- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
-
kardeşim biliyor erkek arkdaşımı ve ailesi falanda hiç böyle bir tepki vermdi doğal karşıladı. babamında böyle bir tepki verceğini sanmıyorum. annem millete ne derim düşüncesi içindemi acaba bilmiorum. ama şuan babam yanımızda olduğundan bişi diyemiorum. bu konuyu tekrardan açıcam. ne kadar yanlış düşündüğünü sölicem. beni çok şaşırttığını ve üzdüğünü bilsin.
Bence sadece anneniz değil siz de arkadaşınızın ailesini yakıştıramıyorsunuz (Bir yandan içinize sinmiyor bir yandan da her işin "iş" olduğunu düşünüyorsunuz) ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Çünkü eğer böyle olmasaydı bu konuyu annenizle konuşmanızda kapatır buraya taşıma gereği bile duymazdınız. Kesin bir karara varıp öyle ilerleyin ki sonuçta o insanlar da üzülmesin yok yere..
niye yakıştırmıyım ki en başından beri söylüyorum namusuyla para kazanıyorlar ne var bunda diye. üstelk annemede aynı durumda biz olsak nolurdu peki bile dedim. ben gereken cevabı verdim. buraya bu konuyu açmamın sebebi annemin bu şekilde düşünmüş olmasıyla beni şaşırtması ve üzmesi. aynı zmanda ne sebeple böyle bir tepki vermiştir acaba gerçekten aileler arasında uyum çokmu önemli bukadar diye fikir almak istedim. ben erkek arkadaşımın ailesinin mesleğini baştan biliordum eğer sorun etseydim başlamaazdım en başından sonradan öğrenmiş değilim yani
ben çocukken kapıcıydık
bir keresinde apartman yöneticisine gitmem gerekti
kapıyı yöneticinin oğlu açtı
içeri bağırdı anneeeeeee kapıcının kızı geldi diye
o kadar zoruma gitti ki anlatamam benim bir adım var değil mi?
şimdi üniversite okuyorum o çocuk liseyi bile bitiremedi
bende onu mu küçümsemeliyim lise mezunu üniversite okuyamamış diye
hayır ben öyle bir şey yapmam ama malesef insanlar acımasız konuşuyor
neyse konunuza bakınca aklıma geldi paylaşmak istedim
annenize çok kızdım
adam mühendis olmuş babası kapıcı diyor
insanlar hayata zengin gelmek ister ama hayat her zaman istediğini vermiyor
siz takılıp kalmayın seviyorsanız mutlu olun
ne olduğunuz değil ne olacağınız önemli bence
Tam olarak böyle düşünmediğinizi ama arada kaldığınızı belirtmiştim önceki mesajımda ki olabilir bişey bu..
Konunuzun son cümleleri bunlar
"sizce evlenceğiniz veya eşinizin ailesinin mesleği, ailelerin anlaşması açısından bu kadar önemli mi? annem yanlış mı düşünüyor. ilerde aileler aynı ortama girince sorun yaşarlar mı?"
Konuyu açma sebebiniz salt annenize üzülmeniz değil bu cümlelere göre..
Benim demek istediğim; en ufak bir şüpheniz varsa, sonunda birileri mutlaka üzülecek, bunu göz önünde bulundurun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?