• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar evde değilim ben o yüzden yazamadım hemen..bebişde kalp atışıda göründü.7+3günlük Adetime göre ama bebiş 7haftalık çıktı..önceki bebeğim 8haftalıkken ôlduğu için 2hafta sonra tekrar çağırdı:)

ohh sen güzel haberlerle geldin

7 haftalık olsun kalbi atıyor ve sağlıklı çok şükür :).. :)

kızlaaar evde değilim ben o yüzden yazamadım hemen..bebişde kalp atışıda göründü.7+3günlük Adetime göre ama bebiş 7haftalık çıktı..önceki bebeğim 8haftalıkken ôlduğu için 2hafta sonra tekrar çağırdı:)

ooyy teyzesi yesin onun kalp atışlarını maşallah canım yaa...sorun olmaz inş sen rahat ol bitanem bebeğini kucağına alacağın günleri düşün:116::116:

Arkadaslar ultrasondanmi daha iyi gebe oldugunu
Anlariz yoksa hgc kan testindenmi ??bence kan testi ama
Yinede sizede sormak istedim

Kan testinde daha erken çıkıyor canım.Ultrasonda ancak kese oluşmuşsa yani rahme yerleşmişse
tespit edilebiliyor.Benim ilk gebeliğim kanda çıkmıştı,ultrasonda görünmedi.Döllenme olmuş ancak rahme yerleşmemişti.

bıkmayalım hiç yaaa :))

eşim diyor ki güya erkek oluyormuş da :)

ikimizde burnundan getiricez senin diyo :1::1::1:

dedim ona ne şüpheee :1::1::1:

he he:1::1:valla işin zormuş o zaman sende dersin kız olsun da bizde senin burnundan getiririz diye:1::1:benim eşimde öyle diyo bi erkek olsum maçtan çıkmam hiç ben sevmem maç falan:1::1::1:

Kızlar merhabalar nasılsınız hergün giremiyorum nete ancak ara ara yazabiliyorum. Benim mide bulantıları başladı ve ağzımın tadı değişti resmen artık süt içemiyorum :5: sizde durumlar nasıl hamişler. Birde cuma günü bebişimizin kalp atışları için gideceğiz inşallah :16: çok heyecan var :52:

he he:1::1:valla işin zormuş o zaman sende dersin kız olsun da bizde senin burnundan getiririz diye:1::1:benim eşimde öyle diyo bi erkek olsum maçtan çıkmam hiç ben sevmem maç falan:1::1::1:

:))) oldu büyüdü maç derdine düştü hemen he :)) bu erkekler alem ya

bizimki hiç izlemez :)) nat geo da belgesel izlesin :))

kız olursada biz yaparız onlara dır dır vır vır görürler günlerini :1::1::1:

Kızlar merhabalar nasılsınız hergün giremiyorum nete ancak ara ara yazabiliyorum. Benim mide bulantıları başladı ve ağzımın tadı değişti resmen artık süt içemiyorum :5: sizde durumlar nasıl hamişler. Birde cuma günü bebişimizin kalp atışları için gideceğiz inşallah :16: çok heyecan var :52:

canım hoşgeldin

bişey sorcam mide bulantıları kaçıncı haftada başladı sende

:))) oldu büyüdü maç derdine düştü hemen he :)) bu erkekler alem ya

bizimki hiç izlemez :)) nat geo da belgesel izlesin :))

kız olursada biz yaparız onlara dır dır vır vır görürler günlerini :1::1::1:

zaten şimdiden benim burnumdan getiriyor maç olsun başka şey olmasın onun hayatında o kadar sever bir de çocuğumu da maçkolik yapacak oldu pışııııkkk:34:aynen valla dır dırımızı çekecekler bir ömür ne kadar kötüyüz yaaa:27::27::27::27:

canım hoşgeldin

bişey sorcam mide bulantıları kaçıncı haftada başladı sende

Hoşbulduk canım :16: adetime göre bugün 6+6 günlük. Son 4 gündür ağzımın tadı değişti ve sanki sabah yediğim şeyler ağzımda büyüyor özellikle sabah.:44:

sinemikooo :)) canım gözün aydın maşallah subhanallah kuzuna teyzesi yer onu minik minik kalbide atarmış hayırlısı olsun bak ne güzel mutlu mutlu geçiyor zaman demiştim ben sanaaa :)

İncitanemmmm seninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah.:16:

:1:öyle valla..sen ne kadardır istiyorsun bebiş?

biz 1.5 yıllık evli olcaz 1 ay sonra... işte nerden baksan 7-8 ay önce doktora gittiğimizde

doktor 1 yıl dolmadan tedavi yok çalışın demişti :)

o zamandan beri deniyoruz bu ay eğer başarılı olamazsak doktora gideceğiz

haziranda gidelim dedik kaynadı sonra ramazan girdi araya sonra bayram derken yine günüm geldi

ama henüz regl olmadım bikaç gün geçti bekliyorum ne çıkacak altından

inşaAllah bir minik melek çıkar :)

hiç umudum yok bu ay özel bir çalışma gerçekleştiremedik

ama Allahın takdiri tabi .. bakalım beklemedeyiz canım hayırlısı inşaAllah :)

Selam canim oncelikle hayirli olsun bebisin
Birsey sormak istedim biraz benzer yanlarimiz var sanki :)
Canim benimde adet gunum bu cuma veya ctesi
Bir haftadir sigara icemiyorum tiksindim goguslerde
Buyume agrilar var mide bulantisi bas donmesi
Birde kahverengi lekelenme var dunden bu yana
Test yaptim bugun negativ senin ne zaman belli oldu canim

Son düzenleme:
Ay inşallah canım sende hamilesin sanırım hayırlı olsun sende de var mı bulantı. Ne kadar oldu bebişin?:16:

ay inşaAllah sana Rabbim söyletmiştir :)

yok canım yani bilmiyorum

batım geçeli 5-6 gün oldu bi iki gün gecikme oluyordu bende ama bu kadar olmuyordu

bekliyorum bir umut .. umutsuzluk arasında ..

regle dair bir belirti yok ama mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı da yok yani

hafif kasık ağrım aralarda beyaz akıntım bazen sarımsı oluyo

birde aşırı gazım var ..

bilmiyorum ne çıkacak altından dua et sen taze hamilesin

güzel haberler vermek nasip olur bizede inşaAllah

biz 1.5 yıllık evli olcaz 1 ay sonra... işte nerden baksan 7-8 ay önce doktora gittiğimizde

doktor 1 yıl dolmadan tedavi yok çalışın demişti :)

o zamandan beri deniyoruz bu ay eğer başarılı olamazsak doktora gideceğiz

haziranda gidelim dedik kaynadı sonra ramazan girdi araya sonra bayram derken yine günüm geldi

ama henüz regl olmadım bikaç gün geçti bekliyorum ne çıkacak altından

inşaAllah bir minik melek çıkar :)

hiç umudum yok bu ay özel bir çalışma gerçekleştiremedik

ama Allahın takdiri tabi .. bakalım beklemedeyiz canım hayırlısı inşaAllah :)

canım rabbim hakkında hayırlısı ile tez zamanda versin inşallah bu topik senin hamişler ile doldu sıra sende :) umarım hamiş haberini alırızda halay çekeriz :)

Back
X