- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Bi bakicam.en ufak biseyini yakalarsam o zaman afra tafra sirasi bende.cevirsin bakalim beni yolumdan o vakitBunu araştirin derim, cunku o yasta erkeklerin tam tersi akli fikri yatakta olur bence.. Bir sorunu var eşinizin cinsel bir isteksizlikte olabilir. Sorunun kaynagini bulun oncelikle
arastiricam bugunden sonra.yapiyosa da cok profesyonelce yapiyodur cunku tel konusmasi mesajlasmasini hic gormedimSizce dışarıda milyonlarca kadın/ seks işçisi eskortu osu busu varken sadece masturbasyon mu yapıyordur? Ben hiç sanmıyorum, ama siz nasıl diliyorsanız. Zaten aranızdaki en son sorun bu bence.
Anladım bende aynı sizin durumunuzdaydim hatta istenmedigimi düşündüm psikolojim bozuldu evliliğim nereye gidiyo diye düşündüm sonra konuştuk çözdük ama bende konu açıp almamakta kararsizdim bugün yaşadığım şeyle ilgili böylelikle az da olsa içimi dökmüş oldum. Skmayın siz de canınızı ne olucaksa olsunO cok kullandi bu cumleyi.anlasin diye karsilik verdim ama ne hissettigimi anlamadi.sizin durumunuzu anliyorum.yuk kadina binince kadin da erkekten yukunu hafifletmesini bekliyor ve istiyor.ama cogu zaman ne care
Sizin esiniz konusmaktan anliyomus bu cok guzel.benim esim oyle degil.hemen hoyt hoyt ediyo savunmaya geciyo.sorun sensin suclu sensin diyo.tikaniyorumAnladım bende aynı sizin durumunuzdaydim hatta istenmedigimi düşündüm psikolojim bozuldu evliliğim nereye gidiyo diye düşündüm sonra konuştuk çözdük ama bende konu açıp almamakta kararsizdim bugün yaşadığım şeyle ilgili böylelikle az da olsa içimi dökmüş oldum. Skmayın siz de canınızı ne olucaksa olsun
Benim esim hoyt hoyt demese de anlasma esnasinda sende biraz giyin suslen diyerek aslında suçlu sensine getirdi konuyu bundan iki ay once.Sizin esiniz konusmaktan anliyomus bu cok guzel.benim esim oyle degil.hemen hoyt hoyt ediyo savunmaya geciyo.sorun sensin suclu sensin diyo.tikaniyorum
o zaman boşverip iki arkadas gibi yaşıycaksın o evde inan ki 10 yıldır evliyim çözemediğim sorunlarım var ve artık ben boşverdim.kızım için gittiği yere kadar dedim gitmediği yerde biter.ben elimden geleni yaptım derimBosanamiyorum niye biliyomusunuz.cunku annem ve babam cok hastalar.cunku iki erkek kardesim bosandilar.onlarin dertleri ailemi kahretti.bi darbede ben vuramam.yoksa sadece cinsellik degilki agir ucurumlarda var esimle aramda
canım eskidenmii onlar artık düzgün insan mı kaldı allah aşkına.Ben annemden boyle gordum her zaman kiymet vermeyi.ama devir eski devir degil.bosvermek gerekiyormus bazen
Esim isteksiz2 sene boyunce neden sadece 3 defa?
Esim isteksiz
Tabiiki sorun eşinde ... Yaş farkı çokmuş . Kendini sakın suçlu hissetme , ki eşinin söyledikleri kendini suçlu hissetmene neden olmuş .15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
Sinirlerim bozuldu iyiceTabiiki sorun eşinde ... Yaş farkı çokmuş . Kendini sakın suçlu hissetme , ki eşinin söyledikleri kendini suçlu hissetmene neden olmuş .
Cozmeye cabaladim.teklif eden hep ben oldum duzelsin diye.baktim kaciyo bahaneler uretiyo ses cikarmadim hicbisey olmamis gibi davrandim belki kendiliginden duzelir diye ama aksine hic orali olmadiEvet ama siz de bu durumu kabul etmis gibisiniz. Cozmeye calismamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?