamiş olarak görmüş beni
inşallah gerçek olur rüyası, içine doğmuştur da ondan rüyasına girmişsindir belkim hamiş olarak![]()
dün sabah yüzümü yıkarkende eltimin oğlu geldi sen doğurdun yenge diyerekten.. herhalde rüyasında görmüş![]()
dün sabah yüzümü yıkarkende eltimin oğlu geldi sen doğurdun yenge diyerekten.. herhalde rüyasında görmüş![]()
hayır olsun canım inşallah küçük bi çocuk mu bunu söyleyen![]()
evet valla öyle oldu..ay bak senin çevrenin rüyasına girmeye başladın
inşallah rüyalar gerçek olur canım yaa kendi bekleme törenim bitti şimdi seninkine odaklanacağım..
Allah'ım nasip eder bu ay inşallahh![]()
bu ay oldu bu iş bak nasıl olumlu endiişesiz yaklaştın ve ne güzel oldu demi...tuttu tuttuu![]()
ooovvvvv bak buçok güzel.çocuktan al haberi dimi amaaaa![]()
yok mu yeni haberler caysunum naapmış??![]()
evet valla öyle oldu..
sağol bebeğim ya iyi ki varsınız..
kimseye söyleyemiyorum bebiş istediğimi sizden başka
inşallahhh tatlım inşallah![]()