Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün geçtiği halde mi çıkmamıştı anam bizim 9 günümüz var daha ama bugun göğüslerimde sızlama var
günaydın kızlar...
ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...
şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..
doğru diyorsun valla hep belirtiler var ama beklemekten başka çare yok
selam kızlar
beni de alın aranıza,bende 4 aydır deniyorum ama malesef sonuç negatif. geçen aylarda çok üzdüm kendimi ama bu ay öyle bi rahatlık var ki içimde. gelirse seve seve,gelmezse de denemeye devam diyorum:)
hoşgeldiniz,rahat olmanız çok güzel,umarım bu ay bebiş gelir bekletmeden
sen bilirsin canım ama ben kararlıyımcanımmm eşimin uyanmasını bekliyorum ben en azından idrar testi yapalım ya negatif çıkarsa pazartesiye kadar bekler olmazsak kana gideriz.silikte olsa pozitif çıkarsa sağlık ocağına gider kan veririrz hemen ki zaten silikte olsa hamilelik var demek.ne dersin
slm canım hoş geldin aramızaselam kızlar
beni de alın aranıza,bende 4 aydır deniyorum ama malesef sonuç negatif. geçen aylarda çok üzdüm kendimi ama bu ay öyle bi rahatlık var ki içimde. gelirse seve seve,gelmezse de denemeye devam diyorum:)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım.inşallah bebişn senledir pazartesi güzel haberlerle dönersin
![]()
yani bi de şimdi belirtiler de psikolojik oluyor..hani şimdi moda ya psikolojik belirti
valla gerçek belirtiye hasret kaldık...
en iyisi beklemek ya.. onu veren bana sabrını da verir![]()
belirti aramak yanlış olur canım bencede. eğer çok bariz bi belirtin yoksa. göğüsler çok acıyıp şişiyomuş falan yaa. daha önceden hiç olmuyomuş. ben onu kendimde belirti sayarım ama diğerleri psikolojik.![]()
Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim
Hemde 2-3 gün öncedenÇok ağrım var şu anda
![]()
günaydın kızlar...
ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...
şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..
inşallah güzel haberler seni bekliyordur:)
allah gönlüne göre versin canımselam kızlar
ay tahmin ederim çok zor ben şuanda beklemekten ölüorum daevet canım 10 gün geçtiği halde çıkmamıştı geç döllenmeymiş,o ay benim için nasıl zordu anlatamam
yani bi de şimdi belirtiler de psikolojik oluyor..hani şimdi moda ya psikolojik belirti
valla gerçek belirtiye hasret kaldık...
en iyisi beklemek ya.. onu veren bana sabrını da verir![]()
aynen bebeğim ya bazılarında hiç bişey olmuyormuş ki biz kendimizi kandırıyoruz sanki...
neyse bakalım inşallah vardır yeğenin
zaten caydiniminde gelmiş kırmızısı sinir oldum![]()
haydaaa pazartesiye kadar çatlıcaz meraktan deseneeeeama sen hamilesinnn içime öyle doğuyorrrrr
![]()
ayyy gelsinde sevelim yeğenimiziii
aynen canım. benim annem hiç anlamazmış hamiş olduğunu mesela. herkese göre farklı. biz dua edelim inşallah hamişsindir![]()
aynen bebeğim ya bazılarında hiç bişey olmuyormuş ki biz kendimizi kandırıyoruz sanki...
neyse bakalım inşallah vardır yeğenin
zaten caydiniminde gelmiş kırmızısı sinir oldum![]()
Goguslerin oyle bir siser ki esin fark eder zatenbide uyku oyle tatli bir uyku ki
diger tum belirtiler adete benziyor bu ay yasadim
belirti aradikca insanin midesi bile bulaniyor ki normalde 6-7 haftada basliyi bulanti . Bence brkle pazartesiyi ben test yaptim zink diye geldi pesinden kirmizi