• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38s sılacım umarım test sonucun (+) çıkar canım ama ben dün kırmızı kartı yedim canım 4 gün öncesinden hemde! erken erken yedim :( :53::53::50:

Ayyy ne güzel ya.. bende Görürmüyüm ki 9 ay sonrasını 10 ay sonrasını.. aşkımla bizimde ilk bayramımız olucakkk bende çok heycanlıymm yaa.. zaten btün ailesinin gözü benim üstümde. şmdi daha cok üstümde olucakk :ssz:
canım günaydın ben kırmızı kartı yedim maalesefff !!:43::43:daha 3 gün olmasına rağmen süppppriizzzzzzzzzzzzzzz.. :(:52:

canım günaydın ben kırmızı kartı yedim maalesefff !!:43::43:daha 3 gün olmasına rağmen süppppriizzzzzzzzzzzzzzz.. :(:52:

ayy kuzum yaa tühh kötü olmuş hemde erkenden..moral bozmak yok ama çalışmalara devam..
benimde sen gibi oldu..2 ay önce 31 günde sonra 26 günde geldi..bakalım bu ay ne zaman gelecek...keşke gelmese ama :31::31:

ayy kuzum yaa tühh kötü olmuş hemde erkenden..moral bozmak yok ama çalışmalara devam..
benimde sen gibi oldu..2 ay önce 31 günde sonra 26 günde geldi..bakalım bu ay ne zaman gelecek...keşke gelmese ama :31::31:

hava değişimi ve stres aşırı etkiliyor beni. çok kafama taktım ondan da erken gelmiş olabilir. :26:çünkü çok stresli olduğum başka zamanlarda 12-13 gün geciktiği oldu.. :( neyse bakalım vardır bunda da bir hayır.:24::24: inşallah canım senin de 9 ay gelmez, göbüşün büyür ondan sonra yine gelir inşallah.. :1:

38s sılacım umarım test sonucun (+) çıkar canım ama ben dün kırmızı kartı yedim canım 4 gün öncesinden hemde! erken erken yedim :( :53::53::50:

Bozma morelini canim emin ol erken helmesi iki uc gun gecikip daha cok umutlandirip ustune kirmizilari gormekten iyidir :( bu ay muhabbete devam hayirlisi

Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim :14::14::14::14::14:

Hemde 2-3 gün önceden :43::43::43::43::43::43: Çok ağrım var şu anda :14::14:

şu 38S i biri uyandırsınnn artıkk yaa çatlıcam orta yerimdennn:52::52::52::52:

Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim :14::14::14::14::14:

Hemde 2-3 gün önceden :43::43::43::43::43::43: Çok ağrım var şu anda :14::14:

nasıll yaaa...senin daha vardı..ne oldu herkez 2-3 günceden yiyor kırmızı kartları...
üzülme canım ağlamak yok ama...:20::20::20::20:
bu ay ramazandı çalışmalar aksadı...diğer aya daha iyi çalışırsınız

nasıll yaaa...senin daha vardı..ne oldu herkez 2-3 günceden yiyor kırmızı kartları...
üzülme canım ağlamak yok ama...:20::20::20::20:
bu ay ramazandı çalışmalar aksadı...diğer aya daha iyi çalışırsınız

Sorrmmmmaaa bende büyük şok içindeyim.. Geçen ay 2 gün gecikti bu ayda erken geldiiii... :14::14::14: Ama erken gelmes daha iyi beklemek daha stressli :53::53::53:

Önümüzdeki ay umutsuz eşimin memleketinde olucaz yumuş günümde çalışma olamayacak :14::14::14:

Sorrmmmmaaa bende büyük şok içindeyim.. Geçen ay 2 gün gecikti bu ayda erken geldiiii... :14::14::14: Ama erken gelmes daha iyi beklemek daha stressli :53::53::53:

Önümüzdeki ay umutsuz eşimin memleketinde olucaz yumuş günümde çalışma olamayacak :14::14::14:

üzülme canım benim hersey kısmet bu ay hiçbirimizde bişi yok malum ramazan olsun eşinin ailesinde olun ahali uyurken gizlice olmaz mı belki kısmet oarada hamile kalmak kimbilir:16::16:

Back
X