- 8 Aralık 2020
- 1.077
- 1.112
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
-
Ya ne güzel bende önceden 3 ay gibi sürede 30 kilo vermiştim sadece diyetle. Sonra evlilik çocuk derken kilo kaldı bende emanet. Şimdi doğum kilosunu vermeye çalışıyorum bakalımGünlük 4 km yürüyüş yapıyorum. 3 litre su içiyorum. İkindi ara öğünde kahve ve soda mutlaka içiyorum. Bir de sebze ağırlıklı besleniyorum. Protein kilo verme konusunda işimi zorlaştırıyor.
Bu arada bu 10 kiloyu yaklaşık 2 ayda verdim. Kaçamaklarım oldu yani yeni başlamadım
bende varımHoş geldiniz. Kızlar ben bugün çok yoğundum ondan hiç giremedim gruba. 89 kiloyum bende. bugün yada yarın tabloyu hazırlarım atarım.
Güncel kilonu söyler misin canım yazayım senidebende varım
25.09.2025 | 02.10.2025 | |||||
Minikooommm | 89.7 | |||||
Sisko ama gururlu | 87.70 | |||||
Mugeci | 75.55 | |||||
1limoncicegi | 68.3 | |||||
Güncel kg 84Güncel kilonu söyler misin canım yazayım senide
Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz birbirimize
25.09.2025 02.10.2025 Minikooommm 89.7 Sisko ama gururlu 87.70 Mugeci 75.55 1limoncicegi 68.3
Bebek düşünüyoruz. Hamile kalana kadar verebildiğim kadar vericem inşGüncel kilonu söyler misin canım yazayım senide
25.09.2025 | 02.10.2025 | ||||
Minikooommm | 89.7 | ||||
Sisko ama gururlu | 87.70 | ||||
Mugeci | 75.55 | ||||
1limoncicegi | 68.3 | ||||
Lebideryaya | 84 |
İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner bebisine kavuşursun. Bende doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. 30 kilo alınca vermesi hiç kolay olmuyorBebek düşünüyoruz. Hamile kalana kadar verebildiğim kadar vericem inş
Ay bende ilk gebeliğimde tam 32 kg alarak doğuma gitmiştim hatırladıkça içim ürperdiİnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner bebisine kavuşursun. Bende doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. 30 kilo alınca vermesi hiç kolay olmuyor
Ya ben de veremedim am dört yıl olduİnşallah en kısa sürede istediğin kiloya iner bebisine kavuşursun. Bende doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. 30 kilo alınca vermesi hiç kolay olmuyor
Ben de en son 86 idim ama kilo almışımmBende katılıyorum canım
82.05
Hepimiz sağlıkla mutlu olduğumuz kilolara hızla ulaşalım inşallah
Hadi beni de yazın o zaman. Güncel kilo 110
25.09.2025 02.10.2025 Minikooommm 89.7 Sisko ama gururlu 87.70 Mugeci 75.55 1limoncicegi 68.3 Lebideryaya 84
Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz
Gelen olursa tabloya ekleriz arkadaşlar. Kilosunu söyleyeni ekleriz. Haftaya bugün tartı günümüz yine. İsteyen günlük yediğini yazsin burdan diğer arkadaşlara fikir olur. Yanlış gördüğümüz şeyleri söyleriz birbirimize
Ben doğum öncesi hiç kilolu olmadım aslında. Hep biraz daha ye biraz kilo al denilen insanlardandım ama doğumdan sonra inanılmaz kilo aldım. Şimdi de herkes ver diyor.Ya ne güzel bende önceden 3 ay gibi sürede 30 kilo vermiştim sadece diyetle. Sonra evlilik çocuk derken kilo kaldı bende emanet. Şimdi doğum kilosunu vermeye çalışıyorum bakalım
Ben emzirmedim çok ondan o dönemde kilo veremedim doğru dürüst. Öncesinde de tedavi için çok kilo almıştım. Benim 60 a inmem lazım oda 29 kilo yapıyor. Yolum çok uzunAy bende ilk gebeliğimde tam 32 kg alarak doğuma gitmiştim hatırladıkça içim ürperdiama emzirdikce kg daha hızlı gitmişti bende. O zaman 70 ile hamile kalmıştım yani suan ki kilomdan bile 14 kg daha aşağı o yüzden en kötü bi 10 kg verip gebe kalırsam da gebelik boyunda düzenli ve sağlıklı ilerlemem gerekiyor
Tabiki kilonu yazarsın tabloya eklerim senideBen de yarın tartılırım sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?