- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada gunaydin herkese kimsenin kirmizilari gormemesi umuduylakocamannn gunaydinlarrrr
![]()
![]()
İyimserliğin için çok teşekkür ederim canım öyle mi dersin ?
Benim dusen bebisimde cok silik cikmisti inanmafim uc gub arka atkaya yaptim hala silik hayal gibi sanki goz yanilmasi var gibi hatta birini is yerinde yaptim arkadasimda bakti pozitufin yanlis cikmasi cok zor ama nrgatifin yanlis cikmasi yuksek canim
günaydın canlar nasılsınız?
yok Henüz canım Geçmedi 1 ağustos
belirti arama canım. adetin gecikirse şüphelen. onun dışında belirtiler pek bellio olmuyo![]()
Günaydınnn normal ne iyi ne kötü Tek düze gidiyor sen nasılsın![]()
günaydın kızlaaaaarrrr![]()
iyiyim canım aynı bir değişiklik yok uykum varr:18::18::18:
günaydın bebekkkk nasılsın![]()
benimde bugun çok uykum var eşimde uyuya kalmış bende sahura kadar uyku tutmadı beni malesef dön öteye beriye uyuyamadım![]()
yok canım yanlış okumuşsun yeni adet oldum bu ay olmadı![]()
canım şimdi gördüm ben sabah 1 akşam 2 alıyorum ilk içtiğim gün çok uyku yaptı sonraları sanki etkisi azaldı akşamkini pek anlayamıyorum ama sabah 2-3 gündür sersemlik yapmadı
günaydın herkese saat 9 da kese görmeye gidicem size selam vereyim dedim inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıkla benimledir
pazar birlikte olduk.pazartesi teste başladım negatifti salıda silik çizgiydi çarşamba t çizgi c çizgisnden daha koyuydu ovulasyonda beraber olduk ama gerisi gelmedi.(ayın 17si ovulasyon testim pozitif çıkmıştı değerlendirmiştik) beyfendi o gün dondurma yedi duş aldı klimanın karşısında yatınca hasta olunca dün ilaç alıp uyudu malesef değerlendiremedik.insan kendine dikkat etmezde beni dinlemezse böle olur.ya ben tek başıma nasıl çocuk yapacam bide sen strese giriyon olmuyo diyor.haftada 2 kere oda arada 2-3 geciyo öle tekrarlıyoz yumurtlama günlerinde sık sık birlikte olman gerek benim herifte 2-3 günde bir oluyo(biliyorum çok yoruluyor kendisi şöför).akşam da bişi demedim sabahta demedim şimdi gene kavga ederiz diye.tutmuyacak biliyorum ya olmucak buseferde(( ilkdefa test kullanıp tespit etmişim sadece 1 defa oldu oda pozitif olduğunda.dün gene yaptım testi silikleşmeye başlamış.çok kötüyüm kızlar ya galiba ben çocuk işinden vazgececem adamın keyfi gelecekte birlikte olacaz. O gün tuttu tuttu yoksa bidahaki ay yapmıcam test filen
((((((
Aysegulcum gunaydin benim karnimda bi degisiklik yok lakin tartida belli sis oldugumalesefde sahurda test yaptim negatofti vebu sabah 6 itibariylada kirmizi kart yedimbiliyordum olmadigini ama kirmizilari gormekte kotu ya oturduk konustuk kocisimle bu ay regl bitince iki gunde bir yapcaz yumurtlamaya felan bakmiycam relaks olcaz. Insallah sen gormezsin canim kirmizilari .
pazar birlikte olduk.pazartesi teste başladım negatifti salıda silik çizgiydi çarşamba t çizgi c çizgisnden daha koyuydu ovulasyonda beraber olduk ama gerisi gelmedi.(ayın 17si ovulasyon testim pozitif çıkmıştı değerlendirmiştik) beyfendi o gün dondurma yedi duş aldı klimanın karşısında yatınca hasta olunca dün ilaç alıp uyudu malesef değerlendiremedik.insan kendine dikkat etmezde beni dinlemezse böle olur.ya ben tek başıma nasıl çocuk yapacam bide sen strese giriyon olmuyo diyor.haftada 2 kere oda arada 2-3 geciyo öle tekrarlıyoz yumurtlama günlerinde sık sık birlikte olman gerek benim herifte 2-3 günde bir oluyo(biliyorum çok yoruluyor kendisi şöför).akşam da bişi demedim sabahta demedim şimdi gene kavga ederiz diye.tutmuyacak biliyorum ya olmucak buseferde(( ilkdefa test kullanıp tespit etmişim sadece 1 defa oldu oda pozitif olduğunda.dün gene yaptım testi silikleşmeye başlamış.çok kötüyüm kızlar ya galiba ben çocuk işinden vazgececem adamın keyfi gelecekte birlikte olacaz. O gün tuttu tuttu yoksa bidahaki ay yapmıcam test filen
((((((
Günaydınn İnşallah Hadi Bakalım Nasılsın![]()