Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Çirkin diye kimse değer vermesin, yakın davranmasın, dışlasın mı yani, ne istiyorsun çirkinler kocasız falan mı kalsın hatta ölsünler yaşamasınlar Başarılı olmak, değer görmek gibi kavramları sadece güzeller mi hak ediyor, öyle olmadığını bu yaşadığın olayla anlamışsındır umarım (bu arada çirkin değilim )

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil

Bedenlerimiz bize Allah’ın ikramı. Kimse kendisi seçmedi. O yüzden birazcık yaradandan ötürü yaratılana saygı duymak lazım. Başka hanımları kötüleyen veya iyi olsa da devamlı başka kadınlardan bahseden erkeklerden uzak durmanı tavsiye ederim.Yaptığın işe ciddiyetle bağlan.

Ben üniversite mezunu ve "mimar" olduğuna da inanmadım bu zeka seviyesinile mümkün değil üniversite mezunu olmak

Mimar değilmiş zaten profilinde iç mimar yazıyor ama iç mimar bile olduğunu sanmıyorum bu kişi ancak lise terk olabilir

Yaz dizisi kıvamında güzel bir senaryo okudum sanki

Bu arada kız iş olarak benden daha iyiydi, İngilizcesi vs de zaten belli dönem Almanya da yaşamış biri. Ben de tam tersi ne yurt dışı deneyimi var ne dil.

Kız bana göre daha istekli çalışıyordu.

Beni 1 kez evine çağırdı gittim. Beraber olma konusunu açtı istemedim. Öyle devam ettik. Ama hep bana şu cümleyi kullanıyordu. Ben biriyle olurum ama çok çabuk sıkılırım gibi konuşuyordu.

Sana iş vermiştim o bile hala bitmedi dedi.

Demek ki ne’ymiş, güzel olmak yeterli değilmiş, akıllı olmak iş yapıyormuş.

Hem yabancı dili hem yurtdışı tecrübesi var hem de akıllı ve çalışkan, sizin gibi sigortasız çalışmayacak kadar da kendisine güveni var, siz verilen işi bile yapmaya erinen, patron sana ilgim var deyince iş bırakmaktan vazgeçen birisiniz, sizi ikna etmesi 5 dakikasını bile almıyor, ona ilginiz olduğunu fark edip kendi lehine çevirmiş, sizi kandırmamış biriyle olursam çabuk sıkılırım demiş ama siz kendinizi diğer kızla kıyaslayıp çocuğu kafalar sevgilisi olurum kızı da işten çıkarttırırım diye düşünmüşsünüz ters tepmiş.

Kıza ne dese kandıramayacağını bildiği ve sizin de hemen yelkenleri suya indireceğinizi bildiği için iltifatlar etmiş işe de yaramış ki evine gitmeyi teklif etmişsiniz.

İki de bir iş bırakma tribinizi de kimse çekmez, siz oraya iş öğrenmeye mi gittiniz sevgili yapmaya mı? İş öğrenmeye giden insan işini yapar verilen işleri savsaklamaz, o yüzden iş için gittim amacım paralı patron avlamak değildi demeyin, motivasyonunuz o delikanlıymış, çocuk kapıyı gösterince daha önce size “gelseydin dans ederdik” diyen abiye yürürüm diye düşünmüşsünüz o da olmamış.

Şimdi tek ümidiniz hamile kalmış olmak.

Ben cirkinim, kocam bana tapiyor ashahah

Abiye yürüme niyetiyle yazmamış olsan bile ne demeye yazıyorsun ki ilişik böyle rezil bi şekilde kesildiği hâlde? Kardeşi paspas muamelesi yapar gibi kovmuş işyerinden, hâlâ pişkin pişkin mekan fotoğrafı atıyorsun, hiçbir şey olmamış gibi. Ne demesini bekliyordun, normal sohbet mi edecektiniz? Ayrıca, abisi yattığınızı ve diğer tüm şeyleri biliyordur.
Hiçbir şekilde iletişim kurmaya çalışma artık, hiçbiriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…