• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isyancım geçmiş olsun kısa zamanda inşallah kurtulursun inşallah kistlerden tez zamanda alırsın bebeğini kucağına

cutemon senide tebrik ederim canım darısı başımızaaaaaa inşallah

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kızlar bende bayramdan sonra dr a gitmeyi düşünüyorum inş genel bi kontrol için. Heyecan ve endişe var tabi biraz. Daha önce gidenler tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum

slm kızlar hamiş arkadaşlara kocaman tebrikler darısı başıma...bu ayda tutturamadık :( ovulasyon testi sipariş ettim umarım bir işe yarar

Kızlar nasılsınız anca anca topluyorum kendımı :( hala sersem gıbıyım canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor ama haberleri gördüm cutemom bebiş geliomus cok sevındım cnm hayırlısı olsun ınsallah
Diğer kızlar neler yaptınız umarım bol bebıslı bı aya gırıyoruZdur allahım dileklerimizi kabul etsin inşallah amin amin amin

merhaba kızlar
huzurunevındekıhuzursuz
benımde ılk hamılelıgım hem p roblemlı gectı hemde sırf yatarak gecırdım gunlerımı benım ıcın cok zordu ayrıca dogum sonrası bosanma benı cok yıprattı
sımdı dun hamıle oldugumu ogrendım ama ıcımın bır yanında korku var
Allah o kotu seylerı bıze yasatmasın

kızlar dun ıkıncı cızgıyı gorudm ama sans o kı tesıtn ıcındekı o plastık sey ıdrarı bır turlu cekmedı bende teste o cubuk yardımıyla aktarmaya calıstım ama az koydum muhtemelen ıkıncı cızgı belırdı ılk tarama sonrası 4 gun var adete acaba ne yapmalıyım sımdı cokta erken doktora gıdemem suanda kontrol ıcın dımı_?
Amin cnm amin insallah mutlu bi hmilelik gecirirsin ben oglumda seningbi adetimden once çift öizgiyi gördum doktora gittim çok erken goremiyrum kalp atıslarını ddi

kızlar bu test yanlıs mı acaba çok çok dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyor ama var la yok arası çizgi bu kullandığım antibiyotiklerin etkisinden olabilir mi

canım antibiyotikle bi alakası olmaz die biliyorum ama senin adete daha bikaç gün var ya oyüzden çok silik çıkmıştır çıkması bile zor ihtimal normalde. ama bebiş varsa antibiyotik kullanman sorun olur bence kan testi yaptır canım

Haftanın son günü Cuma:21::21:
Çalışan hanımların bugünü hıphızlı geçsin hemencik evlerimize gidelim inş.:4:
Ben bugun iyiyim , bata son 1.bakalım kırmızılarım beni haftasonu ziyaret edicek mi?
Sizler nasılsınız bakalım?:48:

Haftanın son günü Cuma:21::21:
Çalışan hanımların bugünü hıphızlı geçsin hemencik evlerimize gidelim inş.:4:
Ben bugun iyiyim , bata son 1.bakalım kırmızılarım beni haftasonu ziyaret edicek mi?
Sizler nasılsınız bakalım?:48:

günaydın canım benim de bat son 1 aman gelmesin kırmızılar istemem geçsin bebişler olsun inşallah mübarek cuma hürmetine inşallah

Herkese günaydınlar, hayırlı cumalar :)

günaydın canım hayırlı cumalarr

biliyorum ve seni en iyi ben anlıyorum :1: çünkü bende antalyadayımm:1:

canım sende demi pko sorunu var:44::44: dün akşam bir yerde okudum..inş rabbim bizlerede nasip eder annelik duygusunu..
hiç doktore göründünmü..herhangi bir tedavi uygulandımı...

Back
X