Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Ben annemden boyle gordum her zaman kiymet vermeyi.ama devir eski devir degil.bosvermek gerekiyormus bazen

Üzmek için söylemedim ama gerçekler. Hatanın neresinden dönerseniz kardır.
İleride daha çok üzülürdünüz belki birde öyle düşünün.
Tabikide kolay değildir boşanma ayrılma fikri vs. ama siz doğum yapalı 15 ay olmuş yeni değil yani ve 15 ay bu şekilde duramaz. Küçücük bebeğini bile gözü görmüyorsa hayır bekleme en azından 1 kere üzülürsün defalarca üzülmezsin

Cinselligi yasamadigimizdan beri asiri ofkeli.eskiden cok sabirliydi.yasi ilerledikce cok daha mulayimlesir diye dusunurken tam tersi ofkeli bi adam oldu.surekli beni azarliyo.ust basimla hic yoktan alay ediyo.hamileyken bana gel dedi sana ne gostercem.gittim telefonda pijama giymis bi esek.bak dedi ayni sen.nasil agladim anlatamam

Lohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(

Diger konu cozulur belki de bu laf bana söylenmis gibi uzuldum, icim acidi resmen. Allah yardimciniz olsun.

Bu saatten sonra gitse nolcak yaş gelmiş 50 ye daha da genç kadın kıymeti bilmiyor.Her halde özel gününüz olsa söylersiniz bahane etmiş biraz.

Genc kizken agir ailevi sikintilar yasadim.tek hayalim beni seven deger veren bi adamla evlenmek ve basimi gogsune yaslayip yatmakti.bu olmadi.yani sex yapmak benim icin cok sonradan geliyordu.ben yillardir yastigima basimi koyup aglayarak yatiyorum bicok kez.sizin esleriniz iyise kiymetini bilin.huzurlu bi sekilde basinizi yasladiginiz bi gogis saclarinizi oksayan bir el sizin bu dunyadaki cennetinizdir

Hala cinsellik mi bekliyorsun. Seni döven adamın sana dokunması.. ıyyy düşününce bile kötü oldum . Bence böylesi daha iyi boşver ..

Şiddetin niyesi nasılı olmaz olmazda. Yeni doğum yapmış lohusa bir kadın olarak niye ve nasıl yapabildi? Aklım almadı şuan. Neden yani

Cinsellik degil sorun.ama duzgun bir evlilik kari kocalik duzgun bi ana babalik duzgun bi yatak hayatindan geciyor.yoksa bende cok sogudum ondan.problemi cozme cabamdan olmasa yalvarsa ayni yataga girmem.ben ornek anne olucam.depresif olmuycam insallah

Şekeri tansiyonu varsa mort olur belki sen de kurtulursun
Tavsiyem her gün tereyağlı bol yağlı makarna mantı yap koy önüne kalbi yağ bağlasın. Tez elden tahtalı köyü boylar sen de paralarına konarsın

Şiddetin niyesi nasılı olmaz olmazda. Yeni doğum yapmış lohusa bir kadın olarak niye ve nasıl yapabildi? Aklım almadı şuan. Neden yani
O yerde oturuyodu.şakasina yanagina dokundum.bebek kucagindaydi hafif yalpalandi.bebegi aldim.tekme tokat dovdu.cocuk kucagimda aglarken cocugu hirkasindan cekti cocuk havada kaldi ben krize girdim bebegimi oyle gorunce ciglik cigliga kaldim nefesim kesildi.4 gun konusmadim.geldi yalvardi dedim beni gec yaa sen bebegime ne yaptin.farkinda degilim gozum dondu dedi.yani hala anlam veremiyorum.o siddeti gosterecek biri degildi.iste o gunden sonra hala iyi degilim ben.hala aklima geldikce aglarim

Evlililihinizi ilk yılları nasildi..hep böyle kırıcı bi insan miydi
..yoksa mutlu olduğunuz anlatınız oldu mu

Ohaaa yani ayı.
Ay kusura bakma ama hamile kadına bu yapılırmı?
Bütün yorumları okuyarak geliyordum en çok burda şok oldum. Kendini ne sanıyo acaba? Bütün o karı kızlarda işi bitmiş 50 lik adamı mı bekliyodu.
Lütfen kırılmayın dediklerime ama sizin adınıza ben bile üzüldüm siz ne yaşamışsınızdır o an tahmin edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…