• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki de var canım belli olmaz bu işler hayırlısı :34:

pozitif demek benceee :52::52::52::52:

hiçte bilem içim şişti yeminlen bitmedi bugün ufff.. sana her gün güzel anacım :52::52::52::52:

canımmmmmmmmmmmm inşallahh yaaa ilk burda yazıyorum ne yapacağımı şaşırdım pazartesi kan tahlili yaptırcam ama günler gecmez kesin bana olmadı yrn bıdaha yaparım test :52::52:

dün basladım işte folik asite evet cok şükür temiz çıktı inşallah bende bırakır bırakmaz hamile kalnalardan olurum inşallah seninde bişeyin yoktur cnm benim bat 7 agustos bekleyip görcez inşallah senin ne zaman

inşallah yoktur canım.benım bat yrn ama olmaz inşallah :) beklemek kadar zor birsey yok.daha vaktin var senin çalışmaları aksatma :)

inşallah yoktur canım.benım bat yrn ama olmaz inşallah :) beklemek kadar zor birsey yok.daha vaktin var senin çalışmaları aksatma :)

inşallah olmazsın evet benim birazdaha vaktim var eşime zorla olsa birlikte oluyoruz iftardan sonra cok şişiyoruz adamın canı bişey yapmak istemiyo zar zor dün yaptırdım:1::1::1:

bence de pozitif
çünkü hamile değilsen hiç bi şekilde çizgi görünmüyo
belli belirsiz de olsa 2.çizgiyi görüyosan şüphelen

inşallah olmazsın evet benim birazdaha vaktim var eşime zorla olsa birlikte oluyoruz iftardan sonra cok şişiyoruz adamın canı bişey yapmak istemiyo zar zor dün yaptırdım:1::1::1:

hiiç merak etme aynısı bizde de oldu :))))) akşam yürüyüş yapın daha sonra biraz daha hafifliyosun ah birde soda :D biz sodayıda eksık etmedik :D

hiiç merak etme aynısı bizde de oldu :))))) akşam yürüyüş yapın daha sonra biraz daha hafifliyosun ah birde soda :D biz sodayıda eksık etmedik :D

soda okey içiyoruz ama adama yemekten sonra kalk yürüyelim deme sıkışmasa tuvalete dahi kalkmayacak :) çok üşengeç oluyo yemekten sonra

Back
X