• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar. bakıom da çok kalabalık..

ben bugün kırmızıları gördüm maalesef. umutlar bir sonraki aya kaldı :(

hepsini okuyamadım biraz diğer sayfalara bakayım..

canım yani calısmaları yapmıslar sonucu beklıyorlar regl olcaz mı yoksa gol olup bebis var mı diye demek ıstıyorlar isin espri kısmı;)

Yok cnm orasının anladım da sandım test flan bsey yapıyorlar da onu beklıolar gibisine dşündüm ne bileym belirti beklediklerni :52::52: bi yerden calışıp byerden burayı takıp etmek bıraz zor oluyorr sanırsam :4: :52::52::52:
işte onlar bende de var sabah beri midem bulanıyo psikolojik desek bu kadar da sürer mi ya
yok bende bkac gundur var ama aklma bile gelmiodu hamilelik. yani buraya girip şu konu konuşulana kadr aklmda yoktu :52::52::52::27::27: yoksaammmmm ?? hamilemiyizzzzzzzzz :30: :27:

selam kızlar. bakıom da çok kalabalık..

ben bugün kırmızıları gördüm maalesef. umutlar bir sonraki aya kaldı :(

hepsini okuyamadım biraz diğer sayfalara bakayım..

Sağlık Olsun Canım Önümüzdeki Ay Göbişine Konsun Bebişin
Yok cnm orasının anladım da sandım test flan bsey yapıyorlar da onu beklıolar gibisine dşündüm ne bileym belirti beklediklerni :52::52: bi yerden calışıp byerden burayı takıp etmek bıraz zor oluyorr sanırsam :4: :52::52::52:

yok bende bkac gundur var ama aklma bile gelmiodu hamilelik. yani buraya girip şu konu konuşulana kadr aklmda yoktu :52::52::52::27::27: yoksaammmmm ?? hamilemiyizzzzzzzzz :30: :27:

ay bilmiorum ki bat a 10 gün var eşim tuttu bence diyo inşallah hamileyimdir ben yarın dr gidicem bakalım illlaki ultrasonla bakar d vitamini ve b12 eksikliğim var oda beni endişeye düşürüyor

fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll;)

şükür iyiyiz canım..yiğenimiz nasıl bakalım sen nasılsınn :44::44::44:
bu ay bizim maçlar az oldu...ggol sayısısından şüpheliyim...çok umut yok bende..

çok güzel bir ortam yaratmışsınız kızlar bende bu ay basladım korunmamaya esımın haberı bıle yok :9::9::9: inşallah tutar hepımızınkı

ay bilmiorum ki bat a 10 gün var eşim tuttu bence diyo inşallah hamileyimdir ben yarın dr gidicem bakalım illlaki ultrasonla bakar d vitamini ve b12 eksikliğim var oda beni endişeye düşürüyor
Canımmm dr a gitsen bilee Hmen görünmezki.. :44:yani ilk kana düşmesi lazım ki o da ilişkiden en az 8-10 gün geçmesi lazım :44: varsa bile görunmeyebilir şuanda.. b12 eksikliği bende de vardı. sıkma canını benım değerim 58 cıkmıştı dr bana evin yolunu bulabiliyormusn diye sormuştu:1: 1 ay ilac kulllandım şuan çok şükür normal düzeylerdee:1:

Canımmm dr a gitsen bilee Hmen görünmezki.. :44:yani ilk kana düşmesi lazım ki o da ilişkiden en az 8-10 gün geçmesi lazım :44: varsa bile görunmeyebilir şuanda.. b12 eksikliği bende de vardı. sıkma canını benım değerim 58 cıkmıştı dr bana evin yolunu bulabiliyormusn diye sormuştu:1: 1 ay ilac kulllandım şuan çok şükür normal düzeylerdee:1:

yok canım onunla ilgili değil sadece kemik erimesi başlangıcı var d vitamini kullanıyorum ilave bişey yapmamız gerekir mi folicasit kullanmalımıyım onu danışıcaz biz canım

hafif belirtileriniz neler pekiii ?? benım şu sıralar kasığıma batma oluyor ama cok hafıf.. ve de bulanma.. :44::44:

Midemde yanma olmuştu benim
yer ayagımın altında kayar gibi bi baş dönmesi.çok şiddetli olmayan
baş ağrısı olmuştu beni birgün akşama kadar yatırmıştı hatta.
göğüs hassasiyetim olmuştu.başlarda hafif,günler gectikçe şiddetlenen

bende cuma gününden beri olanlar..üstelik hamilelik düşüncesi kafamdan silinmişken..

kahvemsi-kırmızımsı akıntı..ve sonra beyaz günde 1 kes gelen akıntı..
dün 2 kez başım döndü
birde eşimin fark ettiği iki göğsümde de üst kısmında damar ortaya çıkmış 2 tane:53::53:
yine cumadan beri olan dün daha şiddetli sol kasık ağrısı hafif arada sağada vuruyor..
bunlar üşütme.yorgunluktanda olabilir sanırım...

şükür iyiyiz canım..yiğenimiz nasıl bakalım sen nasılsınn :44::44::44:
bu ay bizim maçlar az oldu...ggol sayısısından şüpheliyim...çok umut yok bende..

bn ıyıyım canım sukur yıgenınız de ıyıı. oo belli olmaz sayısı degıl verımı onemlii bayrama guzel haberler alıcazz ınsallah

bende cuma gününden beri olanlar..üstelik hamilelik düşüncesi kafamdan silinmişken..

kahvemsi-kırmızımsı akıntı..ve sonra beyaz günde 1 kes gelen akıntı..
dün 2 kez başım döndü
birde eşimin fark ettiği iki göğsümde de üst kısmında damar ortaya çıkmış 2 tane:53::53:
yine cumadan beri olan dün daha şiddetli sol kasık ağrısı hafif arada sağada vuruyor..
bunlar üşütme.yorgunluktanda olabilir sanırım...

hadi sen üşüttün bende mi üşüttüm :1::1::1::1::1:

Back
X