Birlikte ilk uyan?

çok güzel bir duygu
sarılarak uyumak,birlikte uyanıp,
birlikte kahvaltı hazırlamak
kızlar ogünlerin kıymetini bilin valla
şimdide güzel
ama ogünler daha başkaydı
hele balayı süperdi

ayyyy aynen canım ya sen yine yenisinn benim 2 seneyi geçiyo evleneli o ilk 1 ayın tadı bi başka..
müthiş duygular ya hayatımın en güzel günleri diyebilirim

şu an da çoook seviyorum eşimi ama o günler opuyorumnanaktan

ben aglamıştım tummm geceee annemler izmire döndu benm kımsem yok burda..ama hıc garpsemedım..çnkü sevrek ve o kadar özlemle evlendım çok bekledım o gunuuuuopuyorumnanaktan

ılk sabahı kapı calmıştı..
kapıyı acmaya gıdecektımkı eşim benı yerımden kaldırmadı sagolsun..
annesıymış kapıdakı hem yemek vermıştı hemde merakını gıdermıştı...

Durumu şöyle bir şarkı ile özetlemek gerekirse...

"ılk defa bu sabah huzurlu, sakin kayıp ruhum,
Dün gece hayata seninle yeniden doğdum..."

D.Demirkan..

:asigim: :asigim:

yıllardır hayalini kurduğum bir andı
çok mutlu uyandım
sevdiğimin yanında olmak bambaşkaydı
güne biriciğimle başlamak çok çok çok güzel opuyorumnanaktan

ılk sabahı kapı calmıştı..
kapıyı acmaya gıdecektımkı eşim benı yerımden kaldırmadı sagolsun..
annesıymış kapıdakı hem yemek vermıştı hemde merakını gıdermıştı...

kadıncağız düşünmüştür nasıl kontrol edeyim diye
kaydirigubbakcemile3

çok güldüm ya çok komk bazıları.... sevdiğimi gözümü açtığımda yanımda görmek banada nasip olur inş :asigim: ama daha çok :gitme:

Asıl abartı benimki bilmiyorum..
Sanki yıllardır bu evde yaşıyormuşum,kocamla beraber uyuyormuşum gibi uyandım..:lepi:
Hiç zorluk çekmedim vallahi..
Evime çok aşıktım,boşandım,hala aşığım evime..opuyorumnanaktan

Ayni duygulari bende senin gibi yasadim Lalecim. Ama ben hala esime çok asigim 8 sene oldu Allah bozmasin insallah.:Saruboceq::nazar:

cok cok cookkk guzeldi....tarif edilirmi bilemicem .... Bu kadar huzurlu hissettigim bi an yoktu 23 kasimda 2.senemiz dolucak insallah bundan sonrada her sabahimiz ayni mutlulukla dolu olur...

evlendikten bikaç gün sonraydı. gece uyandım baktım yanımda sırtı dönük biri yatıyor çok korktum- doğrulup baktım ve eşimdi- hıııı dedim biz evlendikkk..
şaka gibi ama ben bunu bikaç kere daha yaşadım- ''yanımda yatan kimmmm'' oldum
ben bunu apar topar evlenmemize yoruyorum. :))

uyandığımda aşkım bana bende ona sarılmış uyumuşuz eşim öyle beni öpüyor günaydın bebişim diyordu
insan evlendiğini unuturmu yaa helede ilk gecenin sonunda :)))))

okadarda değil
sanki gerdeğe kadar hiç görüşmediler
direk gerdekte görüşmüşler gibi
öle olsa neyse
ama okadar tanışlıktan sona anne kim bu diye bağırmak
çok saçma geldi bana..-tatlicadiarzu-
daha dün gece düğünün oldu odamı gelmedi aklına
yada adamın yüzüne bakıncadamı gelmedi aklına...
hadi uykulu vaziyette adamı görünce aa nışanlımın burda ne işi var der insan bi an
ama genede aklına gelir.
gece karı koca olduk diyyee..kaydirigubbakcemile3

sana katılıyorum cicim..

Sabahın köründe telefonla uyandık. Telefonu ben açtım, eşimin uzak akrabalarından biri düğüne gelememiş, hayırlamak için aramış. Acayip gıcık olmuştum ama bununla da bitmedi. Eşimin ailesi ve amcası, şehir dışından geldikleri için düğün öncesi bizim evimizde kaldılar. Sabah telefonla uyandıktan sonra banyoya gireyim dedim, tüpü bitirmişler. Mutfakta tencelerde su ısıttık taşıdık tam anlamıyla gerildik. Ama bununla da bitmedi. Birisi (hala beddua ederim her kim yaptı ise) tuvalete karton atmış. Tuvalet tıkanmış, banyodaki giderden malum şeyler taştı. Ağlıyordum üzüntüden artık. Korkunç bir sabahtı! Hatırlayınca gerildim gene.. Iyyykk!!!

Sabahın köründe telefonla uyandık. Telefonu ben açtım, eşimin uzak akrabalarından biri düğüne gelememiş, hayırlamak için aramış. Acayip gıcık olmuştum ama bununla da bitmedi. Eşimin ailesi ve amcası, şehir dışından geldikleri için düğün öncesi bizim evimizde kaldılar. Sabah telefonla uyandıktan sonra banyoya gireyim dedim, tüpü bitirmişler. Mutfakta tencelerde su ısıttık taşıdık tam anlamıyla gerildik. Ama bununla da bitmedi. Birisi (hala beddua ederim her kim yaptı ise) tuvalete karton atmış. Tuvalet tıkanmış, banyodaki giderden malum şeyler taştı. Ağlıyordum üzüntüden artık. Korkunç bir sabahtı! Hatırlayınca gerildim gene.. Iyyykk!!!

ayy çok kötüymüş canım yaa. bizde elektrikli ocakta su ısıtıcıyla felan ıstmıştık suyu doğalgaz açılmamıştı henüz ama zevkliydi yinede bizi kimse rahatsız edememişti eşim çok kızar öyle şeylere

ben adamı değil de evi yadırgamıştım. gözümü açtım soldan inmeye kalktım çünkü kendi yatağım tek kişilikti duvara dayalıydı ve ben hep soldan inerdim. soldan inmeye çalışırken bi miktar adamın üstüne çıktım :D

hâlâ çift kişilik yatağa alışamadım, yatarken iyice kenara kadar gidip öyle yatıyorum :=)

bi de bi kaç hafta yatakodasında uyumakta zorlanmıştım. uyuyamıyordum. eşim de hadi karıcım gidelim salonda tv seyredelim orda uyuyalım derdi. gider salondaki koltukta itiş tıkış yatardık :=)
hey gidi günler :)))

Back
X