benim kocamla aramda 30 cm olduğu için ben kadın değil uzun yapmaya çalışıyorummm![]()
vaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kocamla aramda 30 cm olduğu için ben kadın değil uzun yapmaya çalışıyorummm![]()
aman bee akşamda biz giremiyoruz çok fazlaa
neysem buradan idare edecez artıkınnn
canım buschy memlekete taşındı henüz interneti yok..önümüzdeki ay burada olur ama:)
eveeeett :)
ayakta topuklu bide saç topuz olunca mecburen :)
eşinin boyu normalden çok mu uzun yahu :S
dimiiiiivaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvsüper ya
![]()
sinir olma eski sisteme dönecez artıkyaa sorma bende çok üzüldüm canım sinir oldummmm![]()
eşim 1.95 ben 1.65 im :))
benim boyum normal çok uzun değilim çok kısa da değilim ama eşim baya uzun![]()
eşinin suyunu fazla vermişler :)
bende eşimin kolunun altında gezmeyi çok isterdim yaa
eşim bana senin ayaklardan biraz kısaltsak mı ki sarılamıyorum ben sana yaa diyo :)
hahaha evet suyunu çok vermişler :)))
senin ayaklardan kısaltırsanız fazlalığı bana vermeyi unutmayın![]()
eşim bana senin ayaklardan biraz kısaltsak mı ki sarılamıyorum ben sana yaa diyo :)
desene bacaklarım sayesinde uzun koşular yaptım da yumurtaya ulaştım.yedirmedim hakkımı![]()
kızlaar birbebisimizolsa ne yaptı acaba test yapacaktı sabah :44:
ben de ondan haber bekliyorum![]()
Bebisler bende servis kapimdan gecmese zor giterim o topuklulari kiz ofiste dduz zeminde sikinti yokta yolda yurunmuyo beayrica yerim sizin iki gr lik mercimeklerinizi yesin teyzesi onlari
minyon olmanin faydalari da var misal koltaltina rahatlikla girilir ve. Ele avuca sigilir
![]()
Bebisler bende servis kapimdan gecmese zor giterim o topuklulari kiz ofiste dduz zeminde sikinti yokta yolda yurunmuyo beayrica yerim sizin iki gr lik mercimeklerinizi yesin teyzesi onlari
minyon olmanin faydalari da var misal koltaltina rahatlikla girilir ve. Ele avuca sigilir
![]()
inş artık bir bebişi olur.test sonuçlansa da belirsizlik olmasa.bekleyelim bakalım Rabbim herkese gönlündekini versin![]()
kızlar ben süt içemiyorum feci gaz yapıyor yerine ne tüketsem yogurt cok yiyorum ama bilemedim doktora söyleyeceğim yarın ama varmı böyle olan
bütün gün 4 aylıklarr gibi geziyorum sonra![]()
dimiiiii
sinir olma eski sisteme dönecez artık![]()
eşim 1.95 ben 1.65 im :))
benim boyum normal çok uzun değilim çok kısa da değilim ama eşim baya uzun![]()