• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende iyi ki varsin canim :16:

Ayrica bol su icerek atabilirsin bebisi erteleme derim cunku zaten ne zaman olacagini bilmiyorsun ki bide ertelemeye gerek yok benim fikrimce tabi

bol su içmeye içeyim şimdi regl olduğum için ama oruç tutunca ne yapcam onu düşünüyorum canm yaa :(
fikirleriniz benim için önemli ve değerli tamamdır erteleme yok ;)

canım yararı olurmu bılmıorum ama ben hem reglımı hemde yumurta takıbımı ogrenmek için telefondan google playerdan regl takvimi programını indirdim ve bu ay çift çizgiyi gördüm yarında doktora gitcem bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

hmm benim telefondaki pek işe yaramıyo bnim telefon nokia eşimin telefonda var google player ondan indireyim inşallah bende faydasını görürüm tatlım ;)
bu arada tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallahhhhh :) AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :)):52::52::52::52:

selam kızlar nasılsınız. mart annesi olarak beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
bir de yardım istiyorum sizden hamilelik takvimini nasıl yapılyoruz. şimdiden teşekkürler :)

bir de yardım istiyorum sizden hamilelik takvimini nasıl yapılyoruz. şimdiden teşekkürler :)

selm cnm kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?
bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde,ailesine vatanına milletine hayrlı bi evlat olarak kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

hmm benim telefondaki pek işe yaramıyo bnim telefon nokia eşimin telefonda var google player ondan indireyim inşallah bende faydasını görürüm tatlım ;)
bu arada tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallahhhhh :) AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :)):52::52::52::52:

tmm canm aramya regl takvimi diye giriosun çikolata resmi olan programı yukle ama ayarlarını dogru yap işte kac gun suruo perıyodunu falan dogru gırmen lazım ona gore hesaplama yapıo :)) tesekkür ederim inşallah en kısa zamnda :)

tmm canm aramya regl takvimi diye giriosun çikolata resmi olan programı yukle ama ayarlarını dogru yap işte kac gun suruo perıyodunu falan dogru gırmen lazım ona gore hesaplama yapıo :)) tesekkür ederim inşallah en kısa zamnda :)

tamam canım teşekkür ettim;)
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişler ;) ben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza ;)

slm canım ben iyiyim sen nasılsın?
canım mart annesi diye ayırmıyoruz listedekileri ama yine de istersen eklerim:12:

sılanın nöbetini ben aldım bugün :27::27::27::27:

wayyyyy demek öyle hııııı:15::15::15:

tamam canım teşekkür ettim;)
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişler ;) ben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza ;)

benim hep aklımda tavsiyen zaten ayakları üşüyen biriyim çoraplarımı hiç çıkarmıyorum :34:

hoşgeldinnn :3:

çok teşekkür ederim canım ne bilim aramadım yaa aramak geldi aklıma ama mecbur kullanmam gereken bi ilaç kullanma der mi ki :26:

Canim benim ilacin ne progestron mu genelde onun etkisi bu biraz idare edeceksin o zaman mongol gibi hissediyorsun kendini ama kanaman icin vermistir eger progestronsa

Canim benim ilacin ne progestron mu genelde onun etkisi bu biraz idare edeceksin o zaman mongol gibi hissediyorsun kendini ama kanaman icin vermistir eger progestronsa

aynen canım progeston herkes günde 1 veya 2 tane alıyo sabah akşam bana 3 kez verdi çok ağır geliyo bana sanırım :37:
ama Allah başka dert vermesin katlancam mecburen

fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basına ;) yenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll ;)

bol su içmeye içeyim şimdi regl olduğum için ama oruç tutunca ne yapcam onu düşünüyorum canm yaa :(
fikirleriniz benim için önemli ve değerli tamamdır erteleme yok ;)

Iftarla sahur arasininda ara ara bol bol su ic yanina litrelik sise al surekli ic ben oyle yapiyorum evlenince birden 10 kg aldim bebisimi dusurunce aklim basims geldi yeni hamilelik icin saglikli beden lazimdi spor yaptim yine yedim herseyi ve bol su ictim simdi idealime ulastim sayilir iki kg daha fazlam var :) su herseyin ilaci

fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basına ;) yenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll ;)

iyiyiz kuzucum sen ne yapıyosun nasılsın:16::16:
evet dün güzel geçti inşallah herkes hamile kalacak allahın izniyle:49:

Back
X