- 8 Aralık 2020
- 1.077
- 1.112
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
-
Benim ikizlerim var 1 yaşında olacaklar. Ne kadar erken kilo verilir o kadar iyi ya. Sonra alışınca kiloda gitmiyor daha zor oluyorYa ben de veremedim am dört yıl oldu( kızım 4 bucuk yaşında.
Ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Duraklama dönemini kırdın mı devamı geliyor yine. İnşallah kolaylıkla kırarsın1 aydır sağlıklı beslenme ve sporla 7 kg verdim. Duraklama yaşayabileceğim sürece girmiş olabilirim.Belki sizinle birlikte motive olurum ben de
Valla ben ilk vericem de sonra hamile kalıcam da gebelikte dikkat edip doğurunca tekrar vericem deBen emzirmedim çok ondan o dönemde kilo veremedim doğru dürüst. Öncesinde de tedavi için çok kilo almıştım. Benim 60 a inmem lazım oda 29 kilo yapıyor. Yolum çok uzun
Ay bnm öyle oldu işteBenim ikizlerim var 1 yaşında olacaklar. Ne kadar erken kilo verilir o kadar iyi ya. Sonra alışınca kiloda gitmiyor daha zor oluyor
Yapalım ya ben geç mi kaldımBen doğum öncesi hiç kilolu olmadım aslında. Hep biraz daha ye biraz kilo al denilen insanlardandım ama doğumdan sonra inanılmaz kilo aldım. Şimdi de herkes ver diyor.
2 sene kilolu gezdim asla diyet yapamadım 2 senenin sonunda kendimi tutup yapıyorum
Insallah fazla kilonu verirsin ve hamilelikte sağlıklı şekilde, az kilo alırsın. Arkadaşımın kızı, 7 kilo aldı. Doğurdu, hiç kilosu kalmadı. İştahlı idi de.Ben nefes alsam, kilo alanlardanımValla ben ilk vericem de sonra hamile kalıcam da gebelikte dikkat edip doğurunca tekrar vericem desence hanginizin yolu uzun canım
Bende ilk hamilelikte 32 kg aldımInsallah fazla kilonu verirsin ve hamilelikte sağlıklı şekilde, az kilo alırsın. Arkadaşımın kızı, 7 kilo aldı. Doğurdu, hiç kilosu kalmadı. İştahlı idi de.Ben nefes alsam, kilo alanlardanım.İlk hamilelikte 18, ikincide 23 kilo aldım.
Sizin ne kadar oldu bilmiyorum ama önemli olan başlamak. Benim 2 seneden biraz fazla oldu ama oraya takılmama kararı aldım. Bu sefer net kiloları vereceğiz. Bırakmak yok. Burada birbirimize destek verelim ve güzel vücutlarımıza kavuşalımYapalım ya ben geç mi kaldım
Bende gelebilirmiyim :)Hoş geldiniz. Kızlar ben bugün çok yoğundum ondan hiç giremedim gruba. 89 kiloyum bende. bugün yada yarın tabloyu hazırlarım atarım.
Farklı yol uzunluğu diyelim. 1 yıl oldu aynı kilodayımValla ben ilk vericem de sonra hamile kalıcam da gebelikte dikkat edip doğurunca tekrar vericem desence hanginizin yolu uzun
Hoş geldin. Akşam ekliycem tabloya
Tabiki hoş geldin. Güncel kilonu yazarsan tabloya eklerim senideBende gelebilirmiyim :)
25.09.2025 | 02.10.2025 | |||||||
Minikooommm | 89.7 | |||||||
Sisko ama gururlu | 87.70 | |||||||
Mugeci | 75.55 | |||||||
1limoncicegi | 68.3 | |||||||
Lebideryaya | 84 | |||||||
Eylul1218 | 82.05 | |||||||
Marialina | 110 | |||||||
Gazetekolik | 81 | |||||||
Ben yarın kesin başlıyorum bol su dikkat edeceğim. Ve yarım saat yürüyüş.Sizin ne kadar oldu bilmiyorum ama önemli olan başlamak. Benim 2 seneden biraz fazla oldu ama oraya takılmama kararı aldım. Bu sefer net kiloları vereceğiz. Bırakmak yok. Burada birbirimize destek verelim ve güzel vücutlarımıza kavuşalım
Afiyet olsun sağlıklı bir beslenme olmuş. Ben 2 saat sabah yürüyüşü yaptım ve sonrasında bir şey yemek istemediğim için ilk öğünümü 15.00 sularında süt granola dondurulmuş meyveler, muz,ceviz karıştırarak yaptım.Bugün kahvaltıda beyaz peynir avokado karışımı, 6 tane yeşil zeytin, salatalık ve 2 dilim tam buğday yedim
Gunaydin herkese. Inan 1 yıl aynı kiloda olmak ta başarıFarklı yol uzunluğu diyelim. 1 yıl oldu aynı kilodayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?