- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Ben annemden boyle gordum her zaman kiymet vermeyi.ama devir eski devir degil.bosvermek gerekiyormus bazenErkek milletine fazla fedakarlık yapmıycaksın sen cok afedersin eşşek gibi çalış sonra böyle kıymet bilmedinler üzülme.ayrılmak istiyorsa zorlama sakın ağlama o bukadar vurdumduymaz ise sende öyle görün zor biliyorum ama öyle yap
Diger konu cozulur belki de bu laf bana söylenmis gibi uzuldum, icim acidi resmen. Allah yardimciniz olsun.Cinselligi yasamadigimizdan beri asiri ofkeli.eskiden cok sabirliydi.yasi ilerledikce cok daha mulayimlesir diye dusunurken tam tersi ofkeli bi adam oldu.surekli beni azarliyo.ust basimla hic yoktan alay ediyo.hamileyken bana gel dedi sana ne gostercem.gittim telefonda pijama giymis bi esek.bak dedi ayni sen.nasil agladim anlatamam
Lohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(
Şiddetin niyesi nasılı olmaz olmazda. Yeni doğum yapmış lohusa bir kadın olarak niye ve nasıl yapabildi? Aklım almadı şuan. Neden yaniLohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(
Cinsellik degil fakat birlikte olmadigimizdan beri son derece gecimsiz.bunun da farkinda degilHala cinsellik mi bekliyorsun. Seni döven adamın sana dokunması.. ıyyy düşününce bile kötü oldum . Bence böylesi daha iyi boşver ..
Lohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(
O yerde oturuyodu.şakasina yanagina dokundum.bebek kucagindaydi hafif yalpalandi.bebegi aldim.tekme tokat dovdu.cocuk kucagimda aglarken cocugu hirkasindan cekti cocuk havada kaldi ben krize girdim bebegimi oyle gorunce ciglik cigliga kaldim nefesim kesildi.4 gun konusmadim.geldi yalvardi dedim beni gec yaa sen bebegime ne yaptin.farkinda degilim gozum dondu dedi.yani hala anlam veremiyorum.o siddeti gosterecek biri degildi.iste o gunden sonra hala iyi degilim ben.hala aklima geldikce aglarimŞiddetin niyesi nasılı olmaz olmazda. Yeni doğum yapmış lohusa bir kadın olarak niye ve nasıl yapabildi? Aklım almadı şuan. Neden yani
15 yillik..ailevi nedenlerCanım kaç yılık evlisin ve bu kadar yaş farkı olan birini neden tercih ettin?
Ohaaa yani ayı.Cinselligi yasamadigimizdan beri asiri ofkeli.eskiden cok sabirliydi.yasi ilerledikce cok daha mulayimlesir diye dusunurken tam tersi ofkeli bi adam oldu.surekli beni azarliyo.ust basimla hic yoktan alay ediyo.hamileyken bana gel dedi sana ne gostercem.gittim telefonda pijama giymis bi esek.bak dedi ayni sen.nasil agladim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?