Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Şok üstüne şok.
Kardeş sen bunu şuan boşamıcaksan bile evden at kendine yeni bi doğal yaşam ortamı bulsun.

Şekeri tansiyonu varsa mort olur belki sen de kurtulursun
Tavsiyem her gün tereyağlı bol yağlı makarna mantı yap koy önüne kalbi yağ bağlasın. Tez elden tahtalı köyü boylar sen de paralarına konarsın
Yine döktürüyon miss ne güzel demişsin hakediyo valla

unutamiyorumki.lohusayken o dayagi yedim bu soku atamiyorumki.yahu onca yil.ya size anlatamam nasil bi yaklasimim vardi ona.arkadaslari hep der yenge cok mutevazi insan diye.o dayak neydi.vallahi vucudum deil agriyan ruhum

I

Ilk yillar gayet iyidi.ne zamanki cinsellik durma noktasina geldi boyle oldu

Ablacım adam dövüyor sövüyor bir cinsellik diye tutturmuş gidiyorsunuz

Lohusa kadını dövmüş bu adam bir HAYVAN yani sizinle cinsellik yaşasa da yaşamasa da hayvan

Neden ille bu adamla geçinip hayat tüketme derdindesiniz? Yaşlı, asabi bir amcayı niye çekiyorsunuz? Daha nereye kadar dayak yiceksiniz? Boşayın aklınız varsa. Evliliğiniz yürümüyor çünkü taraflardan biri insan değil siz hala cinsellik yaşasak daha az hayvanca davranırdı vah tüh yazmışsınız ya pes!

ah keske bosanabilsem.maddi anlamda sikintim yok cok sukur ama annem kaldiramaz bu bosanmayi.daha kardesimin durumuna bu yasli haliyle gozyasi dokerken bi darbede ben vuramam.kendimi feda ederim ama asla anneme benim yuzumden bisey olmasina katlanamam

unutamiyorumki.lohusayken o dayagi yedim bu soku atamiyorumki.yahu onca yil.ya size anlatamam nasil bi yaklasimim vardi ona.arkadaslari hep der yenge cok mutevazi insan diye.o dayak neydi.vallahi vucudum deil agriyan ruhum
Yazılarınızdan bile naif bir kadın olduğunuz belli.
Bi süre evden uzaklaştırın bence madem anneniz hasta diye bişey diyemiyorsunuz.
Hem ona ders olur hem siz yapmanız gereken şeyi netleştirirsiniz.

Ha karı kıza mı gidiyo, gitsin. Bu şekilde zaten sizinle değil-ki tek gecelik ilişki yaşadığını düşündürecek cümleler bile kurmuş zaten-

O dayak atan elleri kırılsın böyle bi özveriye bunu yapan insan acizliğini suçunu bastırıyordur içten içe.

Ablacım bak sen aileme sebep evlendim demişsin. Ailene sebep ziyan olmuşsun 15 yaş çok fazla. Annen de 1 ağlar 2 ağlar 3. gün susar boşuna drama yapıyorsun bence. Boşan kurtul geç.

İşin kötü yanı ne biliyor musunuz. Artık o kendisi için birşeyler yapmayacak. Evliliğiniz için çabalamayacak . Ruhu hastalanmış. Hastalıklı ruhuyla hayatına devam edecek. Sadece siz çabalayacaksınız ve bu çabanın gerçek karşılığını göremeyeceksiniz. Aileniz üzülür kaldıramaz anlıyorum. Ama o adama kızdıgım kadar onlara da kızıyorum şuan. Tek dertleri siz olsanız üzülmezler hasta olup yataklara düşecek kadar üzülmezler eminim. Yılların yıpranmışlıgı yok mu üstünüzde farkında degilmisiniz halinizin? Hadi geçtim bu adamı hayatınızda olur yada olmaz. Önce kendinizi anlamaya kendinizi sevmeye ihtiyacınız var. Psikolojik destek alın. 19 yaşından beri 15 yıldır hayatınızda kim bilir hangi yanlışları doğru kabul ettiniz kendinize gelip farkına varırsınız . Bilmiyorum hayatınızdaki adam için birşey yapabilir misiniz. Ama eminim kendiniz için yapabileceğiniz çok fazla şey var.

O bana naif demiyo hayvansin diyo.kendini aciz hissettiginden de boyle yapmiyo.kendini ustun goruyo.baskasi olsa kari kiza giderdi diyo.ki bu cumleyi cok kuruyo.

Ailemin yanina gittik.bi ay kaldi o da.sonra dondu.ben bi ay daha kaldim.tabi iki ay boyunca yine bi munasebetimiz olmadi.cocuguma onun ablasinin kizi bakiyor.kizi cagirdim o cocukla ilgilenirken ben temizlik yaptim.4.gun ablasi kizini cagirdi.kiza firca atmis.niye uzatiyon birak basbasa kalsinlar diye.kiz bana soyleyince suradimda gereksiz bi tebessum olur mu canim benim kal sen dedim

anlamadim esinizmi sizi cinsellik için bosayacak)))eğer anladığım gibiyse esimde oyleee yani geneli oyle

Sorun eşinde. Bu erkekler neden böyle kaba ya! Öf ya anlamıyorum gerçekten.

nedense aylardir seni istemeyen adam sen elestirince seni ister olmus bi de seni sucluyor, sorun esinde, al karsina acik acik konus tedavisine baksin gencecik kadinsin ve belli ki kafana takiyorsun, bu böyle gitmez ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…