• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook geçmiş olsun ya :26:
bak önce ağrımıyo diyodun şimdide çok ağrıyo diyosun..
acaba tuttu mu yaa çook merak ediyorum:31::31::31:

bnde çok merak edyorum hayatm ya o gün senle konşrken başladı sonradanda öldürdü bni fena yaptı inanki büyük ihtimalle bugün kan testi ister doktor belli olur artk hayrlsı olur inş

oh iyi bebeğim :8: bende halsizim bgn yha sıcaktan mı bilmem pek keyfim yok bgn :44:
aynen ya uykum var gibi ama uyuyamıyorum ayağa kalkacak hiç halim yok bi değişiğim bugün:5:
eee toplu bat dönemi ne zaman???:46::46::46:halay çekelim yaa
yavaş yavaş açılıyor batlar :31:
bnde çok merak edyorum hayatm ya o gün senle konşrken başladı sonradanda öldürdü bni fena yaptı inanki büyük ihtimalle bugün kan testi ister doktor belli olur artk hayrlsı olur inş

ayy hadi bakalım inşallah ya kan alırlarsa sonucunu mutlaka yaz olur mu..
ne zaman gideceksin

aynen ya uykum var gibi ama uyuyamıyorum ayağa kalkacak hiç halim yok bi değişiğim bugün:5:

ne zaman gideceksin

tabki yazrım cnm bugün randvu 2yi çeyrek geçe adetime 9 gün var gebelik varsa kanda belli olur dmi

haftasonuna daha çook var canım ya sen bugün dinlen:38::38::38:

bilmem ki.. bi sene akışına bırakıyorlar sonra tedaviye başlıyorlar..

biraz araştırayım o zaman canım. kan testinin sonucuna da bakayım ona göre kullanırım. salı kontrol var bide. gider sorarım bişeyim yoksa bunu kullanmam zarar verirmi diye:37::37::37:
pinksugar bende tanışmadım senle galibaaa. hoşgeldin topiğe. inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir :16::16::16::16:

ne zaman gideceksin

ben 11.30 da kalktım :52:uykum yok ama hiç bişey yapmak istemiyorum .. bgn eşim de nöbetci tek basıma iftarımı yapcam :31::31:

Son düzenleme:
biraz araştırayım o zaman canım. kan testinin sonucuna da bakayım ona göre kullanırım. salı kontrol var bide. gider sorarım bişeyim yoksa bunu kullanmam zarar verirmi diye:37::37::37:
pinksugar bende tanışmadım senle galibaaa. hoşgeldin topiğe. inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir :16::16::16::16:

hoşbuulduk cnm çok saol inş tutmuştur dua edin oldmu

2,5 aylık evliyim canim 2 ay dogum kontrol hapı kullandim. Bu ay biraktim korunmayi. 24 yaşındayim.

Ooo daha cok cok yenisin ins hamissindirde o haplar uc dort ay adet duzensizligi yapabiliyorda benim arkadasim yasmin kullaniyordu dort ay boyunca 40 gune kadar cikti adet gunu dr duzelir dedi biz her ay onu hamile diye bekledik en son ay 48 gune kadar bekledik sonuc hamosti . Hap zaten 21 gun kullanilip ertesi gun adet olunuyo yanilmiyosam ama yinede test yaptir aklinda kalmasin

Back
X