• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDINNN ŞEKERLERİMMM :3::3:kızlar cumartesi benim doğum günüö:21::21:
şimdi benim halamın 2 oğlu var..ben bunları iftara davet etti geldiler..sonra büyük olan salı günü bizi davet etti gittik..
dün küçük olan aradı beni..pazar günü davetimiz var buyrun gelin diye..pazarda eşimin teyzesine söz verdik..onu söledim ben..
sonra kuzenim bir aileyi daha çağırmış onlarında pazar günü manileri varmış...kuzenimdeo yüzden cumartesiye almış daveti..
akşam mesaj attı bana c.tesiye aldık diye.. bende eşime söledim c.tesi davet varmış böle böle diye..
eşimin yüzü düştü..noldu dedim..
önce cvp vermedi..sonra sinirlendim ya sölesene noldu dedim..
o gün senin doğum günün unuttunmu dedi..ben unutmuştum..
sonra ben ee dedim...:1::1:
eşimde birşeyler hazırladım diyeyim süprizin içine edeyim dedi..sen karar ver kuzeninemi gitmek istersin yoksa doğum gününmü kutlamak istersin diye..bende hönk kaldım öle..
yarına kadar haber ver ona göre ayarlıcam ben dedi..
şimdi kızlar bu birşeyler hazırlamış belli duruyor..
kuzenimemi gitmem doğru eşimin yaptığı şeyemi..
kuzenime gitmezsem isyan abime geldi bana gelmedi oayı olacak..aman arada kaldımm:ssz::ssz:

pişt pişt doğumgününü kutlayın,sesim geliyo m doğumgünüüü :8:

bende öle düşündüm ve halamı aradım..
eşim bir program yapmış hala kusura bakmasın abim dedim..anlattım durumu..halamda olurmu ne kusuru tercih senin kızım dedi kapattı..aman kırılırsada napyım eşimden önemlimii :21::21:

aynen canım. kırılmaz inşallah ama eşinden de önemli değil yani :51::51:

herkese günaydııın.:3::3::3::3: kimse yokmuuuuuuu.:53::53::53: herkes uyuyo galiba oh ne güzel :53::53::53:

günaydın canım biz seninle erkenciyiz dün gece mola günü olduğundan erkenden uyumuşum bir güzel uykumu aldım ki sorma

wayy bee kocacımmla evleneli 3 ay 19 gün olmuşşşş.. Ne cabuk geciyor günler... :31::ssz:

ayyyy benim 9 ay oluyo hatta şimdi beni işe getirken dedim bu bizim evli ilk bayramımız ne heyecanlı :52::52::52:

günaydın şekerim ne var ne yok :12::12::12:
Ne olsun yaa calışmaya devamm... bugün cok sevdiğim bi doktorumuz var. bana bi kitap getirdi sokak kedisi bob diye bi kitap cok mutluymmm cok istiyordum bu kitabı.. hastalar bi bitsin hemen başlıcam okumaya:1: sen napıon nasılsın bu arada batıma son 3 gün:29:

günaydın canım biz seninle erkenciyiz dün gece mola günü olduğundan erkenden uyumuşum bir güzel uykumu aldım ki sorma

ayyyy benim 9 ay oluyo hatta şimdi beni işe getirken dedim bu bizim evli ilk bayramımız ne heyecanlı :52::52::52:
bizim ilk ramazanımız canım. geçen sene kurbanda evliydik. nerdeyse bi sene olmuş bizimde yaaa vay beee.ilk günki gibiyiz halaa :16::16::16::16:
Ne olsun yaa calışmaya devamm... bugün cok sevdiğim bi doktorumuz var. bana bi kitap getirdi sokak kedisi bob diye bi kitap cok mutluymmm cok istiyordum bu kitabı.. hastalar bi bitsin hemen başlıcam okumaya:1: sen napıon nasılsın bu arada batıma son 3 gün:29:

:52::52::52: az kalmııış 3 gün sonra baya bi kişiden haber gelecek sanırsam. toplu halay çekecez inşallah :32::32::32::32:

bencede doğum günü canım o gün müsait değiliz başka birgün olsa diye sen teklif et en azından gelmek istediğini işin yüzünden gelemediğini anlar belki

yok canım teklif falan etmem arrtık...normal sölicem yani..yapcak bişi yok..

aynen canım. kırılmaz inşallah ama eşinden de önemli değil yani :51::51:

aynen öteki türlüde eşim kırılcak..iki arada kaldım ama eşim daha önemli..

ayyyy benim 9 ay oluyo hatta şimdi beni işe getirken dedim bu bizim evli ilk bayramımız ne heyecanlı :52::52::52:[/QUOTE .!.:
Ayyy ne güzel ya.. bende Görürmüyüm ki 9 ay sonrasını 10 ay sonrasını.. aşkımla bizimde ilk bayramımız olucakkk bende çok heycanlıymm yaa.. zaten btün ailesinin gözü benim üstümde. şmdi daha cok üstümde olucakk :ssz:

bizim ilk ramazanımız canım. geçen sene kurbanda evliydik. nerdeyse bi sene olmuş bizimde yaaa vay beee.ilk günki gibiyiz halaa :16::16::16::16:

:52::52::52: az kalmııış 3 gün sonra baya bi kişiden haber gelecek sanırsam. toplu halay çekecez inşallah :32::32::32::32:

nişanlıyken isyan bilir ay ne gün saydık günler tıkandı kaldı şimdi ise 9 ay oldu bile

Ayyy ne güzel ya.. bende Görürmüyüm ki 9 ay sonrasını 10 ay sonrasını.. aşkımla bizimde ilk bayramımız olucakkk bende çok heycanlıymm yaa.. zaten btün ailesinin gözü benim üstümde. şmdi daha cok üstümde olucakk :ssz:

nedenki canım gözleri üstünde :26::26:

kızlar ya ben nezamandır ıs yapamıyorum acaba halı fln sılsem bebısıme bıse olurmu bu aylarda halen dusuk tehlıkesı varmı

Canim yardim edecek kimsen yok mu hic yoksa kocan silsin hamis hamis derdin ne de sen haliya taktin :18:

Back
X