• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pazartesiye kadar bekliyoruz,strese girmiyoruz kendimizi dinlemiyoruz :=)

Benim bi gun gecti sana diyorum ama stres kendimde yapiyorum bu sahurda test yapcam bakalim ne cikacak tabi sahura kadar kirmizilar gelmezse :18: :18: :18:

Benim bi gun gecti sana diyorum ama stres kendimde yapiyorum bu sahurda test yapcam bakalim ne cikacak tabi sahura kadar kirmizilar gelmezse :18: :18: :18:

İnşallah Allah'ım gönlünüze göre verir... Çok değişik bir durummuş, 6 aydır forumu takip ediyorum herkesin var bir sorunu...Herkese güzel haberler versin Allah.Zor gerçekten

İnşallah Allah'ım gönlünüze göre verir... Çok değişik bir durummuş, 6 aydır forumu takip ediyorum herkesin var bir sorunu...Herkese güzel haberler versin Allah.Zor gerçekten

İnşallah Allah aratmadan verir... Ama stress en büyük etkenmiş olmuyor die düşünmemek lazım :36::36::36: Herkes bebeişini kucağına alır inşallah.. Peki senin kaçıncı denemen?

İnşallah Allah aratmadan verir... Ama stress en büyük etkenmiş olmuyor die düşünmemek lazım :36::36::36: Herkes bebeişini kucağına alır inşallah.. Peki senin kaçıncı denemen?

Deneme 3 oldu bu ay...Doktora hiç gitmedim,kendimi etkilemek istemiyorum..Senin kaçıncı denemen???

Deneme 3 oldu bu ay...Doktora hiç gitmedim,kendimi etkilemek istemiyorum..Senin kaçıncı denemen???

Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...:16::16:

ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum :31::31::26:

Al canım bende dayanamamıştım aldım yaptım ama 2 gün negatifi yedim :5::5: Sonrada kırmızılar geldi :14::14:

Tatlim benim hic gecikmez normalde ama simdi bekliyoz ya kesin keyfi gecikiyordur :) piskoloji varya uff esim benden beter yaa hergun soruyo sonrada olmazsa uzulme demez mi :9: bebisi bpyle beklemek bile guzel

Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...:16::16:

ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum :31::31::26:[/

İnşallah alırsın güzel meleğini kucağına.Ben de iki ay önce kasığımda bir ağrı vardı doktora gittim.Apandist'ten şüphelendiler önce.Kan,idrar,ultrason kadın doğum her şeye baktılar.Yumurtalıklar tertemiz dedi doktor. İdrarda kanda da enfeksiyon vs çıkmadı bakalım ne olacak? Aynı durumdayız seninle hemen hemen,adette gecikti belirtilerin var mı peki hissediyormusun?

ecrinnn bebişin kız mı erkek mi öğrendin miii:52::52::52:

yok bebem yaa daha erken 14 içindeyim şuan :22: arada gideyim bi dooplerre diyom ama bekle diyom bide erkekler genellikle hemencik gösterirmiş benim kızı m 16 hafta gösterdi zaten o zaman sırf onun için gel dedimşti doktor bikez söyledi kız sonra ssk da sordum onlarda kız dedi ve kız maşallah hepsine

rüyamda kız bebek gördüm çok acaipti doğurmadan tepsinin için de kızdan patatess hahghahiihee çok ilginç şeyler görüyom böyle işte ama 2 rüya gördüm erkek çoçukmuş hayırlısı bakem sağlıklı olsunlarda ötesi yalan :22: :22:

ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum :31::31::26:[/

İnşallah alırsın güzel meleğini kucağına.Ben de iki ay önce kasığımda bir ağrı vardı doktora gittim.Apandist'ten şüphelendiler önce.Kan,idrar,ultrason kadın doğum her şeye baktılar.Yumurtalıklar tertemiz dedi doktor. İdrarda kanda da enfeksiyon vs çıkmadı bakalım ne olacak? Aynı durumdayız seninle hemen hemen,adette gecikti belirtilerin var mı peki hissediyormusun?

Benim daha bat a 10 gün var cnaım hiiiç dinlemiyorum kendimi belirti aramıcam bu ay yoksa çok üzülüyorum sonra olursa olur olmazsa birdahaki ay :13::13:

ayy haddiii hamiş haberleriii gelsin taza teze...bu ay benden ümit olmayınca sizlere taktım kafayı kızlarrrrr :8::8::8:

Benim daha bat a 10 gün var cnaım hiiiç dinlemiyorum kendimi belirti aramıcam bu ay yoksa çok üzülüyorum sonra olursa olur olmazsa birdahaki ay :13::13:

en doğrusu canım...bizim bu ay çalışma falanda az oldu zatiii...aman napalım diğer aylara kısmettt :8::8:

Back
X