Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Geberttiniz beni gulmekten.
Bi sarki da benden gelsin. CAAAAARRTTT CUURT

Biiiir çok sıkıldım
Ikiiiii yerim çok dar
Oooooo senden çok var isimli rober hatemo şarkısı söylemiş olabilir

Efendim işitmedim bana bir şey mi dedin. İki orta bir sade haydi bana müsade

Seni gidi karpuz kıran
Hıyarı tarladan çalan
Sonra da götürüp yutan
Bak yakalarsam tık tık

Bence konu gerçek. En basitinden mekana gittim fotoğraf attım olayı uydurulacak bir şey değil. Bu salak olduğunu kanıtlıyor.
Bence de. Anlattıkları çok gerçekçi. Var çünkü böyle bir tanıdığım. İyi eğitimli koca bulacağım diye önüne gelen her okumuş erkeğin evine ve ayağına gitmeye başladı. Bakire olduğu için seks de yapamıyor ama adamların beklentisi belli. En son saçma sapan bir durum yaşadı. Doktor flörtü seks için zorlamış biraz.
Adamların kendisine karşı ciddiyetsizliği belli. Tinder'da tanıştığı kızları falan anlatıyorlar, tanıdığım kişi de öylece dinliyor. Bazı hareketlerini çok benzettim konu sahibiyle.

Allah akıl fikir versin böylelerine, benim inanamadığım nokta, üniversite mezunu 26 yaşında bir kadının bu kadar zeka yoksunu düşüncelerinin olması ve davranması, mesela güzellik ile ilgili zannettikleri, kistim var hamile kalır mıyım diye sorması, sosyal medya paylaşımlarına beğeni/yorum yapılmamasına bozulması, vs. Bir de kendini Mimarlık mezunuyum diye tanıtımış

olabilir benim bahsettiğim kişi de üniversite mezunu. ilişki ve sosyal hayat konuları daha farklı bir kulvar bence

Faydalı yere giden bekaret de mi var
Valla ben de ayni seyi dusundum, iyi romantik bir iliskin olur, guzel, rahat bir ortam olur, tatil, birlikte yasama, evlilik vs. Zaten ilk iliski iki taraf icin de b*k gibi oluyor , en azindan duygusal bir paylasim olur. Burda tamamen aceleye gelmis, iliski ,duygusallik hic birsey yok. Ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…