Birlikte kilo verelim

minikooommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
1.077
1.112
83
32
Merhaba arkadaşlar. Diyet yeterince zorken bide tek başına çabalamak daha zor geliyor bana. Burda belki birbirimize moral ve destek olarak bu kiloları verebiliriz. Burda günlük yediğimiz şeyleri paylaşabiliriz. Bide tartı günümüz olur bu şekilde güzel bir istikrarla devam ederiz. Aktif olanlar katılmak isteyenler bilgi verirse listeyi oluşturup başlarız

Merhaba. Benim de kilo vermem lazım ama bir türlü diyet yapamıyorum. Gruba beni de alırsanız, daha disiplinli olurum. Hep beraber incelelim

Kızlar hoş geldiniz. Farklı bir gruba girdim ben ama burdan da aynı şekilde devam edebiliriz isterseniz. Haftanın 1 günü tartı günümüz olsun. Ve günlük yediklerimizi atalım

Ben de bu gruba katılmak istiyorum. Diğer gruplar çok eski.

78 kiloyla diyete başladım. Şuan 68.3 kiloya düştüm. Burada 68.3 başlangıç diyebilirim
Maşallah nasıl verdiniz neler yediniz neler yemediniz Spor ve egzersiz neler yaptınız paylaşır mısıniz

Maşallah nasıl verdiniz neler yediniz neler yemediniz Spor ve egzersiz neler yaptınız paylaşır mısıniz
Günlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.

Bu arada bu 10 kiloyu yaklaşık 2 ayda verdim. Kaçamaklarım oldu yani yeni başlamadım

Bende devamli alıp veriyorum. Temmuzda 67 kilo idim. Biraz tatilde aldım. Tekrar fazla yemeye başladım. Ucunu tutamadım yine Bir yerden baslamam lazim. Umarım motive olurum tekrardan

Gayet iyi bir sonuç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…