Bekarken herkes geçirmiştir heralde bu hpvyi

benim arkadasım saglıklı ve 4 yıllık ilişkisi oldugu halde kızla gittik cildiyede yaktırdı bacak kısımlarına bulasmıs sivilce gibiydi sevgilisinden bulasmıs sanırım yoksa kızın öyle dandik ilşkilerş olmadı .sımdı bu kız ilerde baskasyla evlense bunu eşi dert eder mi bilmiyorum cunku erkekler sanırım hpvnin kadına ne denli zarar verdgiini bilmiyor onlar sadece yaktırınca geciyor diye dusunyolar .ama kadında rahim kanserine kadr gider.erkek arkadasınızda sanırım gectı gitti senden önceki ilişkilerimden dolayı oldu ve bu ilişkilerde senden önce oldugu için seni ilgilendirmez diye dusunmustur.yani o senin hastalığı degilde ilişkileri sorun edersin diye soylemek istememiştşr .ya da ufak bi hastalık gectı diye soylememıstır.ya bu illet bir ara benim elimde cıkıyordu ben onu eskiden annelerimiz elinde olırdu ve anneme bu ne diye sorunca sinir derdi damar derdi halbukı sımdı dusunuorum meger hpvyms tabi annem ne bilsin simdi 6o yasnda.benm elimden esime bulasmıstı onun cenesinin altında cıktı

yaktırsak tuhaf durucaktı affedersiniz emilmiş gibi.dr dedi kulak copuyle elma sirkesi uygulayın oraya 4 gunde gectı o gercekten.yani eger sevgilinizin ilişkilerini önemsemiyorsanız sadece hastalık kısmına takıldıysanız ve yenilediyse hastalık elma sirkesi uygulasm sizin ona tedavi önermeniz belki hosuna gidecek utanacak ve size daha acık olacak bu tarz konularda.sizin kararınız tabi. gecmis olsun