• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
beni de alın aranıza,bende 4 aydır deniyorum ama malesef sonuç negatif. geçen aylarda çok üzdüm kendimi ama bu ay öyle bi rahatlık var ki içimde. gelirse seve seve,gelmezse de denemeye devam diyorum:)

günaydın kızlar...

ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...

şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım. :16::16: inşallah bebişn senledir pazartesi güzel haberlerle dönersin :16::16::16:

doğru diyorsun valla hep belirtiler var ama beklemekten başka çare yok

yani bi de şimdi belirtiler de psikolojik oluyor..hani şimdi moda ya psikolojik belirti:30::30:
valla gerçek belirtiye hasret kaldık...
en iyisi beklemek ya.. onu veren bana sabrını da verir:48::48::48:

selam kızlar
beni de alın aranıza,bende 4 aydır deniyorum ama malesef sonuç negatif. geçen aylarda çok üzdüm kendimi ama bu ay öyle bi rahatlık var ki içimde. gelirse seve seve,gelmezse de denemeye devam diyorum:)

hoşgeldiniz,rahat olmanız çok güzel,umarım bu ay bebiş gelir bekletmeden

hoşgeldiniz,rahat olmanız çok güzel,umarım bu ay bebiş gelir bekletmeden

inşallah gelir ama belki daha adet tarihim yaklaşmadığı için rahatım:) yaklaşınca da inşallah böyle rahat olurum. hamile kalsam sonrasında ne yapacağım hakkında hiçbişey bilmiyorum aslında:)

canımmm eşimin uyanmasını bekliyorum ben en azından idrar testi yapalım ya negatif çıkarsa pazartesiye kadar bekler olmazsak kana gideriz.silikte olsa pozitif çıkarsa sağlık ocağına gider kan veririrz hemen ki zaten silikte olsa hamilelik var demek.ne dersin
sen bilirsin canım ama ben kararlıyım:29::29:
selam kızlar
slm canım hoş geldin aramıza:3::3:
rabbim en kısa zamanda verir inşallah meleğini sıkıntı yok stres yok:34::34:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım. :16::16: inşallah bebişn senledir pazartesi güzel haberlerle dönersin :16::16::16:

amin canım benim inşallahhh...:38::38::38::38::38:

yani bi de şimdi belirtiler de psikolojik oluyor..hani şimdi moda ya psikolojik belirti:30::30:

belirti aramak yanlış olur canım bencede. eğer çok bariz bi belirtin yoksa. göğüsler çok acıyıp şişiyomuş falan yaa. daha önceden hiç olmuyomuş. ben onu kendimde belirti sayarım ama diğerleri psikolojik. :27::27:

slm canım hoş geldin aramıza:3::3:
rabbim en kısa zamanda verir inşallah meleğini sıkıntı yok stres yok:34::34:

inşallah güzel haberler seni bekliyordur:)

belirti aramak yanlış olur canım bencede. eğer çok bariz bi belirtin yoksa. göğüsler çok acıyıp şişiyomuş falan yaa. daha önceden hiç olmuyomuş. ben onu kendimde belirti sayarım ama diğerleri psikolojik. :27::27:

aynen bebeğim ya bazılarında hiç bişey olmuyormuş ki biz kendimizi kandırıyoruz sanki...
neyse bakalım inşallah vardır yeğenin:55::55:

zaten caydiniminde gelmiş kırmızısı sinir oldum:47::47::47:

Günaydın kızllarr.. Sabah itibari ile kırmızı kartı yedim :14::14::14::14::14:

Hemde 2-3 gün önceden :43::43::43::43::43::43: Çok ağrım var şu anda :14::14:

Sende mi canim :( neyse kizlar uzulneyin rabbim ol dedigibde olacak insallah olmayan herkesin bu ay olacak

günaydın kızlar...

ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...

şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..

haydaaa pazartesiye kadar çatlıcaz meraktan deseneeee:52::52::52::52: ama sen hamilesinnn içime öyle doğuyorrrrr:32::32::32::32:

selam kızlar
allah gönlüne göre versin canım
evet canım 10 gün geçtiği halde çıkmamıştı geç döllenmeymiş,o ay benim için nasıl zordu anlatamam
ay tahmin ederim çok zor ben şuanda beklemekten ölüorum da

inşallah canım inşallah

aynen bebeğim ya bazılarında hiç bişey olmuyormuş ki biz kendimizi kandırıyoruz sanki...

ayyy gelsinde sevelim yeğenimiziii :16::16::16::16:
aynen canım. benim annem hiç anlamazmış hamiş olduğunu mesela. herkese göre farklı. biz dua edelim inşallah hamişsindir :16::16::16:

haydaaa pazartesiye kadar çatlıcaz meraktan deseneeee:52::52::52::52: ama sen hamilesinnn içime öyle doğuyorrrrr:32::32::32::32:

allahın izniyle bişeycik olmaz kız.. o kadar bekledik azıcık daha bekleriz ne olacak:13::13::13::13::13:
ağzın bal yesin emi kız senin:16::16::16::16:

ayyy gelsinde sevelim yeğenimiziii :16::16::16::16:
aynen canım. benim annem hiç anlamazmış hamiş olduğunu mesela. herkese göre farklı. biz dua edelim inşallah hamişsindir :16::16::16:

:38::38::38::38::38::38::38:
evet ya herkes aynı şeyi yaşayacak die bişey yok.. hayırlısı bakalım bitanem...
eee sen ne yapıyosun bakim:34:

Goguslerin oyle bir siser ki esin fark eder zaten :9: bide uyku oyle tatli bir uyku ki :1: diger tum belirtiler adete benziyor bu ay yasadim :52: belirti aradikca insanin midesi bile bulaniyor ki normalde 6-7 haftada basliyi bulanti . Bence brkle pazartesiyi ben test yaptim zink diye geldi pesinden kirmizi

Goguslerin oyle bir siser ki esin fark eder zaten :9: bide uyku oyle tatli bir uyku ki :1: diger tum belirtiler adete benziyor bu ay yasadim :52: belirti aradikca insanin midesi bile bulaniyor ki normalde 6-7 haftada basliyi bulanti . Bence brkle pazartesiyi ben test yaptim zink diye geldi pesinden kirmizi

:1::1::1::1:hayırlısı bakalım ya evet bende pazartesine karar verdim... en azından biraz geçmiş olur ya... bende pko da var ya o yüzden de belki gecikmiştir diye de düşünüyorum.. ama adetlerimde düzenlidir.. işte kendimi iki duruma da alıştırıyorum:52::52::52:

Back
X