• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma canım ama eşin varken yarım saat çıkıp gelin hemen, hem yalnız gitmemiş olmazsın hemde azcık yürümekten bişey olmaz heralde :26:

akşam 11 de ve deli gibi yorgun bi şekilde yorgun geliyo canım..
sabah bi gidiyo akşam gelio..sıkıldım artık bütün gün boyu evde yalnız olmaktan..

akşam 11 de ve deli gibi yorgun bi şekilde yorgun geliyo canım..
sabah bi gidiyo akşam gelio..sıkıldım artık bütün gün boyu evde yalnız olmaktan..
canım iş sizin işinizse neden sende gitmiyosun dükkana..ben olsam 1 dk durmam hatta akşam yemeklerini bile orda yerim onunla böyle ömür geçmezki bi yol bulun buna sende bebekte hep hasret mi kalacaksınızz:50:

canım iş sizin işinizse neden sende gitmiyosun dükkana..ben olsam 1 dk durmam hatta akşam yemeklerini bile orda yerim onunla böyle ömür geçmezki bi yol bulun buna sende bebekte hep hasret mi kalacaksınızz:50:

bu sene mart ayına kadar gidiyodum canım..sabah gdip akşam beraber dönüyoduk..mart ayında kum dökmeye başladım sancılı bi şekilde sonra hamile kaldım gelme dediler dükkan soğuk oluyo haliyle..sonra annemde kaldım 1 ay boyunca (annem ameliyat olmuştu)
sonra ben bebeği kaybettim kürtaj oldum annemde kaldım tatile git gel ramazanda tekrar kum döktüm sonrasında yine hamile kaldım ve gitmiyorum..kendimi iyi hissettiğim akşamlar dükkana gidiyorum ama hamilelk daha çok yeni ve öncekinden dolayı korkularım var :S
anlayacağın benm her taraftan işler karışık canm :S

bu sene mart ayına kadar gidiyodum canım..sabah gdip akşam beraber dönüyoduk..mart ayında kum dökmeye başladım sancılı bi şekilde sonra hamile kaldım gelme dediler dükkan soğuk oluyo haliyle..sonra annemde kaldım 1 ay boyunca (annem ameliyat olmuştu)
sonra ben bebeği kaybettim kürtaj oldum annemde kaldım tatile git gel ramazanda tekrar kum döktüm sonrasında yine hamile kaldım ve gitmiyorum..kendimi iyi hissettiğim akşamlar dükkana gidiyorum ama hamilelk daha çok yeni ve öncekinden dolayı korkularım var :S
anlayacağın benm her taraftan işler karışık canm :S
Anladımzorlu bi dönemden geçmişsin çok çok geçmiş olsun zaten geçmiş şükür allah bda göstermesin işaallah..o zaman azcık sabredeceksin bebiş azcık toparlasın kendinii yürüyüşe de işe de gidersin tekrar..
bende şuan ev hanımıyım valla iş güç internet zaman geçirmeye çalışıyorum bide sana önerim en harika zaman roman okuyarak geçiyoo alemlere dalıyosun olmadı bebek gelişimi psikolojisi vs üzerine bişiler okuyabilrsin

Anladımzorlu bi dönemden geçmişsin çok çok geçmiş olsun zaten geçmiş şükür allah bda göstermesin işaallah..o zaman azcık sabredeceksin bebiş azcık toparlasın kendinii yürüyüşe de işe de gidersin tekrar..
bende şuan ev hanımıyım valla iş güç internet zaman geçirmeye çalışıyorum bide sana önerim en harika zaman roman okuyarak geçiyoo alemlere dalıyosun olmadı bebek gelişimi psikolojisi vs üzerine bişiler okuyabilrsin

bebekle ilgili bişey okumak daha güzel gibi geldi..sürekli internette yda tv başında oluncada gözlerim kızarıyo..
ayy ne kadar problemliyim yaa :)

bebekle ilgili bişey okumak daha güzel gibi geldi..sürekli internette yda tv başında oluncada gözlerim kızarıyo..
ayy ne kadar problemliyim yaa :)
öyle düşünme canım dert ettikçe dertler büyür yapay şeylere vücudumuzun tepki vermesi doğal..okumak en önemlisi inanılmaz zaman yiyen bişi bide sana kolay gelsin:10:

kızlar kızlar kızlar hepinizi özledim ya :))) işler feci yoğun bebişi düşünmeye bu hafta fırsatım kalmadı cumartesini bekliyorum büyük bir hevesle doktor gelmeden kan testi istedi ah ah bu bgun yaptıracagım bakalım kaç cıkacak inşallah büyümüştür annesinin miniği inşallah kesesinin içinde mışıl mışıl uyuyup büyüyodur :)

benide aranıza alırmısınz bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bu ay serephone başladık umarım ollur bu yolla olan var mı

günaydınnn şekerler....

off face engellenmiş yine sinir oldumm yaaa:47::47:

Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur

Günaydın hanimlsr :16:
Isyancim bu patrinlarda cok fena ya bizinde ozel hersey engelli telden giriyorum ben :9: bilmiyonu biliyo heryerde camera var gormuyi mu goruyo ama bisicik diyemiyo cunku zor bulur benim gibisini kendide dedi hamile kaldigimda cok uzulmustu boraz daha bekleseydin ben nerden bulcam senin gibi eleman demisti pek bi icten demis galiba bekliyoruz :9: ola kocama oluyor internet paketim bitince gunluk aliyorum paralari direk faturaya aktar askim diyo :9:

Günaydın arkadaşlar :16:

Bende 3 aylık evliyim bebek düşünmeye başladık, iki hafta önce muayene oldum pko'm olduğunu öğrendim, ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden hiç stres yapmadım, adetim düzenli oluyor çünkü, bu ay 4 gün gecikti ama :31: gebelik testini yapsam sonuç hemen çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemem gerekir, işte çok yoğun olduğum için izin alamıyorum şu aralar.

Back
X