- 8 Aralık 2020
- 1.077
- 1.112
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
- 

Nickine bayıldım aplaKatılmak isterim
İnşallahİsterseniz yarın herkes kilosunu yazsın sabah tablo oluşturalım. Sonra gelenler oldukça ekleriz oraya. Her Perşembe de tartı günümüz olur. Mesajlarınızı yeni gördüm ben. Günlük herkes buraya girip aktif olabilir mi
Maşallah nasıl verdiniz neler yediniz neler yemediniz Spor ve egzersiz neler yaptınız paylaşır mısınizBen de bu gruba katılmak istiyorum. Diğer gruplar çok eski.
78 kiloyla diyete başladım. Şuan 68.3 kiloya düştüm. Burada 68.3 başlangıç diyebilirim
Başlangıç:89.35
Güncel kilo:87.70
Verilen kilo :-2.650 gr
Günlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.Maşallah nasıl verdiniz neler yediniz neler yemediniz Spor ve egzersiz neler yaptınız paylaşır mısıniz
Bende devamli alıp veriyorum. Temmuzda 67 kilo idim. Biraz tatilde aldım. Tekrar fazla yemeye başladım. Ucunu tutamadım yineGünlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.
Bu arada bu 10 kiloyu yaklaşık 2 ayda verdim. Kaçamaklarım oldu yani yeni başlamadım
Gayet iyi bir sonuç benceGünlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.
Bu arada bu 10 kiloyu yaklaşık 2 ayda verdim. Kaçamaklarım oldu yani yeni başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?