• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor

alla alla benim bildiğim tiroid kadınlarda bebeği engeldi..erkeklerdedemi engelmiş...:52::52::52::52:
hadi bakalım inş spermleriniz çok hızlı ve çok sayıda çıkar kuzucummm

günaydın hanımlar
bugün adetin 4. günü bitince çalışmalara başlicam
inşallah rabbim nasip eder.
soğan suyuna başladım bu sabah evde içip işe geldim burda da bir sancı tuttu ki sormayın gitsin kendimi tuvalete zor attım iri iri parçalar attım..sanki düşük yapmışım gibi oldu:53::53::53:
şimdi iyiyim ağrım sızım yok:25:

Günaydın arkadaşlar.Sağdaki ağrı devam ediyor.Yarın ve öbür gün beklenen adet tarihim...inşallah olmam,beklemek çok sıkıcı...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım giremedim bayadır.. yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz aramıza:16::16::16:

günaydın kızlar bayadır yoktum yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:16:38s ve isyan123 ne yapıyorsunuz kuzular:49:

iyiyim güzelim koşturup duruyorum bende bayadır yoktum:31: sen nasılsın herşey yolunda mı bakim:34::34::34:

evet kuzum biraz psikolojik olarak bebek durumlarını abarmıstım kafayı toplamak için topiğe girmedim şu an sakinim ama olursa olur olmazsa olmaz :1:sen nasılsın ??:46:

evet kuzum biraz psikolojik olarak bebek durumlarını abarmıstım kafayı toplamak için topiğe girmedim şu an sakinim ama olursa olur olmazsa olmaz :1:sen nasılsın ??:46:

valla aynen bende senin gibiyim.. kafamı boşalttım çok rahatım.. salladım bu ay hiç bebiş düşünmedim.. hayırlısı ya olursa olur sorun yapmıyorum..:13::13:

valla aynen bende senin gibiyim.. kafamı boşalttım çok rahatım.. salladım bu ay hiç bebiş düşünmedim.. hayırlısı ya olursa olur sorun yapmıyorum..:13::13:

aynen daha yaşımız küçük 30 a kadar yolumuz var tıp çok gelişti :)senin şimdi bat ne zaman ??

bende düşünüyorum aöf ten ama çocuk da istiyorum hangisi olursa artık :)herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun:16:

evet canım hakkında hayırlısı olsun.. tavsiye ederim hemen sınavlara hazırlan:68: zaten çocuk elinde sonunda olur hiç sorun olmaz

Günaydın canlar ben dunbregl olmadim ama bugun kesin olcam sabah test yaptim tertemiz bir sayfa acildi :( piskolojim hormonlarima baski kuruyor sanirim grleceksen gel artik kırmızı :36:

günaydın canım :) ya çok üzüldüm kuzum ama hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim..

Back
X