Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

kziim anlayamiyormusun oglan koyup gecmis sana.daha ne anlatiyon kendin diyon zengin dalgaci biri diye.ayrica sen oraya calismaya gidiyon ama ne hikmetse adama yapisiyosun.cocuk az bile yapiyor sizin gibi yapiskanlara
Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Yani o kadar salak bi muhabbet ki iş öğrenmek için staja girdiğin yerde adamla kızın güzelliğini konuşmanız bile başlı başına beyinsizlik örneği. Sonuç olarak kız ultra çirkin bile olsa onların saygı ve takdirini alırken sen “güzel” olmana rağmen tek gecelik bi pişmanlıksın

Son düzenleme:
Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu
Şu cümleyi kurduğu anda hadi eyvallah deyip çıkmadığınız için oluyor bunlar.
Normal işyerlerinde bu taciz sayılır çünkü.
Ve ne yazık ki şu an arasalar kalkıp gidecekmişsiniz gibi geliyor bana.

Konuya zaten anlamıyosun diye yorum yapmıyodum da kızım sen cidden aptal mısın bu resmen seni bi kere skmk için almış işte düşerse yeriz düşmezse yallah deriz demiş sana güzel bir şey dememiş bir insana patron bunu dediğinde normal bir insan evladı kendini taciz edilmiş hisseder sen ya salağın önde gidenisin ya da ar damarı çatlamış tabiri caizse yollu bir şeysin başka seçenek yok bu senin vajinal ilk ilişkindir oraya gelene kadar yemediğin halt kalmamıştır bu net

Gidince bu sefer iş yeri ofisinden kıza mesaj atar. Şişko kız tekrar sahalara döndüm diye

Sana bundan 5 yıl sonraki geleceği diyeyim. Bu şişko ama vizyon sahibi kız dil de bildiği için burada edindiği tecrübe ile çok daha iyi bir firmada işe başlayacak. Yani bu şişko kız da biliyor bu iki gencin ne mal olduğunu ama yüzlerine iki gülüp kariyerini yükseltmeye bakıyor. Bir nevi basamak olarak kullanıyor.

Konu sahibi ultra güzel kızımız ise berbat bir CV ve iş yeri geçmişi ile kırdığı fındıklar gittiği firmalar tarafından bilinecek. Avucunu yalayacak. Hem vizyonsuz hem de aptal sarışınlardan

Senin adına utandımEğitimli bir kadınsın üstelikDiğer kıza nikah bile kıyar o çocuk.Senin gibiler de,neyse...

Hiim demek ki çocuk dedi ki ; Seni gidi fındık Kıran yılanı deliğinden çıkaran kaderim, püsküllü belam yakalarsa

Gidince bu sefer iş yeri ofisinden kıza mesaj atar. Şişko kız tekrar sahalara döndüm diye
Çok üzücü. Geyik kısmı keyifli ama bir düşünün cidden böyle genç kadınlar var. Eli pipisinde gezen hırtları tatmin ediyorlar.
Çağırsalar gidecek ve tekrar kovacaklar. Sonra partiye çağıracaklar ve kullanacaklar.
Allah anne babalara yardım etsün zapt etmek cidden zor.
Millet konuşuyor ama anlamıyor durumunu.

Gitmesin. Zorla mı götürüyorlar. Az aklını kullansın. Hâlâ kızın çirkinliğinden bahsediyor. Beyni yukarda değil aşağıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…