- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi katra212121
-
Şok üstüne şok.Lohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(
Şekeri tansiyonu varsa mort olur belki sen de kurtulursun
Tavsiyem her gün tereyağlı bol yağlı makarna mantı yap koy önüne kalbi yağ bağlasın. Tez elden tahtalı köyü boylar sen de paralarına konarsın
Ilk yillar gayet iyidi.ne zamanki cinsellik durma noktasina geldi boyle olduEvlililihinizi ilk yılları nasildi..hep böyle kırıcı bi insan miydi
..yoksa mutlu olduğunuz anlatınız oldu mu
unutamiyorumki.lohusayken o dayagi yedim bu soku atamiyorumki.yahu onca yil.ya size anlatamam nasil bi yaklasimim vardi ona.arkadaslari hep der yenge cok mutevazi insan diye.o dayak neydi.vallahi vucudum deil agriyan ruhumOhaaa yani ayı.
Ay kusura bakma ama hamile kadına bu yapılırmı?
Bütün yorumları okuyarak geliyordum en çok burda şok oldum. Kendini ne sanıyo acaba? Bütün o karı kızlarda işi bitmiş 50 lik adamı mı bekliyodu.
Lütfen kırılmayın dediklerime ama sizin adınıza ben bile üzüldüm siz ne yaşamışsınızdır o an tahmin edemiyorum..
I
Ilk yillar gayet iyidi.ne zamanki cinsellik durma noktasina geldi boyle oldu
ah keske bosanabilsem.maddi anlamda sikintim yok cok sukur ama annem kaldiramaz bu bosanmayi.daha kardesimin durumuna bu yasli haliyle gozyasi dokerken bi darbede ben vuramam.kendimi feda ederim ama asla anneme benim yuzumden bisey olmasina katlanamamAblacım adam dövüyor sövüyor bir cinsellik diye tutturmuş gidiyorsunuz
Lohusa kadını dövmüş bu adam bir HAYVAN yani sizinle cinsellik yaşasa da yaşamasa da hayvan
Neden ille bu adamla geçinip hayat tüketme derdindesiniz? Yaşlı, asabi bir amcayı niye çekiyorsunuz? Daha nereye kadar dayak yiceksiniz? Boşayın aklınız varsa. Evliliğiniz yürümüyor çünkü taraflardan biri insan değil siz hala cinsellik yaşasak daha az hayvanca davranırdı vah tüh yazmışsınız ya pes!
Yazılarınızdan bile naif bir kadın olduğunuz belli.unutamiyorumki.lohusayken o dayagi yedim bu soku atamiyorumki.yahu onca yil.ya size anlatamam nasil bi yaklasimim vardi ona.arkadaslari hep der yenge cok mutevazi insan diye.o dayak neydi.vallahi vucudum deil agriyan ruhum
Yazılarınızdan bile naif bir kadın olduğunuz belli.
Bi süre evden uzaklaştırın bence madem anneniz hasta diye bişey diyemiyorsunuz.
Hem ona ders olur hem siz yapmanız gereken şeyi netleştirirsiniz.
Ha karı kıza mı gidiyo, gitsin. Bu şekilde zaten sizinle değil-ki tek gecelik ilişki yaşadığını düşündürecek cümleler bile kurmuş zaten-
O dayak atan elleri kırılsın böyle bi özveriye bunu yapan insan acizliğini suçunu bastırıyordur içten içe.
ah keske bosanabilsem.maddi anlamda sikintim yok cok sukur ama annem kaldiramaz bu bosanmayi.daha kardesimin durumuna bu yasli haliyle gozyasi dokerken bi darbede ben vuramam.kendimi feda ederim ama asla anneme benim yuzumden bisey olmasina katlanamam
İşin kötü yanı ne biliyor musunuz. Artık o kendisi için birşeyler yapmayacak. Evliliğiniz için çabalamayacak . Ruhu hastalanmış. Hastalıklı ruhuyla hayatına devam edecek. Sadece siz çabalayacaksınız ve bu çabanın gerçek karşılığını göremeyeceksiniz. Aileniz üzülür kaldıramaz anlıyorum. Ama o adama kızdıgım kadar onlara da kızıyorum şuan. Tek dertleri siz olsanız üzülmezler hasta olup yataklara düşecek kadar üzülmezler eminim. Yılların yıpranmışlıgı yok mu üstünüzde farkında degilmisiniz halinizin? Hadi geçtim bu adamı hayatınızda olur yada olmaz. Önce kendinizi anlamaya kendinizi sevmeye ihtiyacınız var. Psikolojik destek alın. 19 yaşından beri 15 yıldır hayatınızda kim bilir hangi yanlışları doğru kabul ettiniz kendinize gelip farkına varırsınız . Bilmiyorum hayatınızdaki adam için birşey yapabilir misiniz. Ama eminim kendiniz için yapabileceğiniz çok fazla şey var.O yerde oturuyodu.şakasina yanagina dokundum.bebek kucagindaydi hafif yalpalandi.bebegi aldim.tekme tokat dovdu.cocuk kucagimda aglarken cocugu hirkasindan cekti cocuk havada kaldi ben krize girdim bebegimi oyle gorunce ciglik cigliga kaldim nefesim kesildi.4 gun konusmadim.geldi yalvardi dedim beni gec yaa sen bebegime ne yaptin.farkinda degilim gozum dondu dedi.yani hala anlam veremiyorum.o siddeti gosterecek biri degildi.iste o gunden sonra hala iyi degilim ben.hala aklima geldikce aglarim
I
Ilk yillar gayet iyidi.ne zamanki cinsellik durma noktasina geldi boyle oldu
Annemin 3 gunu var mi bilmiyorum.agir hasta.insan disardan dinleyince drama gibi geliyor haklisinizAblacım bak sen aileme sebep evlendim demişsin. Ailene sebep ziyan olmuşsun 15 yaş çok fazla. Annen de 1 ağlar 2 ağlar 3. gün susar boşuna drama yapıyorsun bence. Boşan kurtul geç.
evliligimizin ilk yillarinda cinsel sorunumuz yoktu.son 8 yildir bozuldu.son iki yildirda durum bu2 yılda 3 kere beraber olduk demissiniz. Hangi ara iyi oldunuz acaba? Cinsellik hic olmamis ki dursun.
evliligimizin ilk yillarinda cinsel sorunumuz yoktu.son 8 yildir bozuldu.son iki yildirda durum bu
anlamadim esinizmi sizi cinsellik için bosayacak)))eğer anladığım gibiyse esimde oyleee yani geneli oyle15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
Sorun eşinde. Bu erkekler neden böyle kaba ya! Öf ya anlamıyorum gerçekten.15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?