• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi :27::27:

Allah hayırlı etsin sağlikli sihhatli kucağina almayı nasip etsin.
Sen yaradana emanet et.içini ferah tut.

Kızlar günaydın ben bu ay batımdan 1 gün gecikmeli kırmızıları görmüş bulunuyorum :(( Çok üzüldüm ama hayırlı zamanda olsaydı rabbim verirdi die düşünüp kendimi teselli ediyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir benim umutlarım bidahaki aya kaldı :(
günaydın:) üzülme canım inşallah Allah hepimize nasip eder annelik duygusunu yaşatır :16:
benim bat 20 gün sonrası.. bakalım belki benımde gelmez ha ? ne dersiniz ?? :1:

belli mi olur gelmez belki de 9 ay boyunca:16::16::16:

dün sabah yüzümü yıkarkende eltimin oğlu geldi sen doğurdun yenge diyerekten.. herhalde rüyasında görmüş:49:

ay bak senin çevrenin rüyasına girmeye başladın :16::16::16:
inşallah rüyalar gerçek olur canım yaa kendi bekleme törenim bitti şimdi seninkine odaklanacağım..
Allah'ım nasip eder bu ay inşallahh:16::16::16::16:

ay bak senin çevrenin rüyasına girmeye başladın :16::16::16:
inşallah rüyalar gerçek olur canım yaa kendi bekleme törenim bitti şimdi seninkine odaklanacağım..
Allah'ım nasip eder bu ay inşallahh:16::16::16::16:
evet valla öyle oldu..
sağol bebeğim ya iyi ki varsınız..
kimseye söyleyemiyorum bebiş istediğimi sizden başka:16::16::16:

bu ay oldu bu iş bak nasıl olumlu endiişesiz yaklaştın ve ne güzel oldu demi...tuttu tuttuu:64::64::64::64::64:

inşallahhh tatlım inşallah:52::52::52::52:

evet valla öyle oldu..
sağol bebeğim ya iyi ki varsınız..
kimseye söyleyemiyorum bebiş istediğimi sizden başka:16::16::16:

inşallahhh tatlım inşallah:52::52::52::52:

sen de iyi ki varsın kuzuuuuumm..
iyi ki söylemiyorsun ben salak gibi herkeslere söyledim şimdi herkes ağzımın içine bakıyor oldu mu olmadı mı diye:19::19:
birkaç ay daha olmazsa millet beni strese sokmaya başlayacak gibime geliyor..:15::15:

Back
X