- 19 Temmuz 2007
- 4.345
- 5.670
- 773
Okuduklarım gerçek mi?
Şayet gerçekse senin adına ben utandım. Utanç verici. Çok çok kötü. Utanmadın mı bu hallere düşmekten?
çalışanlarla gereğinden fazla samimi olursan onlara iş yaptıramazsın adam zaten biliyordur bunu.
Ne demişler
Sekreterini S... çayını kendi getirir.
Ama senin işte bir şeyler ters gitmiş işte.
Konuya bastan sona inanmayanlarımız çok da neyse.Ben üniversite mezunu ve "mimar" olduğuna da inanmadım bu zeka seviyesinile mümkün değil üniversite mezunu olmak
Kim
Evlerden ırak birisin.
Ben de inanmak istemiyorum aslındaKonuya bastan sona inanmayanlarımız çok da neyse.
Aklım oralardan milyon yıl uzakta olduğundan direk aklıma gelen boş yere giden bekaret olduKaz gelecek yerden tavuk esirgenmez olmuş.
Faydalı yere giden bekaret de mi varAklım oralardan milyon yıl uzakta olduğundan direk aklıma gelen boş yere giden bekaret oldu
Dediginiz doğru da bu kendince staj diyor. Yani iş bulamadığı için pişme yeri bulmuş. Ama yanlış kulvarda pişmişStaj sanirim. Stajyerlere para veren sirket pek yok, sigortalarini okul yapiyordu bizim zamaninizda, simdi nasil bilmiyorum
Bence konu gerçek. En basitinden mekana gittim fotoğraf attım olayı uydurulacak bir şey değil. Bu salak olduğunu kanıtlıyor.Ben de inanmak istemiyorum aslında
Biiiir çok sıkıldım
Ikiiiii yerim çok dar
Oooooo senden çok varisimli rober hatemo şarkısı söylemiş olabilir
Efendim işitmedim bana bir şey mi dedin. İki orta bir sade haydi bana müsade
Seni gidi karpuz kıran
Hıyarı tarladan çalan
Sonra da götürüp yutan
Bak yakalarsam tık tık
konu sahibisi
Bence de. Anlattıkları çok gerçekçi. Var çünkü böyle bir tanıdığım. İyi eğitimli koca bulacağım diye önüne gelen her okumuş erkeğin evine ve ayağına gitmeye başladı. Bakire olduğu için seks de yapamıyor ama adamların beklentisi belli. En son saçma sapan bir durum yaşadı. Doktor flörtü seks için zorlamış biraz.Bence konu gerçek. En basitinden mekana gittim fotoğraf attım olayı uydurulacak bir şey değil. Bu salak olduğunu kanıtlıyor.
Allah akıl fikir versin böylelerine, benim inanamadığım nokta, üniversite mezunu 26 yaşında bir kadının bu kadar zeka yoksunu düşüncelerinin olması ve davranması, mesela güzellik ile ilgili zannettikleri, kistim var hamile kalır mıyım diye sorması, sosyal medya paylaşımlarına beğeni/yorum yapılmamasına bozulması, vs. Bir de kendini Mimarlık mezunuyum diye tanıtımışBence de. Anlattıkları çok gerçekçi. Var çünkü böyle bir tanıdığım. İyi eğitimli koca bulacağım diye önüne gelen her okumuş erkeğin evine ve ayağına gitmeye başladı. Bakire olduğu için seks de yapamıyor ama adamların beklentisi belli. En son saçma sapan bir durum yaşadı. Doktor flörtü seks için zorlamış biraz.
Adamların kendisine karşı ciddiyetsizliği belli. Tinder'da tanıştığı kızları falan anlatıyorlar, tanıdığım kişi de öylece dinliyor. Bazı hareketlerini çok benzettim konu sahibiyle.
olabilir benim bahsettiğim kişi de üniversite mezunu. ilişki ve sosyal hayat konuları daha farklı bir kulvar benceAllah akıl fikir versin böylelerine, benim inanamadığım nokta, üniversite mezunu 26 yaşında bir kadının bu kadar zeka yoksunu düşüncelerinin olması ve davranması, mesela güzellik ile ilgili zannettikleri, kistim var hamile kalır mıyım diye sorması, sosyal medya paylaşımlarına beğeni/yorum yapılmamasına bozulması, vs. Bir de kendini Mimarlık mezunuyum diye tanıtımış
Valla ben de ayni seyi dusundum, iyi romantik bir iliskin olur, guzel, rahat bir ortam olur, tatil, birlikte yasama, evlilik vs. Zaten ilk iliski iki taraf icin de b*k gibi oluyor , en azindan duygusal bir paylasim olur. Burda tamamen aceleye gelmis, iliski ,duygusallik hic birsey yok. Ne bileyimFaydalı yere giden bekaret de mi var
Neyse kk da bi utanmayan ben kalmiştım yetiştim şükür utandım gidiyorum bu nasil konu
Tabi ki.Sosyal medyadan da çıkartayım mı onları
Adet geciktikten sonra 12. Gün diye biliyorum.Hamilelik testi ne zaman yaptırsam sağlıklı sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?