• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılacım sen devam ediomusun oruca
bugun ikini gecikme günün değilmi?
tiksinme bulantı vs yok mu hiç yada çok çabuk acıkma eskiye nazaran

evet orucum tatlım ama şimdi bişey söylemek istemiyorum kimsenin kafasını karıştırmayayım... hamiş olursam söylerim şekerim:13::13::13:

evet orucum tatlım ama şimdi bişey söylemek istemiyorum kimsenin kafasını karıştırmayayım... hamiş olursam söylerim şekerim:13::13::13:

hamilelik düşünen bir arkadaşım bebeğe vitamin lazım diye tutmuyormuş. hamile olmayı etkiler mi acaba?

:38::38::38::38::38::38::38:
evet ya herkes aynı şeyi yaşayacak die bişey yok.. hayırlısı bakalım bitanem...
eee sen ne yapıyosun bakim:34:

uğraşıp duruyom canım hastalarla napalım :31::31::31: yumuşumda gelmedi yada geçti galiba emin değilim. bekliycez görcez bakalım :31::31::31:

hamilelik düşünen bir arkadaşım bebeğe vitamin lazım diye tutmuyormuş. hamile olmayı etkiler mi acaba?
canım bebeği öğrenene kadar allah onu korurmuş.. saçma bence ortada fol yok yumurta yok:27::27:
uğraşıp duruyom canım hastalarla napalım :31::31::31: yumuşumda gelmedi yada geçti galiba emin değilim. bekliycez görcez bakalım :31::31::31:

kolay gelsin bebeğim ya hadi bakalım inşallah bu ay tutmuştur:49::49:

canım bebeği öğrenene kadar allah onu korurmuş.. saçma bence ortada fol yok yumurta yok:27::27:

kolay gelsin bebeğim ya hadi bakalım inşallah bu ay tutmuştur:49::49:

beraber doğururuz ne güzel olur :49::49::49:

kızlar sımdı sıze belırtı paylasıyorum 2 hamılelık yasadım bırı 7-8 ay evvel dıgerı ıse 4 sene once

adete bır ıkı gun kala tamamen tesaduf sırt ustu uzanırken gerındım kasıklarımda ıgne batması pıt pıt bısey atma hıssettım
ozellıkle 2. hamılelıgımde ben hamıleyım oldum
bırde nasıl tarıf etsem bel boslukları vardıya oralarımın doldugunu hıssetmıstım
kcoa karı efsanelerı gıbı dımı :49:
her ıkısındede adet olacakmısım gıbı agrılar hıssetmedım

kızlar sımdı sıze belırtı paylasıyorum 2 hamılelık yasadım bırı 7-8 ay evvel dıgerı ıse 4 sene once

adete bır ıkı gun kala tamamen tesaduf sırt ustu uzanırken gerındım kasıklarımda ıgne batması pıt pıt bısey atma hıssettım
ozellıkle 2. hamılelıgımde ben hamıleyım oldum
bırde nasıl tarıf etsem bel boslukları vardıya oralarımın doldugunu hıssetmıstım
kcoa karı efsanelerı gıbı dımı :49:
her ıkısındede adet olacakmısım gıbı agrılar hıssetmedım

çok ilginçmiş:26::26::26::26:

Back
X