Insallah bebegimmm ya Allahin hepimizin yuzunu guldursun
aminnnnnnnn canım. Allah en hayırlı zamanda versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebegimmm ya Allahin hepimizin yuzunu guldursun
canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor
günaydın kızlar bayadır yoktum yeni arkadaşlar hoşgeldiniz38s ve isyan123 ne yapıyorsunuz kuzular
![]()
iyiyim güzelim koşturup duruyorum bende bayadır yoktumsen nasılsın herşey yolunda mı bakim
![]()
evet kuzum biraz psikolojik olarak bebek durumlarını abarmıstım kafayı toplamak için topiğe girmedim şu an sakinim ama olursa olur olmazsa olmazsen nasılsın ??
![]()
valla aynen bende senin gibiyim.. kafamı boşalttım çok rahatım.. salladım bu ay hiç bebiş düşünmedim.. hayırlısı ya olursa olur sorun yapmıyorum..:13::13:
aynen daha yaşımız küçük 30 a kadar yolumuz var tıp çok gelişti :)senin şimdi bat ne zaman ??
yani öyle tabi zaten benim okul filan da var acelem yok aslında... batım 26 sı ya senin![]()
benim daha çoooooook :)ayın 2 si 4 ü arası :)ne okulu canım açıktan mı okuyorsun ?
oo daha varmışevet canım aöf te 2. sınıf öğrencisiyim
bende düşünüyorum aöf ten ama çocuk da istiyorum hangisi olursa artık :)herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Ewt ankaradayim.suan çalısmiyorum ara verdim.23 yasindym.sen peki :44:
Günaydın canlar ben dunbregl olmadim ama bugun kesin olcam sabah test yaptim tertemiz bir sayfa acildipiskolojim hormonlarima baski kuruyor sanirim grleceksen gel artik kırmızı
![]()
evet canım hakkında hayırlısı olsun.. tavsiye ederim hemen sınavlara hazırlanzaten çocuk elinde sonunda olur hiç sorun olmaz
haklısın kuzum neyse tatlım ben çıkıyorum kib![]()
haklısın kuzum neyse tatlım ben çıkıyorum kib