• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şunu biliyorum,bir şeyi ne kadar cok istersen o kadar kafa takıyorsun ve bir o kadarda olmuyor işte ,benım 38 yasında bir kuzenım var zaten 30 yasında evlendı tüp bebekle 2 izleri oldu 34 yasında anne oldu neyse bebeklerden sonra korunmalı olarak birlikte olmuşlar günlerden bir gün şapka yırtılıvermıs ,ve hamıle kalmıs :) şimdi 4 haftalık hamıle

sordum yumurtlama günün falan mı diye,sanmıyorum dedı regl bittikten 2 gun sonra bu hadıse olmus diğerlerinde korunmuşlar ama iş işten gecmıs tabı :):)

adını süpriz yumurta koyacakmıs:)

canım merhaba.. gebelik testi yapıcaksan sabh ilk idrarınla yap en iyi sonucu o zman alırsın:34:.... inş. gebsindir canım benim:16::16::16:

aksam yapsam cıkmazmı kı genede varsa cıkar ama dımı :) heycan oldum ya ben

rabbim yanımızda inşallah bebişlerimiz kısa zamanda bizimle inşallahhhhhhhhhhhhh

nasıl bir umuttur 1 gece midem bulandı geçen ay biraz da üşüdüm hemen hamilelik belirtisi saydım kendime,şimdi de itiraf ediyorum 2 defa idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi :I hehe:1: ee olacağı buydu üstüne bi de üzüldüm sonradan amaaaann dedim hep stresten oluyo noluyosa, bende bu ay yani şimdi çok rahatım inşallah Allahım karnımızı bebişlerle dolduracak biz de onları sevip şükredicez..:16::16:

kız ben demedim hergünmü yapsal diyeee:1::1::1: ben bu ay 2 günde bir yapıcammm:23::23::23:

2 gunde bır ne oluyor 2 gun yapmıcan 3çgunmu yapıcan
ay valla bız sabahlar olmasın modundayız :) 2 gun bekleyemem sınır olurum adamla kavga ederım :51:

şunu biliyorum,bir şeyi ne kadar cok istersen o kadar kafa takıyorsun ve bir o kadarda olmuyor işte ,benım 38 yasında bir kuzenım var zaten 30 yasında evlendı tüp bebekle 2 izleri oldu 34 yasında anne oldu neyse bebeklerden sonra korunmalı olarak birlikte olmuşlar günlerden bir gün şapka yırtılıvermıs ,ve hamıle kalmıs :) şimdi 4 haftalık hamıle

sordum yumurtlama günün falan mı diye,sanmıyorum dedı regl bittikten 2 gun sonra bu hadıse olmus diğerlerinde korunmuşlar ama iş işten gecmıs tabı :):)

adını süpriz yumurta koyacakmıs:)

sürpriz yumurta iyiymiş :) :1: sürpriz tatlı oluyolar doğunca yemeğe doyamıyorsun :)

aldım sonuçlarımı herşey normal seyrinde hadi bakalım darısı başınıza...20. Haftam dolunca ayrıntılı usg'ye göndericekmiş beni...:32::32::32::32:

gözün aydın canım sağlıkla büyüsün karnında bebişin inşallah

tamam canım ama neagtif göreceğime 100 de 100 eminim fakat umut etmek de güzel kısa bi süreliğine hamiş gibi hissetmek:34:

dimi bencede :))))))

aldım sonuçlarımı herşey normal seyrinde hadi bakalım darısı başınıza...20. haftam dolunca ayrıntılı usg'ye göndericekmiş beni...:32::32::32::32:

ayy ne güzell canım yaaa...çok sevindimmmm:46::46::46::46: inş sağlıklada kucağına alırsın yavrunuu :16::16:

hacı sen gun asırı,gunde 2 posta yap,azgın teke sendromuna yakalanmadan önlem al :)

haco yıprandım ben ya gı gel ankara bılmem kac saat
ondan kasınıyorum ben :49: akıntı fılan
bugunde kutumu bos hıssedıyorum :49:

2 gunde bır ne oluyor 2 gun yapmıcan 3çgunmu yapıcan
ay valla bız sabahlar olmasın modundayız :) 2 gun bekleyemem sınır olurum adamla kavga ederım :51:
gün aşırın yani kuzum...bir gün durcan öteki gün yapıcan yanii..
sen 1 gün bile duramazsınnkiiii :9::9::9::9:

haco yıprandım ben ya gı gel ankara bılmem kac saat
ondan kasınıyorum ben :49: akıntı fılan
bugunde kutumu bos hıssedıyorum :49:

hahahahahaha seni çılgınnnn

ramazan olmayacaktı ki neyse...krımızı nokta gerisi....:):) adamım oruc tutuyo halı olmuyo tek basınada olmuyo bu işler :)

direnin yumurtalar direnin spermler gezi parkında bulusacaksınız bir gün :)

:9::9: maşallah maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.. :1:

bıde bız adamla bırbırımızı doya doya goremıyoruzkı ayın 11 gunu evde evde derken gunduz gozuyle goruyorum o 11 gunun kac gunu benım cumartesı pazarıma gelıyor neyse
gerı kalan gunlerde gece 12 de gelıyor veya aksam 21.30da gıdıp sabah gelıyor ben cıkıyom o gelıyor
neyse munasebette arası uzayınca bana bır trıp gelıyor ulen bızım aramızmı bozuk dıye dusuncelere gırıyorum kavgaya meyıllı oluyorum :49:

bıde bız adamla bırbırımızı doya doya goremıyoruzkı ayın 11 gunu evde evde derken gunduz gozuyle goruyorum o 11 gunun kac gunu benım cumartesı pazarıma gelıyor neyse
gerı kalan gunlerde gece 12 de gelıyor veya aksam 21.30da gıdıp sabah gelıyor ben cıkıyom o gelıyor
neyse munasebette arası uzayınca bana bır trıp gelıyor ulen bızım aramızmı bozuk dıye dusuncelere gırıyorum kavgaya meyıllı oluyorum :49:

öfff aklıma pis bişiy geldı ramazan ramazan söylim mi söylimmi :)

ramazan olmayacaktı ki neyse...krımızı nokta gerisi....:):) adamım oruc tutuyo halı olmuyo tek basınada olmuyo bu işler :)

direnin yumurtalar direnin spermler gezi parkında bulusacaksınız bir gün :)

bız gectıgımız ıkı ay adet bıtıyor bız ıkı gun ard arda korunmadan bırlıkte olduk 4.5 gunler e halıyle olmuyor ana bır acarsın agzı bır yumarsın gozu vay efendım ben neden gebe kalmıyormusum aa dedım senın sperimlerin kalıtesız be benım yumurtalar cekıcı sende ıs yok
sakalasırken bız bı gercek kavgaya dondu ıs :52::53: bu ayda kendımızı burda bulduk sımdı sor o pısman ben pısmanıye nıye
en azından kenarda paramız olsaydı yada para koyaıblecek kıvama gelseydım ısımden olursak askla aldıgım arabayı satmak zorund akalırız fılan ıfstık ele muhtac etmek ıstemem bebısımı

Back
X