Birlikte olduğunuz kişi hpv geçirdiğini söylemese ?

Tek eşlilik ya da prezervatif sizi hpv’den korumaz. Korunmanın en güvenli yolu (o bile %100 değil) sevişmemektir. Korkmayın aids olmazsınız
Düzenli smear verin, bu kadar endişe etmeyin hanımlar. Yaşı uygun, maddi durumu müsait olanlar da aşı yaptırsın.

Sevgilinin söylemesi gerekirdi evet o ayrı mesele...

Son düzenleme:
Ne kadar pislik bi adammış ya bile isteye sizi riske atmış. Mutlaka kontrollerinizi yaptırın korunmuş olsanız da bulaşabilir diye biliyorum

Daha önce bu hastalığı geçirmiş biri, o sigillerin et beni olmadığını bilir yalan söylemiş. Hayatında ilk defa görse et beni derdi belki ama adam hpv geçirmiş, sigilleri yaktırmış, yeniden çıkınca “aa et beni” demez.
Siz hpv geçirseniz, sonra tekrar çıksa, “yok canım siğil değil o et beni” dermisiniz??
Bile isteye o hastalığı bulaştırıyor, bu kadar rahat olmasının nedenini de söyleyeyim, bu hpv kadınlarda kansere yol açıyor, kanamalı oluyor ve yakma işlemi de kadında (iç tarafta olduğu için) çok zor oluyor. Ama erkekte kanser yapmıyor, yakma desen dış organda ortada yani. Bu yüzden önemsememiş.
Hemen ayrıl, canını seviyorsan, smear testi ver jinekologa git, erken teşhis önemli

El ve yüzde çıkan hpv türü farklı, mukoza hpv si farklı, mukoza yumuşak bölge yani cinsel organ

Kızlar hpv nin bazı türleri rahim ağzı kanseri yapıyor. Yani rahim ağzı kanseri bu hpv virüsünden dolayı oluyor, tipleri var tabii doktora danışın.
Hatta ilk karısı rahim ağzı kanserinden ölen adamların 2. Eşlerinin de aynı kanseri oldukları görülünce, bu kanserin sebebinin hpv olduğu keşfedilmiş.

Elde çenede çıkan şey hpv değil onlar standart siğil.

El ve yüzde çıkan hpv türü farklı, mukoza hpv si farklı, mukoza yumuşak bölge yani cinsel organ
Çok şükür daha özel bölgede cıkanına denk gelmedik ama o mukoza hpvside fena ya elini nereye sürsen cıkıyordu.ben Allah'tan erken farkedip yaktırdım tekrarlamadı

Kanunda evlilik disi iliski yasamak suctur bisey yok, kimse de konu sahibini bununla suclama curetini gosteremez, hakim de dahil. Özel hayat diye bisey var

Hanımlar kusura bakmayın da konu sahibi zaten korkuyor. Burada hpv’nin tarihçesini hatim ettiniz. Merak eden açsın baksın. Kız zaten korkmuş, bir de kanser muhabbeti yapıyorsunuz rahat rahat. Biraz empati. Lütfen.
Olayın ciddiyetini farketsin ve o adamla bir daha olmasın diye anlattık. Adamın yaptığı affedilecek bir şey değil, yarın bu kadın kanser olsa bu adam mı onun yerine o acıları çekecek? Bu adam mı bakacak ona? Bunu gör konu sahibi, iyi gününde herkes yanında olur, ama kötü gününde bu adam olacak mı, ya da yanında olsa ne olur? Bu adama tazminat davası açsa kazanır şuan.

Kadın affedeyim mi diye sormuş mu bizlere? Tavrı gayet net. Doktora gidince gerekli bilgilendirme zaten yapılır

Siz konu sahibi affetmesin diye yırtınacağınıza dolandırıcı sevgiliniz hakkında karar vermeye çalışın kendi konunuzda.

Adam kapıya çiçeklerle gelmiş, ayrılık yok, ilişki devam ediyor şuan

Kanunda evlilik disi iliski yasamak suctur bisey yok, kimse de konu sahibini bununla suclama curetini gosteremez, hakim de dahil. Özel hayat diye bisey var
Ülkede hukuk kusursuz işliyor çünkü
Keşke öyle olsa
Şimdi bayramlık ağzımı açıcam
Bu defada siyasetten mapus yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…