Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

I

Ilk yillar gayet iyidi.ne zamanki cinsellik durma noktasina geldi boyle oldu
Orta da bi bebek var..annenin de rahatsız olduğunu soyluyorsun.kac senelik esin..mutlu zamanlar da yasatabilmis..yasamissiniz..yine her şey güzel olabilir..Belki polyannaci olucam ama ben bu evliliğin düzelebileceğini düşünüyorum.
esin sana büyük haksızlıklar yapmış belli..canin çok yanmis...bilmiyorum güzellikle oturup konuşmayı denedin mi..psikolojisi normal degil..ofke problemi var..ben yaşını fazla bulmadim..ama sen çok genç evlenmişsin.
Elinden geleni yaptıysan susmayı dene..sen geri çek biraz kendini
.belki anlayacaktir suskunlugunu..nötr ol ona karsi..ne sıcak ne soguk..bir de böyle dene.

nedense aylardir seni istemeyen adam sen elestirince seni ister olmus bi de seni sucluyor, sorun esinde, al karsina acik acik konus tedavisine baksin gencecik kadinsin ve belli ki kafana takiyorsun, bu böyle gitmez ki...
Bana kim yerimde olsa kari kiza giderdi deyince ayni sey benim icinde gecerli dedim sinirlendi derdin oysa git kiminle yatiyosan yat dedi

Ilk evliligi mi bu adamin?

denedim.ses etmiyeyim dedim.baktim hic orali degil.konuyu acmak istemedim aylarca bikez olsun bana yaklasir dedim.vallahi ha o ha duvar.bikez olsun gelmedi yanima.yani anladimki ben konuyu acmasam ahirete kadar dulum

Napicaz kardes vallahi isin icinden cikamiyorum.tedavi gorelim deyince sorunum yok diyo.en ufsk biseyde defol git diyo
ya ben yine anlamadim ne tedavisi eğer cinselliği duskunse bosver olsun.ben hiç hayır demiyorum.valla diyorum sen var san ben hep varım seni kurutana kadar

hımm kiz yeni anladım.senin adam isteksiz haa bende istekli sandım. tedavi görmeli kesinlikle

denedim.ses etmiyeyim dedim.baktim hic orali degil.konuyu acmak istemedim aylarca bikez olsun bana yaklasir dedim.vallahi ha o ha duvar.bikez olsun gelmedi yanima.yani anladimki ben konuyu acmasam ahirete kadar dulum
"Ben senden vazgeçmek istemiyorum..seni gerçekten seviyorum..ama bana başka bir yol bırakmıyorsun..yipraniyorum..yipraniyoruz.."diye baslayan bir şeyler soyleyenilirsin..

Ilk evliligi mi bu adamin?
Hayir ikinci.ilk esiyle universitede tanismis.kadini cok sevmis.fakat kadin ele avuca sigmazmis.kayinbabam o donem hatri yilir para yardimi yapmis kadina.sirf universiteyi bitirsin diye.okul bitince evlenmisler esya falan almislar.kadin eve ickili gece yarisi gelen ozgurlukcu biriymis.atamasini baska yere istemis.iki ay evli kalmislar kadin cekip gitmis.havaalanina ben goturdum onu dedi.hem cok seviyodum hem de yolcu edince omuzlarimdan agir bi yuk kalkti diye anlatmisti.bende saf cocugum o zamanlar.icimden dedim bu o kadindan sonra bana cok kiymet verir:)

"Kari kiz" lafini kullanmasi cok yanlis, problemli biri diye dusundum, ilk evliliginin bitmesinde de payi vardir gibi geldi ama bilemeyiz tabiki..

Onun söylediği hoş değil ama sizin de karşılık olarak benzeri bu cümle kurmanız hiç hos olmamış. Dua et çocuğumuz var yoksa bende başkasına giderdim deyip onunla aynı seviyeye iniyosunuz. Bizde hamileligimi ogrendigim andan itibaren hic yapmadik dogurdum 50 gun gecti oyle yaptik gecen 1,2 aya kadar da pek duzenli degildi daha yeni yeni rayina oturdu derkem az once yine takistik beyefendi sabahtan aksama elinde telefon kadin bebek uyutsun su saate kadar temizlik yapsin yarin ysabah yola cikicak bavul hazirlasin karnı agrisin adam gelsin birşeyler olsun diye adım atmaya kalksın. Sindirim tepemde benimde

Allah yardımcınız olsun ama bence anneniz, evliliğinizde maruz kaldıklarınızı gerçekte bilseydi, asıl boşanmazsanız üzülürdü. Hangi anne çocuğunun genç yaşta lohusayken öyle dayak yediği bir insandışı mahlukla aynı evde yaşamasını ister? Hiçbiri.

Ayrıca bence kocanız kaçak et kesiyor, 24 ayda 3 kere beraber olmak neredeyse biyolojisine aykırı. Yavuz hırsız misali konu açılınca da üste çıkmaya çalışmış.

Problem eşinizde bariz belli. İstese teklif beklemez yanaşir zaten.. Yanlis anlamayin ama esinizin hayatinda biri yok eminsiniz degil mi?

Masturbasyon yapiyo tahminimce

Problem eşinizde bariz belli. İstese teklif beklemez yanaşir zaten.. Yanlis anlamayin ama esinizin hayatinda biri yok eminsiniz degil mi?
Hic bi zaman telini falan karistirmadim.bikac hafta once aklima geldi ama yine bakmadim.biri var mi yok mu bilmiyorum.varsa da hic belli etmiyo

Hic bi zaman telini falan karistirmadim.bikac hafta once aklima geldi ama yine bakmadim.biri var mi yok mu bilmiyorum.varsa da hic belli etmiyo
Bunu araştirin derim, cunku o yasta erkeklerin tam tersi akli fikri yatakta olur bence.. Bir sorunu var eşinizin cinsel bir isteksizlikte olabilir. Sorunun kaynagini bulun oncelikle

O cok kullandi bu cumleyi.anlasin diye karsilik verdim ama ne hissettigimi anlamadi.sizin durumunuzu anliyorum.yuk kadina binince kadin da erkekten yukunu hafifletmesini bekliyor ve istiyor.ama cogu zaman ne care

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…