Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende iyi ki varsin canim
Ayrica bol su icerek atabilirsin bebisi erteleme derim cunku zaten ne zaman olacagini bilmiyorsun ki bide ertelemeye gerek yok benim fikrimce tabi
canım yararı olurmu bılmıorum ama ben hem reglımı hemde yumurta takıbımı ogrenmek için telefondan google playerdan regl takvimi programını indirdim ve bu ay çift çizgiyi gördüm yarında doktora gitcem bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
selam kızlar nasılsınız. mart annesi olarak beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
bir de yardım istiyorum sizden hamilelik takvimini nasıl yapılyoruz. şimdiden teşekkürler :)
bir de yardım istiyorum sizden hamilelik takvimini nasıl yapılyoruz. şimdiden teşekkürler :)
ne oldu bebekim?
sıkıldı herhaldeeee![]()
hmm benim telefondaki pek işe yaramıyo bnim telefon nokia eşimin telefonda var google player ondan indireyim inşallah bende faydasını görürüm tatlım
bu arada tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizlere inşallahhhhh :) AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :))![]()
tmm canm aramya regl takvimi diye giriosun çikolata resmi olan programı yukle ama ayarlarını dogru yap işte kac gun suruo perıyodunu falan dogru gırmen lazım ona gore hesaplama yapıo :)) tesekkür ederim inşallah en kısa zamnda :)
slm canım ben iyiyim sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız. mart annesi olarak beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
sılanın nöbetini ben aldım bugün![]()
tamam canım teşekkür ettim
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişlerben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza
![]()
tamam canım teşekkür ettim
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişlerben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza
![]()
hoşgeldinnn
çok teşekkür ederim canım ne bilim aramadım yaa aramak geldi aklıma ama mecbur kullanmam gereken bi ilaç kullanma der mi ki :26:
Canim benim ilacin ne progestron mu genelde onun etkisi bu biraz idare edeceksin o zaman mongol gibi hissediyorsun kendini ama kanaman icin vermistir eger progestronsa
2. cnm![]()
bol su içmeye içeyim şimdi regl olduğum için ama oruç tutunca ne yapcam onu düşünüyorum canm yaa
fikirleriniz benim için önemli ve değerli tamamdır erteleme yok![]()
fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basınayenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll
![]()
Ne guzel hemencecik gelmis bebisin gobisine darisi bize aminn![]()