- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli
Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .
Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:
inşallah gelmez kırmızılar yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caydin hosgeldin :) guzel gecmis tatil belli
Cennetyarim sende aramiza hosgeldin .
Kizlar manyak oldum zirp pirt wcye kosup kirmizi kontrolu yapiyorum
:18:
kan verdim zaten bebişim yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç![]()
son adet tarihinin ilk günü ne zamandı ? yumurtlama zamanınsa ortada yumurta var demektir![]()
hmm iyi bakalım bence gelmicek kırmızın hiiiç boşuna gelcek diye kırmızı kontrolüne koşma tuvalete![]()
12.gün ilişki oldu cnm sanırsam tam yanlıs tespit etmediysem hergün denesem olmazmı dun 12 bugun 13 falanhep çarşaf yıkamak zorunda kalıorum ama olsun
![]()
kızlar ben 2 ay önce doktora gittim ama denemeye çoktan başlamıştık doktor herşey normal gebe kalabilirsin dedi 8 ay oldu daha tık yok(
kızlar ben 2 ay önce doktora gittim ama denemeye çoktan başlamıştık doktor herşey normal gebe kalabilirsin dedi 8 ay oldu daha tık yok(
12.gün ilişki oldu cnm sanırsam tam yanlıs tespit etmediysem hergün denesem olmazmı dun 12 bugun 13 falanhep çarşaf yıkamak zorunda kalıorum ama olsun
![]()
niye hep çarşaf yıkıyosun ki :S
üzülme cnm ben 2 sene hatta 5 seneyi bile duydum inşş Rabbim en hayırlı zamanında verir kurban oldugum öyle bir anda verirki şaşırırız
ben kolayını buldummm kuzum...beyaz 3 tane havum var..hemen altıma koyuyorum sonra hopp makinaya havlu..daha kolay oluyor![]()
inşallah ya her ay eşime hastalandım demekten bıktım utanarak söylüyorum resmen
yok öyle utanmak falan!bak sağlıklısın demekki adet olabiliyosun![]()
hem adet olmamızda Allah'tan bebiş olması da Allah'tan..
ben 14mayısta kürtaj oldum bak şimdi tekrar hamileyim..herşeyde vardır bi hayır içini ferah tut emi![]()
38s benim bat tarihimi 19 Ağustos olarak değiştirebilir miyiz? Hala olmadım. 2 kere test yaptığımda ikinci çizgi soluk da olsa çıktı. Daha doktora gitmedim. Ne zaman gitmeliyim sizce? 5 hafta olması beklenmeli midir?
her ay kafama takmıyacam diyorumm adet günüm yaklaşınca acaba hamilemiyim düşüncesi başlıyor :)) bu ayda olmazsa doktora tekrar gidecem tedavimi verir neyapar bilmiyorum
ben kolayını buldummm kuzum...beyaz 3 tane havum var..hemen altıma koyuyorum sonra hopp makinaya havlu..daha kolay oluyor![]()
o kadar akıyo mu yaa :S bende hiç akmadı o kadar deneme yaptık hiç çarşaf o sebepten dolayı kirlenmedi :S
o kadar akıyo mu yaa :S bende hiç akmadı o kadar deneme yaptık hiç çarşaf o sebepten dolayı kirlenmedi :S