• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar
benim de dün itibarıyle adetim bitti
çalışmalara başladık,yalnız size bi şey sorcam
her gün denize giriyorum,haliyle ıslak kalıyor insan,bi etkisi olur mu olmamasıyla
belki saçma bi soru oldu kızlar ama yanıtlarsınız sevinirim
sinem arkadaşım hayırlı olsun sana da
darısı bize inşallah

hadi bakalımmm güzel muhabbetleriniz olsun inşalllah..olup olmamsı hakkında bişey diyemicem canım ama en azından hemen kurulanırsın..

kahve tişörtlü halim geçen ayki fotom...renkli elbiseli halim 3 hafta öncesi...lacivert bluzlü fotoyu da dün çektim :26: git gide şişiyorum:49::49:

Eklentiler

• $IMG570.webp
    $IMG570.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG580.webp
    $IMG580.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG599.webp
    $IMG599.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG604.webp
    $IMG604.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 20
sen sigara mı içiyosun yoksaa :@
olsun kuzum şiş yaa onun ayrı bi güzelliği var ;)

yok canım ne sigarası hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım...fotoda sigara var sanırım dikkat etmedim:1: balkona çıkılıyo o odadan eşim de evde içmiyo balkona çıkıyo ondan kalmıştır orda :1: hatta tam olarak balkon kapısının yanında o aynam da :23:

yok canım ne sigarası hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım...fotoda sigara var sanırım dikkat etmedim:1: balkona çıkılıyo o odadan eşim de evde içmiyo balkona çıkıyo ondan kalmıştır orda :1: hatta tam olarak balkon kapısının yanında o aynam da :23:

sigara değil çakmak gördüm bebişm..ohh ii olmuş bırak zaten ii değil sigara falan..

Sinem daha ne olcak canim benim :) 170 olsam uuu :9: kizlar bosverin gidiyo kilolar ornek veriyotum arkadasim ;
Ilk 4 ay kilo verdi kusmaktan 60 la basladi 57 lere dustu 6 ayinda 5 kg aldi doguma 83 ile gitti 3,750 bir bebisi oldu simdi 68 kg dogumdan dondugu gun cikan belki daha vermiatir . Bebek olsunda . Ayrica brush canim hic kilon yok gayet iyisin masallah erkek top gibi oluyo zaten seninde oyle popisinde buyumez hwm :)

babamız da bırakacak iyice azalttı:ssz::ssz::ssz:bırakmazsa bebeğe yaklaşamaz...ben koydum kuralı işine gelirse :1::1:

Aferim kuzum sana :38: kusura bakmasin kimse ne umutlarla yapip buna ragmen karnindakinide zehirliyolar ya cok kiziyorum :47: demek ki birakilabiliyormus :46: benimde esim iciyodu evlenince ilk ay icinde birakti yoksa opmuyodum :9: cok temiz oluyo insallah herkesler birakir

Sinem daha ne olcak canim benim :) 170 olsam uuu :9: kizlar bosverin gidiyo kilolar ornek veriyotum arkadasim ;
Ilk 4 ay kilo verdi kusmaktan 60 la basladi 57 lere dustu 6 ayinda 5 kg aldi doguma 83 ile gitti 3,750 bir bebisi oldu simdi 68 kg dogumdan dondugu gun cikan belki daha vermiatir . Bebek olsunda . Ayrica brush canim hic kilon yok gayet iyisin masallah erkek top gibi oluyo zaten seninde oyle popisinde buyumez hwm :)

yuh çok kısa zamanda çok fazla kilo değişimi olmuş ne çatlamıştır o:26::26::26::26:

Aferim kuzum sana :38: kusura bakmasin kimse ne umutlarla yapip buna ragmen karnindakinide zehirliyolar ya cok kiziyorum :47: demek ki birakilabiliyormus :46: benimde esim iciyodu evlenince ilk ay icinde birakti yoksa opmuyodum :9: cok temiz oluyo insallah herkesler birakir

ohh çok ii yapmışsın valla :) ben sigara içenlerin arasında kaldığım zaman eşim bnimle aynı yatağa yatmak istemiyo saçın kokuyo iğrenç kokuyosun diyo :) mecbur ya duşa giriyorum yada parfümü üstüme saçıma boşaltıyorum öyle giriyorum yatağa :)

Aa ben ona ebru sallinin dogal yag karisimini aldim aktardan eczanede var bi catlak bilem yok bunyeylede alakali aslinda :9:

ben de normal kremlerle yumuşatıyodum 4. ayda bi baktım denden işareti gibi göbek deliğimin sağ alt tarfında mor çatlak vardı doktora söyledim hemen pregnacare diye bi krem önerdi banyo sonrası da bebek yağı kullan dedi..ogünden beri başka da çatlama olmadı çok şükür...geç kalmışım başlamak için...neyse o da nazar boncuğumuz olsun :31::nazar::nazar:

ben de normal kremlerle yumuşatıyodum 4. ayda bi baktım denden işareti gibi göbek deliğimin sağ alt tarfında mor çatlak vardı doktora söyledim hemen pregnacare diye bi krem önerdi banyo sonrası da bebek yağı kullan dedi..ogünden beri başka da çatlama olmadı çok şükür...geç kalmışım başlamak için...neyse o da nazar boncuğumuz olsun :31::nazar::nazar:

ayy maşallah sana kuzum :)

Evet evet oglunun hatirasi olsun :) sinem bak sen erken basla :)

Back
X