Birlikte olduğunuz kişi hpv geçirdiğini söylemese ?

Evet öyle düşünüyor bi kere yaktırdığı için artık böyle bişey taşımadığını düşünmüş yoksa seni niye böyle bişeyin içine atayım diyor ağladı kapıma çiçeklerle geldi yalvardı baya bi üzüldü ama ya gerçekten hpv olduysam bunun bedelini kim ödeyecek bu sinirlerimi bozdu ciddi anlamda
İlk tedavi olduğunda hastalık hakkında bilgilendirilmiştir,tekrar etme durumundan haberi vardır.Boyle önemli bir konuda ciddiyetsiz olması sizi zor durumda bırakması büyük sorun.Hayati gerçekten böyle mi yaşıyor?

Öyle olduğunu varsaysak bile korunmadan nasıl daha tam iyi tanımadığın bir erkekle beraber oluyorsun bu da ayrı bir muamma .
Geçen burada birisi kondom bile korumuyor yazmıştı acaba otrera'mi unuttum ama hatırlıyorum ...

Diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkların birçoğu prezervatif kullanımı sayesinde hem kadını hem erkeği koruyabilirken HPV virüsü için prezervatifin koruyuculuğu ne yazık ki minimal seviyededir. Siğiller yumurtalıklarda veya kasık bölgelerinde de olabileceği için prezervatif kullanılsa dahi karşı tarafa geçebilir.

Alıntıdır.

Bekarken herkes geçirmiştir heralde bu hpvyi😜 benim arkadasım saglıklı ve 4 yıllık ilişkisi oldugu halde kızla gittik cildiyede yaktırdı bacak kısımlarına bulasmıs sivilce gibiydi sevgilisinden bulasmıs sanırım yoksa kızın öyle dandik ilşkilerş olmadı .sımdı bu kız ilerde baskasyla evlense bunu eşi dert eder mi bilmiyorum cunku erkekler sanırım hpvnin kadına ne denli zarar verdgiini bilmiyor onlar sadece yaktırınca geciyor diye dusunyolar .ama kadında rahim kanserine kadr gider.erkek arkadasınızda sanırım gectı gitti senden önceki ilişkilerimden dolayı oldu ve bu ilişkilerde senden önce oldugu için seni ilgilendirmez diye dusunmustur.yani o senin hastalığı degilde ilişkileri sorun edersin diye soylemek istememiştşr .ya da ufak bi hastalık gectı diye soylememıstır.ya bu illet bir ara benim elimde cıkıyordu ben onu eskiden annelerimiz elinde olırdu ve anneme bu ne diye sorunca sinir derdi damar derdi halbukı sımdı dusunuorum meger hpvyms tabi annem ne bilsin simdi 6o yasnda.benm elimden esime bulasmıstı onun cenesinin altında cıktı😄 yaktırsak tuhaf durucaktı affedersiniz emilmiş gibi.dr dedi kulak copuyle elma sirkesi uygulayın oraya 4 gunde gectı o gercekten.yani eger sevgilinizin ilişkilerini önemsemiyorsanız sadece hastalık kısmına takıldıysanız ve yenilediyse hastalık elma sirkesi uygulasm sizin ona tedavi önermeniz belki hosuna gidecek utanacak ve size daha acık olacak bu tarz konularda.sizin kararınız tabi. gecmis olsun
Elde çenede çıkan şey hpv değil onlar standart siğil.

Geçen burada birisi kondom bile korumuyor yazmıştı acaba otrera'mi unuttum ama hatırlıyorum ...
her tanıştığınız adamı sevgili yapmayın hemen cinsellik yaşamayın kimdir nedir geçmişi nedir öğrenmesi aylar sürer deyince hemen gerici oluveriyoruz.hpv nin en büyük riski kadınlarda kanser maalesef.ne farkı var adamın yaptığının cinayete teşebbüs edenle?

İlk tedavi olduğunda hastalık hakkında bilgilendirilmiştir,tekrar etme durumundan haberi vardır.Boyle önemli bir konuda ciddiyetsiz olması sizi zor durumda bırakması büyük sorun.Hayati gerçekten böyle mi yaşıyor?
Herhalde böyle yaşıyor ben grip olduğumda bile ödüm kopuyor birine bulaştıracağım diye adamdaki rahatlığa bak

Diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkların birçoğu prezervatif kullanımı sayesinde hem kadını hem erkeği koruyabilirken HPV virüsü için prezervatifin koruyuculuğu ne yazık ki minimal seviyededir. Siğiller yumurtalıklarda veya kasık bölgelerinde de olabileceği için prezervatif kullanılsa dahi karşı tarafa geçebilir.

Alıntıdır.
Evet öyleymiş ne yazık ki of of

Merhabalar fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar
Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?

Yok öyle bir dünya. Sizin sağlığınızı hiçe saymış. Kaldı ki kanser riski olan sizsiniz. O fark ederdi kendisinde olanı siz fark etmeden ilerleyebilir geri dönülmez noktaya gelebilirdiniz

Bir tepki olmazdı
Ona bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerdim

Bu hastalık size bulaşsa aıds olma ya da ilerde rahim kanseri olma ihtimaliniz var.
Hangi erkek sağlığımdan değerli olabilir ki derdim.

Bir tepki olmazdı
Ona bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerdim

Bu hastalık size bulaşsa aıds olma ya da ilerde rahim kanseri olma ihtimaliniz var.
Hangi erkek sağlığımdan değerli olabilir ki derdim.
aids yapmaz sanmıyorum ama bir kaç çeşit kanser yapabiliyor o da 10 15 yıl sonra ortaya çıkıyor.illa kansere sebebiyet verecek diye bir durumda yok.tipleri varmış bu hpv nin.iyi bir dr a gitsin konu sahibi erkenden tedavi olsun kapmışsa.erken teşhisle riski sıfıra da indirebilir

aids yapmaz sanmıyorum ama bir kaç çeşit kanser yapabiliyor o da 10 15 yıl sonra ortaya çıkıyor.illa kansere sebebiyet verecek diye bir durumda yok.tipleri varmış bu hpv nin.iyi bir dr a gitsin konu sahibi erkenden tedavi olsun kapmışsa.erken teşhisle riski sıfıra da indirebilir
Kadında mı kansere sebep oluyor?

Back
X