• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebisler bende servis kapimdan gecmese zor giterim o topuklulari kiz ofiste dduz zeminde sikinti yokta yolda yurunmuyo be :9: ayrica yerim sizin iki gr lik mercimeklerinizi yesin teyzesi onlari :16: minyon olmanin faydalari da var misal koltaltina rahatlikla girilir ve. Ele avuca sigilir :9:

Bebisler bende servis kapimdan gecmese zor giterim o topuklulari kiz ofiste dduz zeminde sikinti yokta yolda yurunmuyo be :9: ayrica yerim sizin iki gr lik mercimeklerinizi yesin teyzesi onlari :16: minyon olmanin faydalari da var misal koltaltina rahatlikla girilir ve. Ele avuca sigilir :9:

benim önceden arabam vardı arabamda hep babet vardı rahat rahat istediğim ayakkabıyı giyerdim:)
şimdi arabam yok ve topuklu giyince çok zor oluyor..ben de bu yazı dolgu tabanlarla geçirdim..ama hamiş olunca geri babetlere geçiş yaptım :))
sağol teyzeesiii :16::16::16:

yollarımız çok düzenli ama aşkolsun sana :)
ye teyzesi afiyet bal şeker darısı sana olsun inşallah ;)
ayyyy bende minyonluğun 'm' si yok baya bildiğin geniş omuzlu iri bişeyim :(

kızlar ben süt içemiyorum feci gaz yapıyor yerine ne tüketsem yogurt cok yiyorum ama bilemedim doktora söyleyeceğim yarın ama varmı böyle olan
bütün gün 4 aylıklarr gibi geziyorum sonra :D

kızlar ben süt içemiyorum feci gaz yapıyor yerine ne tüketsem yogurt cok yiyorum ama bilemedim doktora söyleyeceğim yarın ama varmı böyle olan
bütün gün 4 aylıklarr gibi geziyorum sonra :D

gaz içn bişey diyemicem canım ama mide bulantın olduğu zaman sütten yoğurttan uzak dur dedi..
akşam eşim işten gelince göbüşü görüyo benim sen baya baya hamiilesin yaa karnına bak diyo sabah iniyo ama :)

neyse kızlar aeo göbişleriniz boş kalmasın.Değerleriniz katlanıp tavan yapsın.suyunuz eksilmesin.hcg alsın başını gitsin.sütünüz çok neşeniz bol olsun:16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52:

eşinin suyunu fazla vermişler :)
bende eşimin kolunun altında gezmeyi çok isterdim yaa :(
eşim bana senin ayaklardan biraz kısaltsak mı ki sarılamıyorum ben sana yaa diyo :)

bizde eşimle aynı boydayız...birebiriz...topuklu giymek hayal banaaa..
ama ben yinede ondan ayrı olduğum yerlerde giyiyorummm:1::1:

dimiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52:

sinir olma eski sisteme dönecez artık :21::21::21::21::21:

yaa ne olur gelin buraya...ben gelemiyorumm kızlarada haber ver kuzucummm :16::16:

eşim 1.95 ben 1.65 im :))
benim boyum normal çok uzun değilim çok kısa da değilim ama eşim baya uzun:52::52::52:

abowwwww boyaaa bakkk :10:

Back
X