Birlikte kilo verelim

1 aydır sağlıklı beslenme ve sporla 7 kg verdim. Duraklama yaşayabileceğim sürece girmiş olabilirim.Belki sizinle birlikte motive olurum ben de
Ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Duraklama dönemini kırdın mı devamı geliyor yine. İnşallah kolaylıkla kırarsın

Ben emzirmedim çok ondan o dönemde kilo veremedim doğru dürüst. Öncesinde de tedavi için çok kilo almıştım. Benim 60 a inmem lazım oda 29 kilo yapıyor. Yolum çok uzun
Valla ben ilk vericem de sonra hamile kalıcam da gebelikte dikkat edip doğurunca tekrar vericem de sence hanginizin yolu uzun canım

Yapalım ya ben geç mi kaldım

Valla ben ilk vericem de sonra hamile kalıcam da gebelikte dikkat edip doğurunca tekrar vericem de sence hanginizin yolu uzun canım
Insallah fazla kilonu verirsin ve hamilelikte sağlıklı şekilde, az kilo alırsın. Arkadaşımın kızı, 7 kilo aldı. Doğurdu, hiç kilosu kalmadı. İştahlı idi de.Ben nefes alsam, kilo alanlardanım.İlk hamilelikte 18, ikincide 23 kilo aldım.

Bende ilk hamilelikte 32 kg aldım suan vermem gereken en az 10 kg var ve gebe kalınca da en en az ne kadarsa o kadar almam lazım

25.09.202502.10.2025
Minikooommm89.7
Sisko ama gururlu87.70
Mugeci75.55
1limoncicegi68.3
Lebideryaya84
Eylul121882.05
Marialina110
Gazetekolik81

Ben yarın kesin başlıyorum bol su dikkat edeceğim. Ve yarım saat yürüyüş.

Bugün kahvaltıda beyaz peynir avokado karışımı, 6 tane yeşil zeytin, salatalık ve 2 dilim tam buğday yedim
Afiyet olsun sağlıklı bir beslenme olmuş. Ben 2 saat sabah yürüyüşü yaptım ve sonrasında bir şey yemek istemediğim için ilk öğünümü 15.00 sularında süt granola dondurulmuş meyveler, muz,ceviz karıştırarak yaptım.

Eklentiler

• D79B1D34-2D93-47F0-9640-1D8CB90DC7CA.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 11
  • A2649E15-2ACD-48E4-A8C7-EBBC976B8BB0.webp
    39 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…